reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Destino, ja już w Krk, dawaj znać czy uda ci sie wyrwać jakiegoś popołudnia. Kończę szkolenie niestety ok godz 17 na ul. Balickiej 95.
Ktoś jeszcze chętny na spotkanko w Krakowie?? :)

Swoją droga szukam najlepszej pizzerii w Krakowie bo mam okropnie ochotę na dobra pizzę :) kto poleci? :)

Ja rtg miałam od rodzinnego a rezonans będzie od neurologa. Pierwsze zwężenie kręgów wyszlo mi 6 lat temu. Teraz z M się zastanawiamy czy sytuacji nie pogorszyło znieczulenie w kręgosłup bo zdania są podzielone. W ciąży cóż jeśli to początek dyskopatii to tylko trzeba uważać bi gdyby złapał bol to co wtedy? Niczemu innemu to raczej nie przeszkadza. A w takim razie SKS jest mój bo ja ding dong prawie 37 ;)

ale mnie cieszą takie opisy :)

trzymam kciuki za jajka i twoje i tatusia ;)

Mnie wczoraj M rozbawił bo w sumie nic z nim nie gadałam o dziecko... tylko go wiwczorwm mizialam a on pyta czy uknulam plan na dzidzie? :D Nosz ale on czuje pismo nosem :D
Kochana, Sks to ja myslalam, ze w okolicy 60tki przyjdzie ;p to moje 27 i Twoje 37 to i tak zbyt wczesnie ;D
Jutro wizyta u neurologa zobaczę co powie na ten wynik ;)

Bertha a jaką pizze lubisz?
Ja uwielbiam prosciutto w pizzeri duo tavoli. Jest ona w galerii bronowice lub w centrum handlowym factory blisko balic.
W centrum lubię w mamma mia, boscaiola i la familia tratoria na ul brackiej:)
I jeszcze pizzeria Nolio na Kazimierzu

Bertha a jaką pizze lubisz?
Ja uwielbiam prosciutto w pizzeri duo tavoli. Jest ona w galerii bronowice lub w centrum handlowym factory blisko balic.
W centrum lubię w mamma mia, boscaiola i la familia tratoria na ul brackiej:)
I jeszcze pizzeria Nolio na Kazimierzu

Dziękuje, ależ mam wybór :) ja lubię taka włoska typowo, cienkie ciasto fajnie wypieczona ze się robią takie bąble w cieście, najczęściej zamawiam hawajska. To w galerii bronowice będzie taka dobra? Bo chyba galerie bronowice mam blisko?

Tak, w bronowice. Chociaz tak miejsce nie jest jakies super, jak to w galerii przy innych restauracjach typu mcdonald itd. Ale w factory jest zrobione jak normalny lokal

Zalezy gdzie na Balickiej jestes. Factory i Bronowicka dosc blisko

reklama
Witajcie kochane mam pytanie czy któraś z Was miała może luźne stolce w 2 trymestrze ciąży.... Przez cały czas miałam problem z wyproznianiem , a od jakiegoś tygodnia mam tak że idę Np raz dziennie do toalety Ale stolec jest luźny.... mam przy tym skurcze jelit które przechodzą zaraz po wyproznieniu ? Myślałam że ma na to wpływ magnez bo brałam go 4x2 teraz zmniejszyłam i mam 3x1 i fakt wczoraj w toalecie nie byłam, brzuch był wzdety A dzisiaj rano znowu to samo ? Ogólnie rzecz biorąc normalnie to zawsze robię takie luźne stolice dlatego że nie mam pęcherzyka żółciowego plus dodatkowo moja żółć gromadzi się w żołądku stąd te dolegliwości.

Do góry