reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

No właśnie ja też tak myślę - jakby to było z polecenia Maliny to co innego ale do byle jakiego szpitala to same wiecie jak jest

reklama
No właśnie ja też tak myślę - jakby to było z polecenia Maliny to co innego ale do byle jakiego szpitala to same wiecie jak jest
Kochana jak byś zobaczyła szpital Matki Polki to komuna straszna. Brzydziłam się brać prysznic!
A poza tym oczywiście każdy robi jak uważa ja po prostu martwię się o córeczkę Magdy bo to trudna ciąża. Jak za 2 dni będzie u Maliny to on na pewno tam popatrzy co i jak

@Porzeczka1234 ja tam byłam 3 dni i szpital wiadomo jaki ale personel bardzo sympatyczny
Ja też czekam na wizytę u Maliny w czw
Kłuło mnie dziś w pachwinie jakby cały dzien i śluzu mam dużo więcej wiec tez taka zaniepokojona trochę ale to chyba nie konkretne objawy na szpital

@Porzeczka1234 ja tam byłam 3 dni i szpital wiadomo jaki ale personel bardzo sympatyczny
Ja też czekam na wizytę u Maliny w czw
Kłuło mnie dziś w pachwinie jakby cały dzien i śluzu mam dużo więcej wiec tez taka zaniepokojona trochę ale to chyba nie konkretne objawy na szpital
Nie myślę kochana ,że twój książe się rozpycha. Jak cyce?

Body idealne dla wszystkich forumowych dzieciaczków..... ja na razie tylko czasem coś podejrzę, co mi fb podpowie - ale mam nadzieję, ze je kupię. To najprawdziwsza prawda ♥️
266597DF-6A1D-4ABC-9816-6C4A9B4DD8B8.png

Załączniki

• 266597DF-6A1D-4ABC-9816-6C4A9B4DD8B8.png
    266597DF-6A1D-4ABC-9816-6C4A9B4DD8B8.png
    223,7 KB · Wyświetleń: 349
Ja po wizycie. Młody przekroczył 2kg i wszystko z nim ok. Jednak mam nisko położone łożysko ( wciąż) i ponieważ to już 32 tc, to lekarka wątpi czy się podniesie. Wtedy czeka mnie cc, co nie ukrywam, ze dość mocno mnie zaskoczyło i zestresowalo :(

reklama
Do góry