reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 właśnie doszłam do tego że to żelazo ... zaczęłam go brać dwa tyg i od dwóch tyg czuje że moje jelita się ruszyły A po tygodniu zaczęły się biegunki , dzisiaj już to odlozylam i zobaczymy czy to od niego... w zamian za to dostanę jakąś formę rozpuszczalna w wodzie podobno lepiej się wchłania i nie powoduje biegunek ;)

reklama
@kas90 jesteś pizzowym przewodnikiem :p

@smerfik88 może to żelazo nie zaczęłaś suplementować ostatnio?

@magda1208 ja szczerze nie znam aż takich bóli ja pewno bym poszła do lekarza ale oczywiście to twoja decyzja

@marzycielka81 kochana trzymam kciuki tylko lamettą będziesz stymulowana? Wiesz może lepiej 3 zarodki najwyższej klasy niż 11 pustych kciuki mocne.

@dżoasia jak u Ciebie kochana? Bo albo nie pisałaś albo mi umknęło?

Mam wizytę w piątek .

Dziewczyny jakie wkładki polecacie do karmienia i majtki kiedyś wspominałyście coś o poporodowych z siateczki.
Mam też pytanie odnośnie stanika do karmienia czy polecacie konkretnej firmy.
Laktator to Medela chyba co .?
Kosmetyki do pielęgnacji dziecka .?
Wanienkę przewijak.?
Czekam na dobre rady i podpowiedź z góry Dziękuję.

Mamusie obecne i te będące w 3 trymestrze pytanie: co ile miałyście wizyty w 2 trymestrze? Dla bezpieczeństwa dziecka jaka była wasza maksymalna przerwa między jedną wizytą a drugą?

A co juz badalas ? Lekarz podaje jakies mozliwe przyczyny dlaczego Wam sie nie udaje ? :*

badałam przeciwciała ANA - dodatnie, przeciwciała przeciw kardiolipinie, przeciwciała przeciw beta 2 glikoproteinie, dopełniacz składowa C3 i C4, antykoagulant toczniowy, wszystkie hormony zawsze w normie, witaminy D mam za mało, przyjmuję też Letrox na tarczycę, haszimoto nie mam, do tego miałam tą drożność, i to z zasadzie tyle.
W grudniu mam wizytę w Invimedzie u dr Gizlera, jak do tego czasu się nie uda to mam od niego listę badań do zrobienia.

reklama
miano wysokie :( obraz świecenia: ziarnisty w mianie 1:1000, generalnie bardzo się tym stresowałam, ale wszyscy lekarze mówią, że to mało istotne i żeby się nie przejmować :( i że encorton nie jest potrzebny.

Ja miałam 1:640 i znaczne dsDNA. Robiłaś profil ana3?? Dostałam encorton 5mg, chociaż dał mi go dopiero naprotechnolog, bo moja gin i reumatolog stwierdziły że nie ma sensu.... 5mg jest mała dawką, ale dla mnie na psychikę chociaż działa

Do góry