reklama
iveo
Fanka BB :)
@smerfik88 nie ma co się bac przeciez dr często ogląda dzidzia a to połówkowe to się az tak bardzo od tego nie rózni
Czy ktoś wie co u @roki_1991 ???
Czy ktoś wie co u @roki_1991 ???
@iveo ;* kochana moja ... Wiesz co jest najśmieszniejsze jak czekałam na serduszko to mówiłam że jak będzie pięknie bilo to się nie będę stresować, przyszły prenatalne to mówiłam że po nich już będę spokojna , potem jak zejdzie krwiak , potem jak łożysko się trochę chociaż podniesie, a teraz będę spokojna po polowkowych i tak w kółko. Więc tak na prawdę chyba dopiero jak urocze.. haha
@roki_1991 Daj znać jak po wizycie .... Czekamy
@roki_1991 Daj znać jak po wizycie .... Czekamy
@smerfik88 nie tutaj już parę dziewczyn rozwiało te wątpliwości jak urodzisz wcale nie będziesz spokojniejsza
Oj nie, nie będziecie [emoji23] potem to juz tylko cale życie [emoji23]@smerfik88 nie tutaj już parę dziewczyn rozwiało te wątpliwości jak urodzisz wcale nie będziesz spokojniejsza
@smerfik88 ja tez boje sie tego badania, bo juz wiem jak wyglada. To, ze prenatalne wyszly w porzadku bardzo dobrze rokuje, ale to nie 100%. A jednak ze wzgledu na dobro malca trzeba byc dobrej mysli. To dluzsze usg. Powiedza ci plec, ktora znasz, ja jeszcze nie, poznalam na polowkowych wlasnie, powiedza jak lozysko. To jednak ma byc formalnosc i niech tak bedzie. A strach... tak jak @Auri_a pisze, on sie dopiero zaczyna. Poczekaj az urodzisz dopiero zaczniesz sie bac[emoji6]
marshia
@smerfik88 bedzie dobrze na pewno. Gdyby cokolwiek było nie tak, lekarka juz by pewnie sugerowała. Wiem, ze nie ma jeszcze wszystkich narządów, ale skoro co usg jest wszystko ok, to trzeba wierzyć, ze to tez tylko kolejny punkt do odhaczenia.
Mój doktorek zawsze wszystko bardzo dokładnie oglada, sprzęt ma bardzo dobry, ma odpowiednie kwalifikacje do wykonywania prenatalnych i certyfikat, wiec wierzę, ze skoro mówi, ze wszystko jest dobrze, to tak jest. Twoja lekarka tez traktuje Twoją ciążę bardzo poważnie i na pewno tez wszystko dokładnie bada za każdym razem.
Ty już za tydzień i trochę będziesz mieć to z głowy, a ja jeszcze 3....... :/
Mój doktorek zawsze wszystko bardzo dokładnie oglada, sprzęt ma bardzo dobry, ma odpowiednie kwalifikacje do wykonywania prenatalnych i certyfikat, wiec wierzę, ze skoro mówi, ze wszystko jest dobrze, to tak jest. Twoja lekarka tez traktuje Twoją ciążę bardzo poważnie i na pewno tez wszystko dokładnie bada za każdym razem.
Ty już za tydzień i trochę będziesz mieć to z głowy, a ja jeszcze 3....... :/
reklama
burczuś
@olaa90 może Ty wiesz co z @roki_1991 ??
Podziel się: