reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 właśnie doszłam do tego że to żelazo ... zaczęłam go brać dwa tyg i od dwóch tyg czuje że moje jelita się ruszyły A po tygodniu zaczęły się biegunki , dzisiaj już to odlozylam i zobaczymy czy to od niego... w zamian za to dostanę jakąś formę rozpuszczalna w wodzie podobno lepiej się wchłania i nie powoduje biegunek ;)

reklama
@kas90 jesteś pizzowym przewodnikiem :p

@smerfik88 może to żelazo nie zaczęłaś suplementować ostatnio?

@magda1208 ja szczerze nie znam aż takich bóli ja pewno bym poszła do lekarza ale oczywiście to twoja decyzja

@marzycielka81 kochana trzymam kciuki tylko lamettą będziesz stymulowana? Wiesz może lepiej 3 zarodki najwyższej klasy niż 11 pustych kciuki mocne.

@dżoasia jak u Ciebie kochana? Bo albo nie pisałaś albo mi umknęło?

Mam wizytę w piątek .

Dziewczyny jakie wkładki polecacie do karmienia i majtki kiedyś wspominałyście coś o poporodowych z siateczki.
Mam też pytanie odnośnie stanika do karmienia czy polecacie konkretnej firmy.
Laktator to Medela chyba co .?
Kosmetyki do pielęgnacji dziecka .?
Wanienkę przewijak.?
Czekam na dobre rady i podpowiedź z góry Dziękuję.

Mamusie obecne i te będące w 3 trymestrze pytanie: co ile miałyście wizyty w 2 trymestrze? Dla bezpieczeństwa dziecka jaka była wasza maksymalna przerwa między jedną wizytą a drugą?

A co juz badalas ? Lekarz podaje jakies mozliwe przyczyny dlaczego Wam sie nie udaje ? :*

badałam przeciwciała ANA - dodatnie, przeciwciała przeciw kardiolipinie, przeciwciała przeciw beta 2 glikoproteinie, dopełniacz składowa C3 i C4, antykoagulant toczniowy, wszystkie hormony zawsze w normie, witaminy D mam za mało, przyjmuję też Letrox na tarczycę, haszimoto nie mam, do tego miałam tą drożność, i to z zasadzie tyle.
W grudniu mam wizytę w Invimedzie u dr Gizlera, jak do tego czasu się nie uda to mam od niego listę badań do zrobienia.

reklama
miano wysokie :( obraz świecenia: ziarnisty w mianie 1:1000, generalnie bardzo się tym stresowałam, ale wszyscy lekarze mówią, że to mało istotne i żeby się nie przejmować :( i że encorton nie jest potrzebny.

Ja miałam 1:640 i znaczne dsDNA. Robiłaś profil ana3?? Dostałam encorton 5mg, chociaż dał mi go dopiero naprotechnolog, bo moja gin i reumatolog stwierdziły że nie ma sensu.... 5mg jest mała dawką, ale dla mnie na psychikę chociaż działa

Do góry