reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Nadzieja jesli chodzi o wawę to @anett96 moze pomoze z intralipidem, ona miala jakiegos pielegniarza, poczekaj moze sie odezwie niedlugo. A podanie accofilu wyglada identycznie jak inseminacja, wie c kazdy lekarz ktory robi iui powinien umiec zrobic wlew jak bedziesz miala zalecenia. Z tym, ze tak jak dziewczyny pisza - przy naturalnych cyklach moze zastrzyk bylby lepszy, ale to bym robila po potwierdzonej owu, po co bez sensu sie napychac dziadostwem, tym bardziej ze to dosc drogie jest.
Co co? Chcecie poelegniarza? Mam dobrego do domu wpada za 110zl zeta komu na priv ppdeslac tel?

@dżoasia bo od 4 miesięcy,nie zachodzę :cool: co prawda do tego cyklu 2 poronienia tak mnie załatwiły, ze miałam oba jajowody niedrożne :hmm: i dr P mi przepchal kanał ale i tak czuje, ze dupa zbita. @roki_1991 typowo się nie staraliśmy, ze tak powiem było tak jak w poprzednich ciążach -złoty strzał,ale tym razem nie zadziałał zapewne... a ty jak się czujesz kochana?
@Bunia10 gratulacje i trzymam kciuki :) @Marthi [emoji8] ....jak nie szczepionki podejrzane to teraz to...:zawstydzona/y: @marshia ale jesteś szczupluteńka!! Buziak w rosnący brzusio! [emoji173] @basiawol ja miałam takie plamienia jak miałam niewielkie otarcie na szyjce, a może tez po prostu nie do końca się macica oczyściła po @. Co do progesteronu zapewne masz przepisany duphaston i progesteron besins. To jest standardowe leczenie dr P. I wszyscy je maja po owulacji. To jest po to, żeby utrzymać ewentualna ciąże :) pozatym kiedyś czytałam jakiś artykuł , ze progesteron ma tez swój jakiś udział w leczeniu immunologii i może i dr P ma takowa wiedzę :rofl: nie myśl tyle, tylko działaj :) dr wraca za tydzień, chyba 8 października już przyjmuje :) jeśli będziesz miała wtedy owu to jedz :) albo działaj teraz i jedz już po fakcie, sprawdzi czy tam gra gitara ;)

@Nadja_n widzisz ja też przestałam po szczepieniach zachodzić, dopiero po roku udało się zajść,ale nie utrzymać. I teraz wyszły złe wyniki nasienia. Twój mąż po 40stce...to też może on musiałby podrasować swoich żołnierzy:) Ja wiem,że on wysportowany itd...ale nie jedna tu fit dziewczyna miała problem z zajściem czy utrzymaniem:) A więc może podrzucaj mu witaminki;)
Co do intralipidu @Nadzieja2018 - @marshia miała tak często podawany...i mimo to nie tyła,a więc głowa do góry:) Poza tym Ty też turbochudzina:) O Accofilu nie wiem nic.

@marshia
Czy Pasikonik daje również receptę na Encorton? Jak było wTwoim przypadku? On Tobie przepisał steryd i rozpisał dawki czy ginekolog? Nie kojarzę czy już o to nie pytałam ale nie pamiętam :p

reklama
Z tym clexane to rozumiem, ze wycofany jest tylko ten z tym konkretnym numerem seryjnym, tak? Jak mam w domu inny, to mogę kłuć się spokojnie.
@magda1208 ciesze się bardzo, ze po wizycie wszystko ok. Na pewno trochę się uspokoiłas

Do góry