Porzeczka1234
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Też polecam ta grupe to dzieki tej grupie i ksiazka Musialowskiej i Makarowskiej zaczelam rozumiec co i jak.@iveo słuszna waga maleństwa oby tak dalej jesteś już tak blisko gotowa na rewolucję w życiu ?
@magda1208 trzymam kciuki za wizytę ale wiem ,że to tylko formalność. Daj znać ?
@maa821 kochana jak u Ciebie?
@marshia to rozumiem ,że ogarnął cię spokój? Cieszę się, że Majeczka tak dobrze się ma !
@Nadzieja2018 woow ale masz wiedzę też musiałabym iść do dietetyka jak szukać tego o którym piszecie @Marthi ?
@Zzzzzz dziękuję za linki !
@olaa90 kciuki za betke i wizytę!
Ja kiedyś miałam 1500 tego glucko XR i kompletnie nic mi nie było po nim, te 500 metformaxu działa krótko, czyli wg mnie to jest tak, jakbyś brała 1x 500SR (poprawcie mnie jeśli się mylę). Na sobie testowałam już gluckophage zwykły, glucko XR, siofor (po nim miałam straszne sraczkowanie - nieraz w te pędy musiałam szukać stacji benzynowej, raz - o zgrozo! - musiałam z domu jechać na stację bo współlokator wlazł do łazienki na długo!!). Potem u innej gin miałam metformax zwykły 3x1, a teraz znowuż mam brać ten 500 SR na wieczór i zwykły 500 do obiadu, ale że obiady bardzo nieregularnie jem ze względu na charakter pracy to łykam sobie 1000 SR na wieczór.
Marthi, noooo teraz jak zimno to na szczęście u mnie iwko tez poszło w odstawkę. W ogóle dobrze, że się lato skończyło bo to mój żywieniowy zabójca - mogłabym żreć tylko lody i zapijać piwem - fuuuuj.@dzoasia - ja tez tak robie z Glucko, ze jak pije wiecej niz 1-2 lampki wina to nie biore danego dnia tabletki. Piwko sie latem zdarzało, ale teraz juz staram sie nie pic go bo to dopiero jest zabójca jesli chodzi o indeks glikemiczny :O
@Nadzieja2018 - pewnie, ze mozesz! Mysle, ze wielu z nas moze sie to przydać