A moze [emoji64] [emoji64]? [emoji1]@bertha szczerze? To ta beta mnie trochę zestresowała czy aby nie za wysoka... ale ten lab to niestety ani nie diagnostyka,alab ani Synevo wiec może inne normy... nie wiem... nie miałam monitoringu , ale wydaje mi się ze owu miałam 13 dc wtedy tez był ten jeden jedyny raz...
Edit: życzę Ci żebyś szybciutko i Ty kreski te ujrzała;*
reklama
Oczekujaca123
Fanka BB :)
Gratuluje ;* o trzymam kciuki ;*@bertha zdjecie testu jest z 29 dc (wieczorny sik, jak zaczęłam poważnie rozważać czy moje grypopodobne objawy nie są aby.....)
Zobacz załącznik 905648
A beta robiona 31 dc (bo lab nieczynne na week).
Zobacz załącznik 905647
Bunia10
Zaangażowana w BB
Gratulacje U mnie tez zaczęło sie od objawów grypy Super@bertha zdjecie testu jest z 29 dc (wieczorny sik, jak zaczęłam poważnie rozważać czy moje grypopodobne objawy nie są aby.....)
Zobacz załącznik 905648
A beta robiona 31 dc (bo lab nieczynne na week).
Zobacz załącznik 905647
Bunia10
Zaangażowana w BB
Kochana trzymam kciuki za Was wsxystko bedzie dobrze trzymaj sieJa zaczęłam krwawić i jestem w szpitalu. Teraz krwawienie nie jest duże, ale boje się już wszystkiego chyba. Proszę o kciuki, ciepłe myśli i modlitwę...
burczuś
@Porzeczka1234 dr Kluszczyk. Robi mlr wodzisławiu.
@olaa90 po cichutku zaciskam kciuki za szczęśliwą i owocnąx2 ciążę
Reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam:*
@olaa90 po cichutku zaciskam kciuki za szczęśliwą i owocnąx2 ciążę
Reszte dziewczyn serdecznie pozdrawiam:*
Marthi
@anna_kat - Tak, mi też ta książka się podobała... Daje do myślenia.
@Oczekujaca123 - książka, pt. Moje dziecko gdzieś na mnie czeka. Podaję link - Link do: Moje dziecko gdzieś na mnie czeka. Opowieści o adopcjach
@maa821 - kciuki :*
@anna_kat - co do Insuliny w ciąży - wrzucam screen z dość ważnym opisem (w drugim komentarzu, bo muszę dodać z telefonu).
@olaa90 - Ty już wiesz, kciuki zaciśnięte!;***
A u mnie znowu choroba, dopiero co wyszłam z antybiotku tydzień temu (10 dni leżałam w łózku chora), a dzisiaj znowu 37,7 i gardło zawalone z zatokami. Ten steryd mnie rozwala od środka.... Masakra... zaczęłam z niego schodzić od wczoraj... Jestem wykończona.
@Oczekujaca123 - książka, pt. Moje dziecko gdzieś na mnie czeka. Podaję link - Link do: Moje dziecko gdzieś na mnie czeka. Opowieści o adopcjach
@maa821 - kciuki :*
@anna_kat - co do Insuliny w ciąży - wrzucam screen z dość ważnym opisem (w drugim komentarzu, bo muszę dodać z telefonu).
@olaa90 - Ty już wiesz, kciuki zaciśnięte!;***
A u mnie znowu choroba, dopiero co wyszłam z antybiotku tydzień temu (10 dni leżałam w łózku chora), a dzisiaj znowu 37,7 i gardło zawalone z zatokami. Ten steryd mnie rozwala od środka.... Masakra... zaczęłam z niego schodzić od wczoraj... Jestem wykończona.
reklama
Podziel się: