reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha szczerze? To ta beta mnie trochę zestresowała czy aby nie za wysoka... ale ten lab to niestety ani nie diagnostyka,alab ani Synevo wiec może inne normy... nie wiem... nie miałam monitoringu , ale wydaje mi się ze owu miałam 13 dc wtedy tez był ten jeden jedyny raz...
Edit: życzę Ci żebyś szybciutko i Ty kreski te ujrzała;*
A moze [emoji64] [emoji64]? [emoji1]

reklama
@anna_kat - Tak, mi też ta książka się podobała... Daje do myślenia.

@Oczekujaca123 - książka, pt. Moje dziecko gdzieś na mnie czeka. Podaję link - Link do: Moje dziecko gdzieś na mnie czeka. Opowieści o adopcjach

@maa821 - kciuki :*

@anna_kat - co do Insuliny w ciąży - wrzucam screen z dość ważnym opisem (w drugim komentarzu, bo muszę dodać z telefonu).

@olaa90 - Ty już wiesz, kciuki zaciśnięte!;***

A u mnie znowu choroba, dopiero co wyszłam z antybiotku tydzień temu (10 dni leżałam w łózku chora), a dzisiaj znowu 37,7 i gardło zawalone z zatokami. :( Ten steryd mnie rozwala od środka.... :( Masakra... zaczęłam z niego schodzić od wczoraj... Jestem wykończona.

reklama
IMG_0779.JPG

Załączniki

• IMG_0779.JPG
    IMG_0779.JPG
    144,8 KB · Wyświetleń: 297
Do góry