reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@dzoasia 6 prawidłowo zaplodnionych to chyba dobry wynik .... jak dalsze procedury? Kiedy co i jak ? I kochana chciałam Ci tylko przypomnieć że dzisiaj już wtorek ;) hehe buziaki
hahahahaha no tak - wczoraj przespałam poranek na sali zabiegowej a potem popołudnie juz we własnym łóżku, to mi uciekł nie wiem gdzie ten poniedziałek :D już zmieniam :p
Na razie hodujemy, 2 najładniejsze chyba będą mrozic w 3ciej dobie a reszte będziemy hodować do blastek, czyli do 5tej doby. Ale to jeszcze na bieżąco wszystko będziemy ogarniać. Transfer pewnie w następnym cyklu jeśli wszystko będzie ok :)

reklama
@dżoasia bardzo się cieszę że jednak komóreczki urosły
Mam nadzieję że teraz ze szczepieniami się uda!
O KIR nic nie wiem Malina w ogóle się nimi nie interesuje
@matulkaa chyba miała szczepienia i accofil na KIRY watro jej zapytać

@dzoasia cała ta procedura dla mnie to taka czarna magia, ale cieszę się z tych 6 zaplodnionych i mocno kibicuje. Trzymam kciuki i czekam na same dobre informacje ;)

@dżoasia 6 zapłodnionych - niech to bèdzie taka szóstka w totka - każde niech się pięknie rozwija i da z tego teraz 2 dzidziole :) Bo pewnie będziesz celować w dwójkę od razu? :)
W kirach nie pomogę :( w ANA tez nie innym dziewczynom :(
@marzycielka81 za Twoje jajca tez kciuki, oby skończyło się jajkiem- niespodzianką.
@7Martynka88 jesteś u pani Kasi? Oby pomogło jak u mnie :) Ziółka - bleeeee - śmierdzą, ale co tam. Wypiłam 28 saszetek - da się :)

cześć dziewczynki,
Pisałam wam kiedyś, że AniaSlu nasza admin chciała ruszyc w bazarkiem światecznym dla kreatywnych osób z naszego grona. Więc jeśli któraś z was ma ukryte zdolności i chęć wypromowania sie przy pomocy BB to napiszcie do mnie. A druga sprawa jest taka, że Ania chce utworzyć przy naszej inwencji książke kucharską więc dziewczyny, chętne do wsółpracy tez niech się zgłosza a potem bedziemy myślaly co i jak :)

Buziaki dla was wszyskich, jestem z wami całym sercem :*

@dżoasia 6 zapłodnionych - niech to bèdzie taka szóstka w totka - każde niech się pięknie rozwija i da z tego teraz 2 dzidziole :) Bo pewnie będziesz celować w dwójkę od razu? :)
W kirach nie pomogę :( w ANA tez nie innym dziewczynom :(
@marzycielka81 za Twoje jajca tez kciuki, oby skończyło się jajkiem- niespodzianką.
@7Martynka88 jesteś u pani Kasi? Oby pomogło jak u mnie :) Ziółka - bleeeee - śmierdzą, ale co tam. Wypiłam 28 saszetek - da się :)

Taaak jak poleciłaś u Pani Kasi [emoji6] w piątek kolejne igiełki - powiedziała, że ziółka powinny też uregulować TSH tak, że nie trzeba będzie w ogóle Letroxu brać, czas pokaże - oby tak było, póki co jeszcze do mnie nie dotarły, wczoraj wyjechały z Czech [emoji33] swoją drogą ciekawe co to za specyfik [emoji23] może mają trochę marihuaniny dla rozluźnienia Hahaha

@Zzzzzz najpierw bralam o 6 jam M wstawal do pracy, a potem tak jak ty, nad ranem jak szlam siku. Najczesciej 4.30-5. Zauwazylam wtedy, ze lepiej mi trzyma tsh jak biore wczesniej.

@dżoasia no to mocne kciuki nie tylko za blastki, ale za piekne brzuszki, bo rozumiem, ze po wszystkie wrocisz [emoji6]

reklama
@Zzzzzz najpierw bralam o 6 jam M wstawal do pracy, a potem tak jak ty, nad ranem jak szlam siku. Najczesciej 4.30-5. Zauwazylam wtedy, ze lepiej mi trzyma tsh jak biore wczesniej.

@dżoasia no to mocne kciuki nie tylko za blastki, ale za piekne brzuszki, bo rozumiem, ze po wszystkie wrocisz [emoji6]
Destino, plan jest taki, że jak zdrowie pozwoli to po wszystkie - słowo się rzekło.
Byle się to nie skończyło jak pierwsza procedura, że też mieliśmy piękną 6stkę a w domu nadal pusto. Czas pokaże.

Do góry