reklama
marshia
Fanka BB :)
@Porzeczka1234 udostępniłam na fb
Porzeczka1234
@magda1208 a moja Zosia urodziła się z trądzikiem niemowlęcym i była cała jak apacz w kropki i do tego żołtaczka ludzie myśleli że to mały murzynek i od razu w szpitalu emolianami mi kąpali moimi oczywiście. Kazali kąpać do 12 miesiąca ale ja od 1,5 miesiąca kapie w Nivea i wszystko jest dobrze.
marzycielka81
@marshia przesadzasz. Ode mnie tez kop w pupe :
;-) ja mialam co 4 tygodnie.
@magda1208 ja mam laktator lovi. Co do stanika nie kupuj teraz ich za duzo. Nigdy nie wiesz jakie bedziesz miec piersi. Ja np z moich malych mialam jak Pamela Anderson ;-)
Co do kosmetykow ja uzywalam oliatum. Wanienka i przewijak wg uznania juz bym kupila powoli.
@Porzeczka1234. Stymulacja: Lametta, mensinorm,ovelap.
Jestescie kochane. Buziaki dla Was
;-) ja mialam co 4 tygodnie.
@magda1208 ja mam laktator lovi. Co do stanika nie kupuj teraz ich za duzo. Nigdy nie wiesz jakie bedziesz miec piersi. Ja np z moich malych mialam jak Pamela Anderson ;-)
Co do kosmetykow ja uzywalam oliatum. Wanienka i przewijak wg uznania juz bym kupila powoli.
@Porzeczka1234. Stymulacja: Lametta, mensinorm,ovelap.
Jestescie kochane. Buziaki dla Was
7Martynka88
No to faktycznie sporo zrobilas, ja sie na wynikach nie znam , szczególnie tych ANA, ale czy lekarz mowil co konkretnie jest przyczyna? Czy nic z tych badan nie wyszlo?
Ja tez mam niedobor wit d i to spory a mimo to w ciaze zaszlam , wiec to chyba nie to, le wiadomo warto suplementowac
Dobrze, ze masz jakis plan awaryjny - lekarza ktory bedzie dalej badal, mimo to zycze Ci powodzenia, zebys nie musiala do niego isc
A i jeszcze mialam dopytac czy maz sie badal? Ale pewnie juz lekarze dawno to zasugerowali.
Trztnam kciuki ;*
No właśnie nic nie wyszło [emoji27] sii mąż wszystko super!
Dzięki i wzajemnie [emoji6] jakoś to będzie [emoji4]
Najgorzej bo dziś robiłam Tsh i w czerwcu miałam 2,3 - letrox 75 a dziś 3,61 - to chyba jakiś żart?! Dramat [emoji27] jutro mam endokrynologa.
@7Martynka88 a prawidlowo bierzesz letrox?
Zzzzzz
Jak sobie wmówie ze mam objawy to je mam robilam tocznia 2 razy raz wyszedl graniczny a raz ujemny.@Zzzzzz o, widzę że masz te same przeciwciała co u mnie były. Masz jakieś objawy z nimi związane?? Byłaś może konsultowac wynik z reumatologiem??
Oczekujaca123
Ok widze... sorryy
Oczekujaca123
Tsh podobno moze skakac z roznych powodow: nawet stres, niewyspanie itp tak mi powiedzial endo. Ja juz w tsh az tak sie nie "wpatruje" raz robilam w lab u mojego endo i bylo 3.61 ! Po 30 min bylam w drugim lab gdzie robilam prywatnie caly pakiet tarczycowy i mialam tsh 2.67 przy normach takich samych jak w laboratorium wcześniejszym... tego nikt nie umial wytlumaczyc :/No właśnie nic nie wyszło [emoji27] sii mąż wszystko super!
Dzięki i wzajemnie [emoji6] jakoś to będzie [emoji4]
Najgorzej bo dziś robiłam Tsh i w czerwcu miałam 2,3 - letrox 75 a dziś 3,61 - to chyba jakiś żart?! Dramat [emoji27] jutro mam endokrynologa.
reklama
moje kochane dziewczyny :-) gdy jestesmy w ciąży,chcemy dla dzidziusia wszystko co najlepsze,najpiekniejsze. Ale nie zawsze idzie to w parze z bezpieczenstwem,nie zawsze jest to praktyczne,i nie zawsze jest to zdrowe. Jedno jest pewne,ze dziecku nie zabraknie,naszej miłości,opieki,odpowiedzialnosci,i chyba najwazniejsze poczuciu bezpieczenstwa. Nasze dziecko niczego wiecej od nas nie pragnie i nie wymaga. Jest to wszystko trudne i ciężkie,i zadna z nas idealem nie jest,i kazda popelnia błędy. Ale dla tego szkraba jestesmy wszystkim,a przede wszystkim mamą :-)
Podziel się: