reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja miałam 1:640 i znaczne dsDNA. Robiłaś profil ana3?? Dostałam encorton 5mg, chociaż dał mi go dopiero naprotechnolog, bo moja gin i reumatolog stwierdziły że nie ma sensu.... 5mg jest mała dawką, ale dla mnie na psychikę chociaż działa

tak robiłam ANA 3 i nic tam nie wyszło. Właśnie doktorek w Medicover jest skłonny przepisac mi encorton, tylko pytanie - brać przez cały cykl?

reklama
@smerfik88 tak myślałam a jakie żelazo brałaś?
@magda1208 ja bym tak długo na pewno nie czekała. Przewijak wanienka nie kupowałam nic szczególnego dla mnie ważny stojak do wanny. Laktator Lovi dwufazowy, kosmetyki oliatum. Bieliznę i stanik kupowałam w sklepie dla dzieci.

@marshia ja co 2 tygodnie Malina i co 2 tygodnie moja gin. 3 trymestr co mnie strzykneło byłam już u lekarza haha!

Dziewczyny co do ana ja się nie znam dlatego nic nie piszę!

@smerfik88 tak myślałam a jakie żelazo brałaś?
@magda1208 ja bym tak długo na pewno nie czekała. Przewijak wanienka nie kupowałam nic szczególnego dla mnie ważny stojak do wanny. Laktator Lovi dwufazowy, kosmetyki oliatum. Bieliznę i stanik kupowałam w sklepie dla dzieci.

@marshia ja co 2 tygodnie Malina i co 2 tygodnie moja gin. 3 trymestr Ci mnie strzykneło byłam już u lekarza haha!

Dziewczyny co do ana ja się nie znam dlatego nic nie piszę!

Kochana na razie nie mam częstych bóli.
Kontroluje i słucham intuicji może uda mi się w środę umówić na wizytę. W tamten czwartek miałam wizytę u Maliny myślę, że gdyby było źle to by mnie nie puścił. Leżę prawie cały czas.
Dziękuję za odpowiedź.

Ostatnia edycja:
@smerfik88 mnie się tez to zdarzyło ale nie w ciąży !Jak w niej jestem to tylko zaparcia.

@magda1208 kochana mam nadzieję, że się nie gniewasz ale moim zdaniem lepiej iść jeden raz za dużo.... ja byłam w ciąży bardzo ostrożna wiem że Ty jesteś ale jak napisałaś o takim bólu i poty cię oblewaja to warto to skonsultować a tymczasem kupuj ,kupuj, kupuj....

Dzięki za odp. Miałam usg w poniedziałek tydzień temu, a nastepne dopiero za 2 tyg od dziś (czyli 3 przerwy). Bo 1 gin i 2 w tym samym czasie na urlopie. Mam stresa, że 3 tyg to za długi odstęp czasu, ze brak kontroli czy wszystko jest Ok spowoduje, ze coś przeoczę :(.
Do tej pory, ponieważ jest ich 2, byłam co tydzień..... bo u każdego wizyta wypadała co 2 tygodnie. Dlatego teraz te 3 tyg wydają się wiecznością :(
Możecie dać mi kopa w d jak przesadzam.

reklama
Do góry