reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dzoasia 6 prawidłowo zaplodnionych to chyba dobry wynik .... jak dalsze procedury? Kiedy co i jak ? I kochana chciałam Ci tylko przypomnieć że dzisiaj już wtorek ;) hehe buziaki
hahahahaha no tak - wczoraj przespałam poranek na sali zabiegowej a potem popołudnie juz we własnym łóżku, to mi uciekł nie wiem gdzie ten poniedziałek :D już zmieniam :p
Na razie hodujemy, 2 najładniejsze chyba będą mrozic w 3ciej dobie a reszte będziemy hodować do blastek, czyli do 5tej doby. Ale to jeszcze na bieżąco wszystko będziemy ogarniać. Transfer pewnie w następnym cyklu jeśli wszystko będzie ok :)

reklama
@dżoasia bardzo się cieszę że jednak komóreczki urosły
Mam nadzieję że teraz ze szczepieniami się uda!
O KIR nic nie wiem Malina w ogóle się nimi nie interesuje
@matulkaa chyba miała szczepienia i accofil na KIRY watro jej zapytać

@dzoasia cała ta procedura dla mnie to taka czarna magia, ale cieszę się z tych 6 zaplodnionych i mocno kibicuje. Trzymam kciuki i czekam na same dobre informacje ;)

@dżoasia 6 zapłodnionych - niech to bèdzie taka szóstka w totka - każde niech się pięknie rozwija i da z tego teraz 2 dzidziole :) Bo pewnie będziesz celować w dwójkę od razu? :)
W kirach nie pomogę :( w ANA tez nie innym dziewczynom :(
@marzycielka81 za Twoje jajca tez kciuki, oby skończyło się jajkiem- niespodzianką.
@7Martynka88 jesteś u pani Kasi? Oby pomogło jak u mnie :) Ziółka - bleeeee - śmierdzą, ale co tam. Wypiłam 28 saszetek - da się :)

cześć dziewczynki,
Pisałam wam kiedyś, że AniaSlu nasza admin chciała ruszyc w bazarkiem światecznym dla kreatywnych osób z naszego grona. Więc jeśli któraś z was ma ukryte zdolności i chęć wypromowania sie przy pomocy BB to napiszcie do mnie. A druga sprawa jest taka, że Ania chce utworzyć przy naszej inwencji książke kucharską więc dziewczyny, chętne do wsółpracy tez niech się zgłosza a potem bedziemy myślaly co i jak :)

Buziaki dla was wszyskich, jestem z wami całym sercem :*

@dżoasia 6 zapłodnionych - niech to bèdzie taka szóstka w totka - każde niech się pięknie rozwija i da z tego teraz 2 dzidziole :) Bo pewnie będziesz celować w dwójkę od razu? :)
W kirach nie pomogę :( w ANA tez nie innym dziewczynom :(
@marzycielka81 za Twoje jajca tez kciuki, oby skończyło się jajkiem- niespodzianką.
@7Martynka88 jesteś u pani Kasi? Oby pomogło jak u mnie :) Ziółka - bleeeee - śmierdzą, ale co tam. Wypiłam 28 saszetek - da się :)

Taaak jak poleciłaś u Pani Kasi [emoji6] w piątek kolejne igiełki - powiedziała, że ziółka powinny też uregulować TSH tak, że nie trzeba będzie w ogóle Letroxu brać, czas pokaże - oby tak było, póki co jeszcze do mnie nie dotarły, wczoraj wyjechały z Czech [emoji33] swoją drogą ciekawe co to za specyfik [emoji23] może mają trochę marihuaniny dla rozluźnienia Hahaha

@Zzzzzz najpierw bralam o 6 jam M wstawal do pracy, a potem tak jak ty, nad ranem jak szlam siku. Najczesciej 4.30-5. Zauwazylam wtedy, ze lepiej mi trzyma tsh jak biore wczesniej.

@dżoasia no to mocne kciuki nie tylko za blastki, ale za piekne brzuszki, bo rozumiem, ze po wszystkie wrocisz [emoji6]

reklama
@Zzzzzz najpierw bralam o 6 jam M wstawal do pracy, a potem tak jak ty, nad ranem jak szlam siku. Najczesciej 4.30-5. Zauwazylam wtedy, ze lepiej mi trzyma tsh jak biore wczesniej.

@dżoasia no to mocne kciuki nie tylko za blastki, ale za piekne brzuszki, bo rozumiem, ze po wszystkie wrocisz [emoji6]
Destino, plan jest taki, że jak zdrowie pozwoli to po wszystkie - słowo się rzekło.
Byle się to nie skończyło jak pierwsza procedura, że też mieliśmy piękną 6stkę a w domu nadal pusto. Czas pokaże.

Do góry