reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Porzeczka1234 no coś Ty...ja nie z tych obrażających:)
Wiadome jest ze jeśli komuś się udało i ma dzieciatko lub zaraz je będzie mieć dzièki szczepieniom...to skutki uboczne idą precz:) i bardzo dobrze! Co do acofilu-nie znam tego leku. jeszcze nie znam nawet jego działania!
Ja myślę,że wiadomości o skutkach ubocznych są prawdziwe...ale to my świadomie podejmujemy ryzyko. Lub nie. I tylko o tą świadomość mi chodzi.
@Auri_a czekam razem z Tobą:*

reklama
@burczuś accofil dopiero wprowadzili do takiego lecznictwa jak nasze. To czy cos robi tego nikt nie wie
Takze tu nie do konca sie da byc swiadomym
Dziewczyny troche sie niepokoje bo mi cycki sflaczały w 30 tc. Widział ktos takie cuda???

Auri kciuki!! i podaj wiecej informacji nt tego drugiego preparatu do wlewow co jest wciaz tanszy?
W Osteomed nie podawali mi dwoch opcji, tylko ta jedna mega droga... gdzies indziej mozna wlewy zrobic taniej?

Dziewczyny jestem po wizycie i ktg nie wykazało skurczów. Pani doktor w szpitalu stwierdziła że szyjka zamknięta powyżej 3cm miękka. Brzuszek trochę twardszy.
Pani doktor chciała mnie zostawić na 3 dniowej obserwacji zapytałam w jakim celu aby zobaczyć jak reaguję na nospę w kroplówce czy brzuch zrobi się bardziej mięki i żeby zrobić CRP i Posiew.
Więc zadzwoniłam do mojej ginekolog aby się poradzić. W ostateczności nie zostałam i powiedziałam że jak coś się będzie działo to przyjadę. Szpital to dla mnie stres i zarazki i ostateczność. Crp i posiew robiłam sama w tym tygodniu i wszystko ok. Wiadomo, że trochę bije się z myślami ale ostatecznie powiedziałam że jak coś się będzie działo to podjadę.
Modle się aby wszystko było dobrze.

Ostatnia edycja:
@magda1208 alw skoro skurczów żadnych na ktg nie widać, szyjka ok, to po co chcieli cię obserwować? Pod jakim katem? I w jakim byłaś szpitalu?

Zadałam to samo pytanie doktor która mnie przyjęła . Najpierw zapytałam o zapis Ktg nie wykazał skurczy. Sprawdzili mi szyjkę na fotelu i zrobili usg dopochwowe co mnie dodatkowo zestresowało bo miałam sprawdzane 1,5 h wcześniej na prywatnej wizycie i o czym powiedziałam.
Doktor stwierdziła ,że musi zbadać sama trwało to bardzo krótko szyjka ma ponad 3cm mięka i brzuch trochę twardy.
Na moje zapytanie w jakim celu obserwacja doktor odpowiedziała, że chce mi podać nospę w kroplówce i zobaczyć jak zareaguje i czy brzuch zrobi się mięki. Do tego zrobi mi badanie krwi posiew i crp. Odpowiedziałam że robiłam crp i posiew w tym tyg i wszystko ok. Zadzwoniłam do mojej ginekolog i zapytałam czy muszę zostać wspòlnie podjęłyśmy decyzję że nie zostaję.
Byłam w Bizielu.
Ustaliłam że jak coś się będzie działo to przyjadę do szpitala.

reklama
@maa821 @magda1208 pewnie dlatego Cię chcieli zostawić bo nie ma skurczów na ktg Ale... brzuch twardy szyjka miekka! Magda ja też nie lubię szpitali ale nospa i magnez w kroplówkach działa cuda na kilka tygodni brzuch przestaje boleć itd czasem warto posłuchac lekarza. Te kilka tygodnj sa ci bardzo potrzebne .Kiedy Malina? Bo jak ten coś zobaczy to pójdziesz do Łodzi a z nim dyskusji nie ma!

@iveo może właśnie zaraz będą big bo zaczynają produkcję mleka. Ja nie wiem jak było z moimi nie pamiętam

Ostatnia edycja:
Do góry