reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Byłam na ip. Wszystko w porządku z dzidziolkiem... przepływy w normie , fhr 150 /min ;) lekarz który mnie badal nie spotkał się z kopnieciem prądu u kobiety w ciazy. A po rozmowie tel z moja Panią doktor kazała się uspokoić że jeśli przepływy i serduszko bije w normie to jest wszystko w porządku. Więc chyba muszę się uspokoić i przestać o tym myśleć...

@Yolanda, witaj. Ja lecze sie w Szwajcarii i tutaj tez lekarze nie maja pojecia o leczeniu strat. Tak naprawde robia co ja im powiem a to na podstawie tego co Pasnik mowi, ewentualnie lekarze z kliniki.

@marzycielka81, kochana pamietaj ze tak jak dziewczyny kropki inaczej sie rozwijaja u mamuski, nie stresuj sie bo to nie pomaga! Trzymamy wszyscy kciuki.

@marzycielka81 totalnie zamknięty oddział?? Bo mój tata był na rehabilitacji w szpitalu na 6tyg i można go było odwiedzać, a na pierwsze dwa weekendy dostał nawet przepustkę do domu. Przy czym nie wiem co u twojej babci jest powodem (przepraszam bo pewnie pisałaś ale ja mam straszna skleroze ostanio ;( ) więc nie wiem jak będzie.
A co do sklerozy to jest tak wielka że zapomniałam nawet o urodzinach mojej mamy :(pół dnia pamiętałam i chciałam zadzwonić jak skończy pracę, no i oczywiście zapomniałam :(

@marzycielka81 totalnie zamknięty oddział?? Bo mój tata był na rehabilitacji w szpitalu na 6tyg i można go było odwiedzać, a na pierwsze dwa weekendy dostał nawet przepustkę do domu. Przy czym nie wiem co u twojej babci jest powodem (przepraszam bo pewnie pisałaś ale ja mam straszna skleroze ostanio ;( ) więc nie wiem jak będzie.
A co do sklerozy to jest tak wielka że zapomniałam nawet o urodzinach mojej mamy :(pół dnia pamiętałam i chciałam zadzwonić jak skończy pracę, no i oczywiście zapomniałam :(
Mysle, ze mozna odwiedzac. Nie wiem jak z weekemdami. Babcia miala zlamama kosc udowa i lekki udar. To akurat jest taki oddzial rehabilitacji zamknietej ze pacjent jest tam 6 tygodni a rodzina go odwiedza

@burczuś właśnie zadzwoniłam do Pani doktor powiedziała żeby zastosować zovirax... opryszczke mam drugi raz w życiu... i to uwaga wyskoczyła mi w poprzedniej ciąży.... mam nadzieję że faktycznie nie jest groźna i mój synek jest bezpieczny w brzuszku
Smerfik, super, że wszystko ok :) @burczuś ma rację w tą folią bąbelkową :laugh2:
Na opryszczkę na tym portalu reklamowała się maść erazaban - bezpieczna w ciąży.

@Yolanda bardzo mi przykro.

Wiesci sa takie ze nie bedzie czego mrozic. Zarodek 1 sie zdegenerowal a drugi sie zatrzymal na 8B. Te podane wczoraj mialy 10B i 8B wiec konkluzje nasuwaja sie same....
Marzycielka a czy u Was z nasieniem ok? Bo w 3ciej dobie włącza się czynnik męski i jeśli nasienie kiepskie to wtedy mogą zarodki padać. Niemniej jednak było wiele przypadków na invitrowym wątku, że ostawał się jeden jedyny jedynaczek w brzucholku i dzisiaj te jedynaczki już są na świecie i dobrze się mają. Mocne kciuki, żeby i u Ciebie tak było! A niech Cię nawet oba zaskoczą, a co! :) czaruję razem z @Destino :)

Zdrówka dla babci!

reklama
Witajcie :)

Marzycielka nosek do gory, postaraj się chociaz troszkę pozytywnie myslec:*

Smerfik jak Cię pani dr podliczy za konsultacje telefoniczne to się nie wypłacisz hihi. Zartuje oczywiscie i cieszę się, ze wszystko ok:*

Brzuszki kochane całuję

Burczus jakie teraz plany kochana? Bo nie wiem co u Ciebie

Bertha to kiedy zaczynasz naukę w Krk? :)

Staraczki powodzenia!!

Witam nowe koleżanki

Do góry