reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja miałam 1:640 i znaczne dsDNA. Robiłaś profil ana3?? Dostałam encorton 5mg, chociaż dał mi go dopiero naprotechnolog, bo moja gin i reumatolog stwierdziły że nie ma sensu.... 5mg jest mała dawką, ale dla mnie na psychikę chociaż działa

tak robiłam ANA 3 i nic tam nie wyszło. Właśnie doktorek w Medicover jest skłonny przepisac mi encorton, tylko pytanie - brać przez cały cykl?

reklama
@smerfik88 tak myślałam a jakie żelazo brałaś?
@magda1208 ja bym tak długo na pewno nie czekała. Przewijak wanienka nie kupowałam nic szczególnego dla mnie ważny stojak do wanny. Laktator Lovi dwufazowy, kosmetyki oliatum. Bieliznę i stanik kupowałam w sklepie dla dzieci.

@marshia ja co 2 tygodnie Malina i co 2 tygodnie moja gin. 3 trymestr co mnie strzykneło byłam już u lekarza haha!

Dziewczyny co do ana ja się nie znam dlatego nic nie piszę!

@smerfik88 tak myślałam a jakie żelazo brałaś?
@magda1208 ja bym tak długo na pewno nie czekała. Przewijak wanienka nie kupowałam nic szczególnego dla mnie ważny stojak do wanny. Laktator Lovi dwufazowy, kosmetyki oliatum. Bieliznę i stanik kupowałam w sklepie dla dzieci.

@marshia ja co 2 tygodnie Malina i co 2 tygodnie moja gin. 3 trymestr Ci mnie strzykneło byłam już u lekarza haha!

Dziewczyny co do ana ja się nie znam dlatego nic nie piszę!

Kochana na razie nie mam częstych bóli.
Kontroluje i słucham intuicji może uda mi się w środę umówić na wizytę. W tamten czwartek miałam wizytę u Maliny myślę, że gdyby było źle to by mnie nie puścił. Leżę prawie cały czas.
Dziękuję za odpowiedź.

Ostatnia edycja:
@smerfik88 mnie się tez to zdarzyło ale nie w ciąży !Jak w niej jestem to tylko zaparcia.

@magda1208 kochana mam nadzieję, że się nie gniewasz ale moim zdaniem lepiej iść jeden raz za dużo.... ja byłam w ciąży bardzo ostrożna wiem że Ty jesteś ale jak napisałaś o takim bólu i poty cię oblewaja to warto to skonsultować a tymczasem kupuj ,kupuj, kupuj....

Dzięki za odp. Miałam usg w poniedziałek tydzień temu, a nastepne dopiero za 2 tyg od dziś (czyli 3 przerwy). Bo 1 gin i 2 w tym samym czasie na urlopie. Mam stresa, że 3 tyg to za długi odstęp czasu, ze brak kontroli czy wszystko jest Ok spowoduje, ze coś przeoczę :(.
Do tej pory, ponieważ jest ich 2, byłam co tydzień..... bo u każdego wizyta wypadała co 2 tygodnie. Dlatego teraz te 3 tyg wydają się wiecznością :(
Możecie dać mi kopa w d jak przesadzam.

reklama
Do góry