reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ja tez dzisiaj po badaniach. Mały wazy prawie 2800 wiec niezły klusek się zapowiada. Dostałam skierowanie na ktg bo małemu serduszko biło w tempie 169 i trochę się wystraszyłam, ale na szczęście fałszywy alarm - wszystko ok. Straszą mnie tylko tym moim łożyskiem nieskoschodzacym/ brzeznym. Niby mam próbować rodzic SN, ale ciagle mówią o ewentualnym krwawieniu i bardzo mnie to stresuje. Aż się poryczalam po badaniu

Bo ja cała ciąże boje się krwawienia - nie wiem czemu, ale miałam jakieś schizy z tym krwawieniem. A teraz słyszę, ze dopiero może się zacząć...i po prostu się mega tego boje. Wyobrażam sobie jakiś krwotok i ze do szpitala nie zdążę...wiem, ze schizuje...

@smerfik88 super wieści i oby tak dalej!! :)
@maa821 spokojnie, nie ma co się martwić na zapas. Jakby to miało być nagłe wielkie krwawienie to albo by cie zostawili w szpitalu już albo zrobili wcześniej cc żeby was nie narażać. Także spokojnie :*
@Destino właśnie już ostatnio takie miałam i moi lekarze twierdzą że okej. Szwagierka moja pracuje w labie jako diagnosta i też mówi że takie niskie są okej, gorzej jak wysokie. Fibrynogen spadł do normy a aptt urósło i to mnie zastanawia... Bo oczywiście już myśli czy to nie dlatego że coś jest nie tak... Kurde, wyniki źle to się człowiek denerwuje, a jak dobre to kombinuje... Grr...

@maa821 a poco sobie to wyobrazasz? Po co to wizualizowac? Malo mialas stresu? Wiem jak w ciazy kew wyglada. Wierz mi, nie umiesz sobie tego wyobrazic i nie probuj nawet. Ciesz sie tym, co masz, tym, ze jest dobrze. A gdyby nie daj Boze cos, to juz przynajmniej wiesz, ze nie zwlakasz tylko od razu do szpitala. Bedzie dobrze, MUSI !!!

@roki_1991 bo to bardzo dobry wynik. Ja na twoim etapie mialam 450. Bardzo dobre wyniki

reklama
Do góry