reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dzieki no bylam na watku i sie zalamalam
Potrzebuje troche czasu na ogarniecie tematu
Co do nasienia to chyba takie podstawowe nam zlecil ale sprobuje sie skontaktowac z lekarzem czy mozna sie zaglebic
Jeszcze raz dziekuje za podpowiedzi :)

reklama
Dziewczyny ale się denerwuje, jakieś ciężki ten tydzień mam :( kopnął mnie prąd jak wyciagalam wtyczkę od nawilżacza powietrza ;( nie jakoś mocno Ale poczułam jak mi leci do ramienia ... dziecko żyje bo słuchałam detektorem serduszka, ruszalo się Ale strasznie się martwić że mogło się coś stać... jechać na sor ?

@marzycielka81 no wiadomo,ze myśli nasuwaja się same...ale tamte nie miały sprzyjającego środowiska jakim jest Twoje ciało. Po drugie...każda komórka jest inna. Hej! Nos do góry!
@smerfik88 kurdeee Ty owiń się w folię bąbelkową i się nie ruszaj.Nic nie dotykaj.Nic nie rób. Jeśli masz stracha,dzwoń do swojego lekarza. Ja myślę,ze nic się nie stało.

@burczuś @iveo dzwoniłam do Pani doktor zaraz jak się to wydarzyło , powiedziała że trzeba sprawdzić pracę serca dziecka, a ja jej mówię że mam detektor to mogę sprawdzić czy bije no to kazała to zrobić.... Zadzwoniłam że zbadalam raz i po 10 minutach drugi raz i zadzwoniłam że bije.... kazała jeszcze raz wieczorem sprawdzić i powiedziała że się nie ma co chyba martwić...

@burczuś @iveo dzwoniłam do Pani doktor zaraz jak się to wydarzyło , powiedziała że trzeba sprawdzić pracę serca dziecka, a ja jej mówię że mam detektor to mogę sprawdzić czy bije no to kazała to zrobić.... Zadzwoniłam że zbadalam raz i po 10 minutach drugi raz i zadzwoniłam że bije.... kazała jeszcze raz wieczorem sprawdzić i powiedziała że się nie ma co chyba martwić...
Ja też bym pojechala. Pewnie wszystko jest ok, ale dla TWOJEGO spokoju, ktory tez jest bardzo wazny, mozesz pojechac. Zrobia Ci usg, zapytasz czy to czyms moglo grozic, dostaniesz odpowiedzi. Zawsze Cie to uspokoi - skoro detektor tego nie zrobil.

@Yolanda bardzo mi przykro.

Wiesci sa takie ze nie bedzie czego mrozic. Zarodek 1 sie zdegenerowal a drugi sie zatrzymal na 8B. Te podane wczoraj mialy 10B i 8B wiec konkluzje nasuwaja sie same....
A moze ten jeden lepszy da rade? Nigdy nie wiesz. W moim ostatnim transferze beta drgnela ledwo po 2 tyg od transferu blastki i bylo potem nawet serce. Wiec ja jestem w stanie teraz we wszystko uwierzyc. A nawet jesli nie. Jest mimo wszystko w tym duzo nadziei, ze mialas teraz az 4 dobrze zaplodnione komorki. Masz jeszcze 2 podejscia jesli dobrze rozumiem? Zawsze moga Ci trochę tez dodac lekow. Jestes juz na heparynie albo Acardzie? To ponoc zwieksza receptywnosc endometrium.

reklama
Czytałam teraz trochę na różnych forach no to piszą że kopniecie nie powinno być zrobić inaczej jest z porażeniem wtedy często dochodzi do zgonu ;( ale przy kopnieciu raczej nie ma to wpływu na dziecko

Do góry