reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Czy komuś sie udało po Acofilu zajść w ciążę?

Jestem po 6 transferach ostatnio 2 były z zaleceniami od dr PAśnika Encorton i Intralipid i nic ...

reklama
@maa821 - odnosnie Encortonu wiem tylko tyle, co Wam wkleiłam... sama musze sprawdzic jakie mam w domu. Warto tez podpytać w aptekach czy to nie fake news. Ale mysle, ze chodzi tylko o te jedna, konkretna serie. :)

@Nadzieja2018 myślę że intralipidu nie powinnaś się bać to wyciąg z soi ja rozważałam ta metodę leczenia on jest bardzo odżywczy dla organizmu ale ja chciałam z encortonem a nikt mi go nie chciał dać. Jak donosiłam ciąże z Zosią to moja ginka każdemu z problemami poronień daje 15-10 mg encortonu jak Malina mi przepisał moja koleżanka u niej też donosiła ciąże i urodziła syna a miała 6 poronień wcześniej z tym jedno z serduszkiem i krwotok w 6 tygodniu to najdłuższa ciąża.Co do accofilu nic nie poradzę nie brałam.

@marshia widać tyci brzuszek pięknie.

Jeśli chodzi o szczepienia ja 4 lata nie zachodzilam naturalnie w ogóle po szczepieniach zaszła w 1 cyklu ale czy one miały wpływ nie wiem moim zdaniem wpływ miały p/p plenikowe w spermie ktore mezowi wykryli w Łodzi bo tu ciagle badali we krwi i wynik ujemny ale bada sie rowniez w spermie i tam psikus dodatni. Mąż przez 10 dni czyli ok 7-17 dnia mojego cyklu brał steryd i udało się od razu także kochane badajmy też facetów.

@Marthi nieźle z tym clexan ja mam w domu ale mi przepisują fraxiparyne

@burczus dokladnie to ze wysportowany nic nie znaczy okazuje sie:frown:Ma 2%prawidlowego nasienia i mysle ze to u Niego lezy problem.
Mimo ze jest mega wysportowanym triatlonista i je same zdrowe rzeczy a z klinki nieplodnosci zaznaczone mamy z jego nasieniem in vitro.:o
Chociaz 2%prawidlowych a norma jaka 4%????????

@Nadja_n na ocenę nasienia bierze się pod uwage również ilość ponieważ czasami jest 2 procent prawidłowych plemników A mimo wszystko ten wynik nie jest zły bo ich ilość jest po prostu dużo ponad normę... mam przypadek w rodzinie gdzie o prawidłowej budowie jest 2 procent A ilość jest 2 razy większa niż norma i lekarz mówił że to tak jakby miał około 8 procent...

reklama
Do góry