reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Kochana jak byś zobaczyła szpital Matki Polki to komuna straszna. Brzydziłam się brać prysznic!
A poza tym oczywiście każdy robi jak uważa ja po prostu martwię się o córeczkę Magdy bo to trudna ciąża. Jak za 2 dni będzie u Maliny to on na pewno tam popatrzy co i jak

Porzeczko kochana ja też bardzo bardzo się boję o naszą malutką dlatego jak tylko coś mnie martwi jadę na wizytę tak jak wczoraj.
Wczoraj zanim podjęłam decyzję dzwoniłam do ginekolog u której wczoraj byłam i do mojej Pani doktor. Rozmawiałm też z położną która robiła mi KTG i z doktor która mnie przyjmowała.
Czekam na wizytę u Maliny niech wszystko sprawdzi. Jak trzeba będzie to zostanę.

reklama
Ja po wizycie. Młody przekroczył 2kg i wszystko z nim ok. Jednak mam nisko położone łożysko ( wciąż) i ponieważ to już 32 tc, to lekarka wątpi czy się podniesie. Wtedy czeka mnie cc, co nie ukrywam, ze dość mocno mnie zaskoczyło i zestresowalo :(

Wiesz już gdzie będziesz rodziła.?

Cyce wróciły na swoje miejsce.
Ale ogólnie marzę żeby być juz chociaż miesiąc później bliżej do porodu.
Wczoraj na oddziale byłam na wymaz i zobaczyłam dzieciaczki w tych plastikowych łóżeczkach ale to wzruszające

Ja też marzę aby był już październik.
Martwię się abyśmy dotrwały bez komplikacji do porodu.

@magda1208 wszystko będzie dobrze zobaczysz a księżniczka urodzi się w terminie zdrowiutka.

@marshia piękne ubranka

@iveo ja też na widok tych plastikowych łóżeczek zawsze mam łezki w oczach. A zobaczysz jak swoje będziesz wozić człowiek taki "dumny i szczęśliwy" jest!

Właśnie nie wiem. Chciałam w miejskim, ale jeśli będę miała mieć cc, to chyba pójdę do biziela. Sama nie wiem bo mnie ta cc totalnie jakoś zaskoczyła. I boje się teraz jakiś krwotoków czy innych komplikacji przez to łożysko. Wiecie jakie jest zagrożenie przy niskim łożysku? Lekarka nie mówiła nic o łożysku przodującym, ale skoro mówi o cc, to ja chyba mam przodujące, prawda?

Nie bylam, bylam u "kregarza" na terapii manulanej trwalo to 2h i bolalo... ale niestety ulga byla chwilowa. Ja to tak dziwnie czuje, ni to plecy, ni brzuch.. tak na przemian.. i pomyslu juz brak. Bylam o ortopedy. Mialam prady tens, laser, zajecia z fizjoterapeuta, ktory pokazywal cwiczenia... i nic.. dalej boli. Myslalam, ze to ginekologiczny problem, bo boli w okolicy jajnika tak czuje jakbym cos tan miala i mnie uciskalo.. ale badania idealne..:(

To do kompletu może wybierz się na ta osteopatie ginekologiczna. Może to będzie to. Ja byłam na tym kiedyś.

To do kompletu może wybierz się na ta osteopatie ginekologiczna. Może to będzie to. Ja byłam na tym kiedyś.
Ja nigdy nie slyszlalam o osteopati ginekologicznej nawet nie wiem gdzie tego szukac [emoji14] hmm... ktos ze slaska kojarzy?
Najpierw i tak poczekam na wynik z rezonansu kregoslupa, za ok 7 dni powinny byc to zawsze jedna badanie wiecej. Jak tam nic nie wyjdzie to chyba zacznę sadzic, ze sobie cos uroilam... czuje sie jak wariatka u tych lekarzy... ale bolec boli, a starania chcemy zaczac, wiec wole wiedziec na czym stoję ! :(

@Oczekujaca123 nie mam pojecia co to może być. Mimo wszystko cieszę się że wyniki masz ok :)

@nafoczka niektre testy ciążowe wcale nie sa czule. Moja pierwsza ciąże badalam testem 4 razy i po 2 tyg od miesiaczki mi dopiero wyszlo.
Nie wiem jak edytować tego linka. Ja mam termin na 12 marca ale będę sobie wizualizować 14 luty.

Dzis monsz kupil i krążek i czekam na założenie. Ze szpitala wyjde może jutro.

@Zzzzzz super ,że masz pesar będziesz się czuła bezpiecznie!

@magda1208 ja wiem, że konsultowałaś chciałam tylko napisać, że warto czasem chwilę poleżeć w szpitalu i dostać te kroplówki bo ja osobiście po 8 kroplówkach z magnezu w ciągu 2 dni nie poczułam ani skurczu ani bólu przez 8 tygodni do cc.

@nafoczka to kciukać za kokardki? :)

@dżoasia kochana myślę o Tobie! ❤❤❤
Niestety mój test się nie mylił bo @ się rozkręca a wiecie że nawet już się nakręciłam :D i znowu szukałam cienia pid światło :p

@Zzzzzz fajnie ze pessar jest. To zawsze duże coś do przodu :)

@marshia sliczne ciuszki♡

@magda1208 będzie dobrze, zobaczysz nie martw się :*

reklama
Do góry