reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Badało mnie 3 lekarzy przez usg i mówili ze szyjka dluga i zamknieta więc jakoś strasznie nie panikuje jeszcze mam pessar. Pracuje na leżąco teraz montuje filmik na YT, pozniej maile telefony i bedzie obiad.
Ja nie panikuje poki nie ma bóli. Jak mnie zaczyna boleć brzuch to mi sie wszystko przypomina bo od tego objawu zaczęło sie oststnie poronienie takie schizy mam i najgorsze ze na to nie ma tabletek bo to psyche.

Haha. Teraz mowie sobie ze jak sie urodzi to wrzuce na luz. Nie bede sie zamartwiac wroce do ćwiczeń i bedzie zarąbiście. Tak to moje oczekiwania, ktore jak pewnie czas pokaże mina sie z rzeczywistoscia :D

reklama
@Porzeczka1234 Czuję się raz lepiej raz gorzej jutro mam wizytę u Maliny więc zobaczymy co powie. Iveo wizytuje jutro .
Mam pytanie bo zawsze zapomnę jak liczyć wiek ciąży od ostatniej miesiączki czy sugerować się tym jak wychodzi z wielkości maluszka na usg.
Spokoju i zdrówka dla was Porzeczko .

Badało mnie 3 lekarzy przez usg i mówili ze szyjka dluga i zamknieta więc jakoś strasznie nie panikuje jeszcze mam pessar. Pracuje na leżąco teraz montuje filmik na YT, pozniej maile telefony i bedzie obiad.
Ja nie panikuje poki nie ma bóli. Jak mnie zaczyna boleć brzuch to mi sie wszystko przypomina bo od tego objawu zaczęło sie oststnie poronienie takie schizy mam i najgorsze ze na to nie ma tabletek bo to psyche.

Haha. Teraz mowie sobie ze jak sie urodzi to wrzuce na luz. Nie bede sie zamartwiac wroce do ćwiczeń i bedzie zarąbiście. Tak to moje oczekiwania, ktore jak pewnie czas pokaże mina sie z rzeczywistoscia :D

Skąd ja to znam.

@magda1208 mnie liczono z miesiaczki Zosia była trochę większa o 3 dni chyba i dlatego zdecydowano się na cc w 38 tygodniu bo z usg wychodziło 38+3 chyba nie ma to znaczenia na początku ciąży i w jej trakcie ale pod koniec i owszem bo można szybciej zrobić cc u nas waga była 3400 z ostatniego usg +-200 gram Zosia urodziła się 3170 według lekarza jak jest ponad 3 kg to dziecko w normie i podejmuje się decyzje.

tez mi już wróbelki doniosły więc kochana @Auri_a serdecznie gratuluję córeczki (nieskromnie) o najwspanialszym, dzielnym imieniu świata :) dzielna mamo!

A teraz małe info dla kreatywnych duszyczek...
Na wątku moderatorskim pojawił się pewien pomysł w związku z tym, że jedna z nas szyje przepiękne torby itp. @aniaslu zaproponowała, że może by zrobić świąteczną giełdę babyboomowych mam? Pytanie brzmi czy są wśród was dziewczyny, które chcą się zareklamować, rozpropagować? Nie chodzi nam o spamerów tylko kreatywne mamy. Zawsze info pójdzie w świat a może i kasę z tego zarobicie jakąś. Co wy na to?
Bo myślę, że może ktoś np. piecze ciasta pyszne i można na święta zamówić, ktoś inny robi śliczne zawieszki, szyje, maluje itp. Co sądzicie? Jeśli macie takie pomysły to piszcie priv do Ani, one już będzie wiedziała co z tym zrobić (ja ewentualnie tylko was zweryfikuje, że „znam”)
Buziaki przeogromne

reklama
Do góry