reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Hej dziewczyny :)
@Porzeczka1234 @Nadja_n @burczuś @iveo @magda1208 i wszystkie dziewczyny które się szczepiłyście bądź szczepicie.
Jak to jest ze szczepieniami w trakcie przeziębienia?
Dzisiaj rozmawiałam z jedna z nas i dostałam informacje ze u Paśnika odradza się szczepienia gdy trwa przeziębienie.
Co polecacie mi zrobić? Jutro mam szczepienie, na dodatek pulowane wiec kompletnie kłopot z odwołaniem i nie wiem co zrobić :/ mysle ze jak odwołam jutro rano to i tak będą chcieli mnie obciążyć a to jednak 850 zł. Szczepienie potwierdzałem pare dni temu gdy byłam jeszcze zdrowa, a dziś nikt nie odbierał. Mam tez jutro test mlr i nie wiem co robić.
Pomocy!!! :) P.s jesrem bardzo chora, gorączka lekka, zatoki zapchane na pewno, głosu nie mam

Ostatnia edycja:
Okej to ja na skurcze miałam taki zestaw: 2luteiny rano o 8 plus 2x aspargin, pozniej 2 dupki o 10 plus nospa, o 16 nospa 2 dupki i 2 tab magb6, o 20 2 luteiny, o 22 2 dupki plus nospa plus 2 magb6.

Mi gin mówila ze z 1 trym nie wolno duzo magnezu natomiast mozesz progesteron.
I nie czekaj 2 tyg tylko idz do innego gina na konsultacje bo zejdziesz inaczej.

A w szpitalu mi kazali lezec tak by macica byla byla rozluzniona czyli cialo w linii prostej.

@burczuś dzuekuje za info :) no kurde miałam chyba gorączkę a teraz to już sama nie wiem... zobaczę rano.... nie wiem co zrobić.... gdyby to nie były pulowane to bym odmówiła i tyle, maz by nie dal krwi i kłopot z głowy, a tak to ktoś tam specjalnie przychodzi, płaca im wiec będą mieć spine. Nie wiem czy mieć to w d.... i się wykłócić żeby nie płacić, ale potem będzie mi tam ciężko się dogadać jak zrobię pod górkę pielęgniarkom bo akurat ta co jutro będzie to jedyna dobra dusza tam...:)
Doradźcie jeszcze....

@Hatice ja nie wiem czy można ale jak chcesz odmówić zadzwoniłabym do APC równo z godziną ich otwarcia i odmówiła i już
Ja myslę że nikt tam specjalnie nie przychodzi tylko mieszaja krew mężów innych
@roki_1991 pierwsze słysze o jakims skurczu- może jest dobrze i już
Szkoda że nie wypytałaś o co to chodzi?
Ale nie patrz na kształt za wczesnie sie tym sugerowac

@Hatice ja z temp. 38 ° C się szczepiłam i szczerze po szczepieniu mi przeziębienie przeszło ale ja przed szczepieniami ok 4 lat w ogóle nie chorowałam. Myślę , że jeśli nie będziesz miała temperatury kosmicznej to ... ja bym się szczepiła ale to ja Ty podejmij sama decyzję

@iveo @Zzzzzz ja się na tym nie znam. W ogóle ta wizyta była dla mnie mega dziwna, zupełnie inna niż poprzednie wizyty u niej. Co do luteiny, mam brać 3x3, magnez mówiła że spokojnie nawet 3 razy dziennie mogę. Nie pytałam o nospe ale ona ma mnie generalnie od zawsze nie działała.
Kurde no... Musi być dobrze. Serduszko bije a to najważniejsze. Pęcherzykiem powiedziała że mam się nie przejmować też. Ona nigdy na takim etapie ciąży nie mierzy uderzeń serduszka, co może w moim przypadku lepiej bo jeszcze bardziej bym się denerwowala..
Znowu bolą mnie dziś plecy ale to już chyba stres i za bardzo się w siebie wsluchuje. Chyba trzeba iść spać żeby nie zwariować ;)

reklama
@roki_1991 ja tez nie słyszałam o takim skurczu, o jakim piszesz. Dobrze, ze dziecko żyje. Miejmy nadzieję, że to oznacza, że serduszko się rozhulało. Ale dziwne, ze ostatnio mierzyła - biło z lekka słabo - a teraz nie zmierzyła.
Przyznam, ze ja już bym szukała innego lekarza, bo ten by mnie tylko stresował lakonicznymi informacjami.

Do góry