reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Ja nigdy nie slyszlalam o osteopati ginekologicznej nawet nie wiem gdzie tego szukac [emoji14] hmm... ktos ze slaska kojarzy?
Najpierw i tak poczekam na wynik z rezonansu kregoslupa, za ok 7 dni powinny byc to zawsze jedna badanie wiecej. Jak tam nic nie wyjdzie to chyba zacznę sadzic, ze sobie cos uroilam... czuje sie jak wariatka u tych lekarzy... ale bolec boli, a starania chcemy zaczac, wiec wole wiedziec na czym stoję ! :(

Tu masz artykuł Link do: Osteopatia ginekologiczna dla kobiet

A tu ci znalazłam w Katowicach osteopate: Link do: Rehabilitacja - Jacek Buchta Centrum Osteopatii Katowice Bielsko Biała

reklama
@nafoczka i to takie antywłamaniowe :D bo takie zwykłe czy dzień-noc nie pomogą :p
Staram się nie myśleć, wizyta we wtorek, może jakoś dam radę :) dziś w przeciwieństwie do ostatnich dwóch dni miałam mega apetyt - co dwie godziny musiałam zjeść bo czułam taki głód że masakra :p pół dnia zgaga mnie co chwile męczyła.
Zobaczymy co to będzie, bo stres jest cały czas

Kochana jak byś zobaczyła szpital Matki Polki to komuna straszna. Brzydziłam się brać prysznic!
A poza tym oczywiście każdy robi jak uważa ja po prostu martwię się o córeczkę Magdy bo to trudna ciąża. Jak za 2 dni będzie u Maliny to on na pewno tam popatrzy co i jak
@Porzeczka1234 ja tam byłam 3 dni i szpital wiadomo jaki ale personel bardzo sympatyczny
Ja też czekam na wizytę u Maliny w czw
Kłuło mnie dziś w pachwinie jakby cały dzien i śluzu mam dużo więcej wiec tez taka zaniepokojona trochę ale to chyba nie konkretne objawy na szpital
Myślę że sporo zależy od tego czy leżąc w tym szpitalu ma się 'swojego' lekarza. Bo to że wygląda jak wygląda ro jedno... Ale to na jakie traktowanie się trafia to drugie. Cieszę się że Wy bylyscie zadowolone... Ja nigdy nie wrócę do Matki Polki. Leżała tam dwa razy i i dwa za dużo :-/

Kurde, dziewczyny, mam od wczoraj takie dziwne jakby mrowienie/bąbelki z tej strony gdzie dzidziuś.. I oczywiście już mam schizy... Miałyście coś takiego na początku?? Tylko z tej jednej strony to czuje i to niezależnie od pozycji w jakiej się ułoże... Magnezu jem 2x2 albo i 3x2 a mimo to czuje też od wczoraj jak mi szarpie mięśniem uda...

@nafoczka i to takie antywłamaniowe :D bo takie zwykłe czy dzień-noc nie pomogą :p
Staram się nie myśleć, wizyta we wtorek, może jakoś dam radę :) dziś w przeciwieństwie do ostatnich dwóch dni miałam mega apetyt - co dwie godziny musiałam zjeść bo czułam taki głód że masakra :p pół dnia zgaga mnie co chwile męczyła.
Zobaczymy co to będzie, bo stres jest cały czas
Roki to mocno trzymam za was kciuki :) ale który masz tc?
@Oczekujaca123 długo czekasz na rezonans? No i prywatnie czy na NFZ ? Ja też mam mieć ledzwiowo-krzyżowy i głowy. Mnie jak boli to może nie brzuch ale ból promieniuje do pachwin

Roki to mocno trzymam za was kciuki :) ale który masz tc?
@Oczekujaca123 długo czekasz na rezonans? No i prywatnie czy na NFZ ? Ja też mam mieć ledzwiowo-krzyżowy i głowy. Mnie jak boli to może nie brzuch ale ból promieniuje do pachwin
O wlasnie , bol promieniuje do pachwin, ale raz z brzucha w zasadzie tylko z lewej strony tak bardzo nisko a raz z plecow.. dlatego mialam tez tomografie brzucha i miednicy, ale wyszla ok. Tk mialam od urologa na Nfz i czekalam 1.5tyg , ale jechalam 50km do Myszkowa, bo w Chorzowie i Katowicach byly terminy najwczesniej na koniec wrzesnia lub pazdziernik, a mi zalezalo, zeby zrobic wszystko w tym cyklu skoro i tak nie moglam sie starac.
Rezonans kregoslupa dostalam od neurologa; ale mam pakiet w luxmedzie. Skierowanie dostalam w srode, rezonans mialam wczoraj. Pakiet mam od smierci Franka, wiedziałam, ze teraz bede ogarniac lekarzy i mi sie przyda.
Rezonans prywatnie kosztuje ok 400zl...
A i tak musisz miec skierowanie.

Dziewczyny a jak rozpoznać stawianie brzucha , macicy.
Dzisiaj miałam atak duszności serce zaczęło bardzo bardzo szybko bić myślałam ,że wyskoczy .

reklama
@maa821 zalezy jak przodujace. Ja mam narazie czesciowo przodujace. Jesli masz calkowicie przodujace, to musza zrobic cc. Jesli czesciowo, to zalezy jak mocno i z ktorej strony zachodzi na szyjke. Tu lekarz w zaleznosci od obrazu usg decyduje o cc lub sn. I niestety trzeba pogodzic sie wtedy z mysla o cc, bo porod sn zagraza zyciu dziecka.

Do góry