reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@maa821 @magda1208 pewnie dlatego Cię chcieli zostawić bo nie ma skurczów na ktg Ale... brzuch twardy szyjka miekka! Magda ja też nie lubię szpitali ale nospa i magnez w kroplówkach działa cuda na kilka tygodni brzuch przestaje boleć itd czasem warto posłuchac lekarza. Te kilka tygodnj sa ci bardzo potrzebne .Kiedy Malina? Bo jak ten coś zobaczy to pójdziesz do Łodzi a z nim dyskusji nie ma!

@iveo może właśnie zaraz będą big bo zaczynają produkcję mleka. Ja nie wiem jak było z moimi nie pamiętam

Maline mam w czwartek. Jak trzeba będzie zostać to zostanę. Nawet nie zamierzam dyskutować z nim bo jemu akurat ufam.

Wczoraj podjęłam decyzję wspólnie z moją ginekolog. Pilnuję i obserwuje mój brzuch i macicę. Jak coś mnie zaniepokoi to pojadę na dyżur. Nie chciałam wczoraj zostać ale ustaliłam, że jak będzie bolało podbrzusze bądź nasili się stawianie lub twardnienie brzucha to jadę.
Modle się aby wszystko było dobrze.
Skończyłam 28 tydzień. Z parametrów 28 i 5 dni.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam sie i ja :*
Całuje okrągłe brzuszki a tym co sie starają chce napomknąć, że w rossmanie jest facele na promocji :) nie żebym kupowała :) dla dziś 33 dc i @ brak, kreski też :/

A może któraś z przyszłych mam ma ochote uzupełnić przewidywaną date porodu lub dopisać do listy, bo moja lista zatrzymała sie za murzynami 100 lat ;)
Link do: Ciaza po poronieniu- lista oczekujących mam
@roxie123 @Koralowa30 @magda1208 @Destino @marshia @Zzzzzz @reqiem .... ?
@nafoczka Trzymam kciuki, zeby jednak kreska sie pokazala a @ nie ;)

Jestem juz po tomografi brzucha i miednicy niby wszystko ok wiec nie wiadomo skad te silne bole podbrzusza :( dzis jeszcze rezonans kregoslupa ledzwiowego.. jesli tam nie znajda problemu to sama juz nie wiem :/

@nafoczka Trzymam kciuki, zeby jednak kreska sie pokazala a @ nie ;)

Jestem juz po tomografi brzucha i miednicy niby wszystko ok wiec nie wiadomo skad te silne bole podbrzusza :( dzis jeszcze rezonans kregoslupa ledzwiowego.. jesli tam nie znajda problemu to sama juz nie wiem :/
A bylas moze u osteopaty z tym? on potrafi takie delikatne problemy z ustawieniem miednicy wyczuc i naprawic.

A bylas moze u osteopaty z tym? on potrafi takie delikatne problemy z ustawieniem miednicy wyczuc i naprawic.
Nie bylam, bylam u "kregarza" na terapii manulanej trwalo to 2h i bolalo... ale niestety ulga byla chwilowa. Ja to tak dziwnie czuje, ni to plecy, ni brzuch.. tak na przemian.. i pomyslu juz brak. Bylam o ortopedy. Mialam prady tens, laser, zajecia z fizjoterapeuta, ktory pokazywal cwiczenia... i nic.. dalej boli. Myslalam, ze to ginekologiczny problem, bo boli w okolicy jajnika tak czuje jakbym cos tan miala i mnie uciskalo.. ale badania idealne..:(

@Oczekujaca123 nie mam pojecia co to może być. Mimo wszystko cieszę się że wyniki masz ok :)

@nafoczka niektre testy ciążowe wcale nie sa czule. Moja pierwsza ciąże badalam testem 4 razy i po 2 tyg od miesiaczki mi dopiero wyszlo.
Nie wiem jak edytować tego linka. Ja mam termin na 12 marca ale będę sobie wizualizować 14 luty.

Dzis monsz kupil i krążek i czekam na założenie. Ze szpitala wyjde może jutro.

@Oczekujaca123 nie mam pojecia co to może być. Mimo wszystko cieszę się że wyniki masz ok :)

@nafoczka niektre testy ciążowe wcale nie sa czule. Moja pierwsza ciąże badalam testem 4 razy i po 2 tyg od miesiaczki mi dopiero wyszlo.
Nie wiem jak edytować tego linka. Ja mam termin na 12 marca ale będę sobie wizualizować 14 luty.

Dzis monsz kupil i krążek i czekam na założenie. Ze szpitala wyjde może jutro.

A czemu chcesz rodzic aż miesiąc wczesniej???? Przecież te ostatnie 4 tygodnie to bardzo dużo dla maluszka. 2 tygodnie to jeszcze ok, bo już lekarze przez CC rozwiązują, ale 4 to ogrom dla tych ostatnich chwil, żeby dziecko było jak najlepiej przygotowane na samodzielne egzystowanie. Ja mam termin na 25.02 i myślimy z lekarzem już wstępnie, ze wchodzi w gre dopiero czas po 12.02. na CC.

@Zzzzzz super ,że masz pesar będziesz się czuła bezpiecznie!

@magda1208 ja wiem, że konsultowałaś chciałam tylko napisać, że warto czasem chwilę poleżeć w szpitalu i dostać te kroplówki bo ja osobiście po 8 kroplówkach z magnezu w ciągu 2 dni nie poczułam ani skurczu ani bólu przez 8 tygodni do cc.

@nafoczka to kciukać za kokardki? :)

@dżoasia kochana myślę o Tobie! ❤❤❤

reklama
@Zzzzzz super ,że masz pesar będziesz się czuła bezpiecznie!

@magda1208 ja wiem, że konsultowałaś chciałam tylko napisać, że warto czasem chwilę poleżeć w szpitalu i dostać te kroplówki bo ja osobiście po 8 kroplówkach z magnezu w ciągu 2 dni nie poczułam ani skurczu ani bólu przez 8 tygodni do cc.

@nafoczka to kciukać za kokardki? :)

@dżoasia kochana myślę

Nie chciałam wczoraj zostać bo czułam że to trochę na wyrost a sam szpital pozostawia wiele do życzenia.

Do góry