reklama
Tak wysyła recepty pocztą@marshia
Czy Pasikonik daje również receptę na Encorton? Jak było wTwoim przypadku? On Tobie przepisał steryd i rozpisał dawki czy ginekolog? Nie kojarzę czy już o to nie pytałam ale nie pamiętam
bertha
Fanka BB :)
Ropuszka, a moze napisz po prostu maila do wujka? nk mozesz zrobic tez w synevo jesli gdzies masz, oni i tak probki odsylaja do apc.
We wro imk (subpopulacje limfocytów panel) Synevo robi samodzielnie. CBA wysyła do APC.
dżoasia
Aaa to chiba ze tak, moglam cos namieszac bo wtedy kilka badan tam robilam i 2 na pewno odsylali do apc.We wro imk (subpopulacje limfocytów panel) Synevo robi samodzielnie. CBA wysyła do APC.
Milego dnia dziewczynki!!!
Porzeczka1234
@Nadzieja2018 myślę że intralipidu nie powinnaś się bać to wyciąg z soi ja rozważałam ta metodę leczenia on jest bardzo odżywczy dla organizmu ale ja chciałam z encortonem a nikt mi go nie chciał dać. Jak donosiłam ciąże z Zosią to moja ginka każdemu z problemami poronień daje 15-10 mg encortonu jak Malina mi przepisał moja koleżanka u niej też donosiła ciąże i urodziła syna a miała 6 poronień wcześniej z tym jedno z serduszkiem i krwotok w 6 tygodniu to najdłuższa ciąża.Co do accofilu nic nie poradzę nie brałam.
@marshia widać tyci brzuszek pięknie.
Jeśli chodzi o szczepienia ja 4 lata nie zachodzilam naturalnie w ogóle po szczepieniach zaszła w 1 cyklu ale czy one miały wpływ nie wiem moim zdaniem wpływ miały p/p plenikowe w spermie ktore mezowi wykryli w Łodzi bo tu ciagle badali we krwi i wynik ujemny ale bada sie rowniez w spermie i tam psikus dodatni. Mąż przez 10 dni czyli ok 7-17 dnia mojego cyklu brał steryd i udało się od razu także kochane badajmy też facetów.
@Marthi nieźle z tym clexan ja mam w domu ale mi przepisują fraxiparyne
@marshia widać tyci brzuszek pięknie.
Jeśli chodzi o szczepienia ja 4 lata nie zachodzilam naturalnie w ogóle po szczepieniach zaszła w 1 cyklu ale czy one miały wpływ nie wiem moim zdaniem wpływ miały p/p plenikowe w spermie ktore mezowi wykryli w Łodzi bo tu ciagle badali we krwi i wynik ujemny ale bada sie rowniez w spermie i tam psikus dodatni. Mąż przez 10 dni czyli ok 7-17 dnia mojego cyklu brał steryd i udało się od razu także kochane badajmy też facetów.
@Marthi nieźle z tym clexan ja mam w domu ale mi przepisują fraxiparyne
Nadja_n
@burczus dokladnie to ze wysportowany nic nie znaczy okazuje sieMa 2%prawidlowego nasienia i mysle ze to u Niego lezy problem.
Mimo ze jest mega wysportowanym triatlonista i je same zdrowe rzeczy a z klinki nieplodnosci zaznaczone mamy z jego nasieniem in vitro.
Chociaz 2%prawidlowych a norma jaka 4%????????
Mimo ze jest mega wysportowanym triatlonista i je same zdrowe rzeczy a z klinki nieplodnosci zaznaczone mamy z jego nasieniem in vitro.
Chociaz 2%prawidlowych a norma jaka 4%????????
@Nadja_n na ocenę nasienia bierze się pod uwage również ilość ponieważ czasami jest 2 procent prawidłowych plemników A mimo wszystko ten wynik nie jest zły bo ich ilość jest po prostu dużo ponad normę... mam przypadek w rodzinie gdzie o prawidłowej budowie jest 2 procent A ilość jest 2 razy większa niż norma i lekarz mówił że to tak jakby miał około 8 procent...
Ehhh@anett96 ale przebitka - we wro pielegniarka do intra 50 zeta.
reklama
burczuś
@Nadja_n @smerfik88 a byla robiona fragmentacja? Bo u nas to jest źrodłem problemu. Do ilości nikt się nie przyczepił...
Podziel się: