reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino, ja już w Krk, dawaj znać czy uda ci sie wyrwać jakiegoś popołudnia. Kończę szkolenie niestety ok godz 17 na ul. Balickiej 95.
Ktoś jeszcze chętny na spotkanko w Krakowie?? :)

Swoją droga szukam najlepszej pizzerii w Krakowie bo mam okropnie ochotę na dobra pizzę :) kto poleci? :)

Ja rtg miałam od rodzinnego a rezonans będzie od neurologa. Pierwsze zwężenie kręgów wyszlo mi 6 lat temu. Teraz z M się zastanawiamy czy sytuacji nie pogorszyło znieczulenie w kręgosłup bo zdania są podzielone. W ciąży cóż jeśli to początek dyskopatii to tylko trzeba uważać bi gdyby złapał bol to co wtedy? Niczemu innemu to raczej nie przeszkadza. A w takim razie SKS jest mój bo ja ding dong prawie 37 ;)

ale mnie cieszą takie opisy :)

trzymam kciuki za jajka i twoje i tatusia ;)

Mnie wczoraj M rozbawił bo w sumie nic z nim nie gadałam o dziecko... tylko go wiwczorwm mizialam a on pyta czy uknulam plan na dzidzie? :D Nosz ale on czuje pismo nosem :D
Kochana, Sks to ja myslalam, ze w okolicy 60tki przyjdzie ;p to moje 27 i Twoje 37 to i tak zbyt wczesnie ;D
Jutro wizyta u neurologa zobaczę co powie na ten wynik ;)

Bertha a jaką pizze lubisz?
Ja uwielbiam prosciutto w pizzeri duo tavoli. Jest ona w galerii bronowice lub w centrum handlowym factory blisko balic.
W centrum lubię w mamma mia, boscaiola i la familia tratoria na ul brackiej:)
I jeszcze pizzeria Nolio na Kazimierzu

Bertha a jaką pizze lubisz?
Ja uwielbiam prosciutto w pizzeri duo tavoli. Jest ona w galerii bronowice lub w centrum handlowym factory blisko balic.
W centrum lubię w mamma mia, boscaiola i la familia tratoria na ul brackiej:)
I jeszcze pizzeria Nolio na Kazimierzu

Dziękuje, ależ mam wybór :) ja lubię taka włoska typowo, cienkie ciasto fajnie wypieczona ze się robią takie bąble w cieście, najczęściej zamawiam hawajska. To w galerii bronowice będzie taka dobra? Bo chyba galerie bronowice mam blisko?

Tak, w bronowice. Chociaz tak miejsce nie jest jakies super, jak to w galerii przy innych restauracjach typu mcdonald itd. Ale w factory jest zrobione jak normalny lokal

Zalezy gdzie na Balickiej jestes. Factory i Bronowicka dosc blisko

reklama
Witajcie kochane mam pytanie czy któraś z Was miała może luźne stolce w 2 trymestrze ciąży.... Przez cały czas miałam problem z wyproznianiem , a od jakiegoś tygodnia mam tak że idę Np raz dziennie do toalety Ale stolec jest luźny.... mam przy tym skurcze jelit które przechodzą zaraz po wyproznieniu ? Myślałam że ma na to wpływ magnez bo brałam go 4x2 teraz zmniejszyłam i mam 3x1 i fakt wczoraj w toalecie nie byłam, brzuch był wzdety A dzisiaj rano znowu to samo ? Ogólnie rzecz biorąc normalnie to zawsze robię takie luźne stolice dlatego że nie mam pęcherzyka żółciowego plus dodatkowo moja żółć gromadzi się w żołądku stąd te dolegliwości.

Do góry