reklama
Hatice
Fanka BB :)
Hej dziewczyny
@Porzeczka1234 @Nadja_n @burczuś @iveo @magda1208 i wszystkie dziewczyny które się szczepiłyście bądź szczepicie.
Jak to jest ze szczepieniami w trakcie przeziębienia?
Dzisiaj rozmawiałam z jedna z nas i dostałam informacje ze u Paśnika odradza się szczepienia gdy trwa przeziębienie.
Co polecacie mi zrobić? Jutro mam szczepienie, na dodatek pulowane wiec kompletnie kłopot z odwołaniem i nie wiem co zrobić :/ mysle ze jak odwołam jutro rano to i tak będą chcieli mnie obciążyć a to jednak 850 zł. Szczepienie potwierdzałem pare dni temu gdy byłam jeszcze zdrowa, a dziś nikt nie odbierał. Mam tez jutro test mlr i nie wiem co robić.
Pomocy!!! P.s jesrem bardzo chora, gorączka lekka, zatoki zapchane na pewno, głosu nie mam
@Porzeczka1234 @Nadja_n @burczuś @iveo @magda1208 i wszystkie dziewczyny które się szczepiłyście bądź szczepicie.
Jak to jest ze szczepieniami w trakcie przeziębienia?
Dzisiaj rozmawiałam z jedna z nas i dostałam informacje ze u Paśnika odradza się szczepienia gdy trwa przeziębienie.
Co polecacie mi zrobić? Jutro mam szczepienie, na dodatek pulowane wiec kompletnie kłopot z odwołaniem i nie wiem co zrobić :/ mysle ze jak odwołam jutro rano to i tak będą chcieli mnie obciążyć a to jednak 850 zł. Szczepienie potwierdzałem pare dni temu gdy byłam jeszcze zdrowa, a dziś nikt nie odbierał. Mam tez jutro test mlr i nie wiem co robić.
Pomocy!!! P.s jesrem bardzo chora, gorączka lekka, zatoki zapchane na pewno, głosu nie mam
Ostatnia edycja:
Zzzzzz
Okej to ja na skurcze miałam taki zestaw: 2luteiny rano o 8 plus 2x aspargin, pozniej 2 dupki o 10 plus nospa, o 16 nospa 2 dupki i 2 tab magb6, o 20 2 luteiny, o 22 2 dupki plus nospa plus 2 magb6.
Mi gin mówila ze z 1 trym nie wolno duzo magnezu natomiast mozesz progesteron.
I nie czekaj 2 tyg tylko idz do innego gina na konsultacje bo zejdziesz inaczej.
A w szpitalu mi kazali lezec tak by macica byla byla rozluzniona czyli cialo w linii prostej.
Mi gin mówila ze z 1 trym nie wolno duzo magnezu natomiast mozesz progesteron.
I nie czekaj 2 tyg tylko idz do innego gina na konsultacje bo zejdziesz inaczej.
A w szpitalu mi kazali lezec tak by macica byla byla rozluzniona czyli cialo w linii prostej.
Hatice
@burczuś dzuekuje za info no kurde miałam chyba gorączkę a teraz to już sama nie wiem... zobaczę rano.... nie wiem co zrobić.... gdyby to nie były pulowane to bym odmówiła i tyle, maz by nie dal krwi i kłopot z głowy, a tak to ktoś tam specjalnie przychodzi, płaca im wiec będą mieć spine. Nie wiem czy mieć to w d.... i się wykłócić żeby nie płacić, ale potem będzie mi tam ciężko się dogadać jak zrobię pod górkę pielęgniarkom bo akurat ta co jutro będzie to jedyna dobra dusza tam...
Doradźcie jeszcze....
Doradźcie jeszcze....
iveo
@Hatice ja nie wiem czy można ale jak chcesz odmówić zadzwoniłabym do APC równo z godziną ich otwarcia i odmówiła i już
Ja myslę że nikt tam specjalnie nie przychodzi tylko mieszaja krew mężów innych
@roki_1991 pierwsze słysze o jakims skurczu- może jest dobrze i już
Szkoda że nie wypytałaś o co to chodzi?
Ale nie patrz na kształt za wczesnie sie tym sugerowac
Ja myslę że nikt tam specjalnie nie przychodzi tylko mieszaja krew mężów innych
@roki_1991 pierwsze słysze o jakims skurczu- może jest dobrze i już
Szkoda że nie wypytałaś o co to chodzi?
Ale nie patrz na kształt za wczesnie sie tym sugerowac
Porzeczka1234
roki_1991
@iveo @Zzzzzz ja się na tym nie znam. W ogóle ta wizyta była dla mnie mega dziwna, zupełnie inna niż poprzednie wizyty u niej. Co do luteiny, mam brać 3x3, magnez mówiła że spokojnie nawet 3 razy dziennie mogę. Nie pytałam o nospe ale ona ma mnie generalnie od zawsze nie działała.
Kurde no... Musi być dobrze. Serduszko bije a to najważniejsze. Pęcherzykiem powiedziała że mam się nie przejmować też. Ona nigdy na takim etapie ciąży nie mierzy uderzeń serduszka, co może w moim przypadku lepiej bo jeszcze bardziej bym się denerwowala..
Znowu bolą mnie dziś plecy ale to już chyba stres i za bardzo się w siebie wsluchuje. Chyba trzeba iść spać żeby nie zwariować
Kurde no... Musi być dobrze. Serduszko bije a to najważniejsze. Pęcherzykiem powiedziała że mam się nie przejmować też. Ona nigdy na takim etapie ciąży nie mierzy uderzeń serduszka, co może w moim przypadku lepiej bo jeszcze bardziej bym się denerwowala..
Znowu bolą mnie dziś plecy ale to już chyba stres i za bardzo się w siebie wsluchuje. Chyba trzeba iść spać żeby nie zwariować
reklama
marshia
@roki_1991 ja tez nie słyszałam o takim skurczu, o jakim piszesz. Dobrze, ze dziecko żyje. Miejmy nadzieję, że to oznacza, że serduszko się rozhulało. Ale dziwne, ze ostatnio mierzyła - biło z lekka słabo - a teraz nie zmierzyła.
Przyznam, ze ja już bym szukała innego lekarza, bo ten by mnie tylko stresował lakonicznymi informacjami.
Przyznam, ze ja już bym szukała innego lekarza, bo ten by mnie tylko stresował lakonicznymi informacjami.
Podziel się: