@nafoczka dzialaj, dzialaj... mysle, ze twoj m tez bardzo chce kokardki
@marzycielka81 niech i 3 beda a dorodne i zdrowe
@marzycielka81 niech i 3 beda a dorodne i zdrowe
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Kochana, Sks to ja myslalam, ze w okolicy 60tki przyjdzie ;p to moje 27 i Twoje 37 to i tak zbyt wczesnie ;DJa rtg miałam od rodzinnego a rezonans będzie od neurologa. Pierwsze zwężenie kręgów wyszlo mi 6 lat temu. Teraz z M się zastanawiamy czy sytuacji nie pogorszyło znieczulenie w kręgosłup bo zdania są podzielone. W ciąży cóż jeśli to początek dyskopatii to tylko trzeba uważać bi gdyby złapał bol to co wtedy? Niczemu innemu to raczej nie przeszkadza. A w takim razie SKS jest mój bo ja ding dong prawie 37
ale mnie cieszą takie opisy
trzymam kciuki za jajka i twoje i tatusia
Mnie wczoraj M rozbawił bo w sumie nic z nim nie gadałam o dziecko... tylko go wiwczorwm mizialam a on pyta czy uknulam plan na dzidzie? Nosz ale on czuje pismo nosem
Bertha a jaką pizze lubisz?
Ja uwielbiam prosciutto w pizzeri duo tavoli. Jest ona w galerii bronowice lub w centrum handlowym factory blisko balic.
W centrum lubię w mamma mia, boscaiola i la familia tratoria na ul brackiej
I jeszcze pizzeria Nolio na Kazimierzu