reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 a moja Zosia urodziła się z trądzikiem niemowlęcym i była cała jak apacz w kropki i do tego żołtaczka ludzie myśleli że to mały murzynek i od razu w szpitalu emolianami mi kąpali moimi oczywiście. Kazali kąpać do 12 miesiąca ale ja od 1,5 miesiąca kapie w Nivea i wszystko jest dobrze.

@marshia przesadzasz. Ode mnie tez kop w pupe :
;-) ja mialam co 4 tygodnie.

@magda1208 ja mam laktator lovi. Co do stanika nie kupuj teraz ich za duzo. Nigdy nie wiesz jakie bedziesz miec piersi. Ja np z moich malych mialam jak Pamela Anderson ;-)
Co do kosmetykow ja uzywalam oliatum. Wanienka i przewijak wg uznania juz bym kupila powoli.

@Porzeczka1234. Stymulacja: Lametta, mensinorm,ovelap.

Jestescie kochane. Buziaki dla Was

No to faktycznie sporo zrobilas, ja sie na wynikach nie znam , szczególnie tych ANA, ale czy lekarz mowil co konkretnie jest przyczyna? Czy nic z tych badan nie wyszlo?
Ja tez mam niedobor wit d i to spory a mimo to w ciaze zaszlam , wiec to chyba nie to, le wiadomo warto suplementowac :)
Dobrze, ze masz jakis plan awaryjny - lekarza ktory bedzie dalej badal, mimo to zycze Ci powodzenia, zebys nie musiala do niego isc ;)
A i jeszcze mialam dopytac czy maz sie badal? Ale pewnie juz lekarze dawno to zasugerowali.
Trztnam kciuki ;*

No właśnie nic nie wyszło [emoji27] sii mąż wszystko super!
Dzięki i wzajemnie [emoji6] jakoś to będzie [emoji4]
Najgorzej bo dziś robiłam Tsh i w czerwcu miałam 2,3 - letrox 75 a dziś 3,61 - to chyba jakiś żart?! Dramat [emoji27] jutro mam endokrynologa.

No właśnie nic nie wyszło [emoji27] sii mąż wszystko super!
Dzięki i wzajemnie [emoji6] jakoś to będzie [emoji4]
Najgorzej bo dziś robiłam Tsh i w czerwcu miałam 2,3 - letrox 75 a dziś 3,61 - to chyba jakiś żart?! Dramat [emoji27] jutro mam endokrynologa.
Tsh podobno moze skakac z roznych powodow: nawet stres, niewyspanie itp tak mi powiedzial endo. Ja juz w tsh az tak sie nie "wpatruje" raz robilam w lab u mojego endo i bylo 3.61 ! Po 30 min bylam w drugim lab gdzie robilam prywatnie caly pakiet tarczycowy i mialam tsh 2.67 przy normach takich samych jak w laboratorium wcześniejszym... tego nikt nie umial wytlumaczyc :/

reklama
moje kochane dziewczyny :-) gdy jestesmy w ciąży,chcemy dla dzidziusia wszystko co najlepsze,najpiekniejsze. Ale nie zawsze idzie to w parze z bezpieczenstwem,nie zawsze jest to praktyczne,i nie zawsze jest to zdrowe. Jedno jest pewne,ze dziecku nie zabraknie,naszej miłości,opieki,odpowiedzialnosci,i chyba najwazniejsze poczuciu bezpieczenstwa. Nasze dziecko niczego wiecej od nas nie pragnie i nie wymaga. Jest to wszystko trudne i ciężkie,i zadna z nas idealem nie jest,i kazda popelnia błędy. Ale dla tego szkraba jestesmy wszystkim,a przede wszystkim mamą :-)

Do góry