olaa90
Fanka BB :)
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
@marshia dzień z doopy, dziś ani nie piątek ani nie 13tego a pech za pechem. Jaja, nie rosną, stłuczkę zaliczyłam i takie tak duperele. Więc nie ma o czym pisać./
@marzycielka81 jakie masz leki i dawki? Nie ważne o której, ważne, żeby codziennie o tej samej porze
Za dużo kombinują w tych Kato, a przecież qwa mieli jak na tacy podane wyniki ze stymulacji z krk - nikt sie nie słucha. Mieli mi tylko pomóc utrzymać ciążę, a robią bagno. Jak teraz nie wyjdzie znowu to robię dym, niech oddają kasę i wracam chyba do krk, albo zostanie już tylko wawa.Buuuuuuu. Kurczę, ostatnio nie było reakcji przecież - teraz dawki chyba inne ustalili? Czy w ogole inne leki? Nie znam się na stymulacjach, wiec nie wiem czy zmienia sie w tych protokołach tylko dawki czy sam lek?
To już na prwno stracona stymulacja czy jest szansa ze coś jednak ruszy jeszcze? Q....... a stłuczka groźna?
@marzycielka81 a Wy teraz in vitro zwykle czy z KD?
Cieszę się ze kropeczka żyjeDziewczynki chciałam wam powiedzieć że dzidziuś żyje i ma się dobrze 4mm szczęścia, serduszko bije 109 razy na minutę. Na ten progesteron dostałam zastrzyki i lekarz powiedział żeby się nie denerwować uff, mam spokój do jutra
Kolejna wizyta we wtorek, tym razem u mojej lekarki, bo dziś byłam u naprotechnologa, który ogarnia wszystko swoją wiedzą
@roki_1991 gratulacje
Dopiero teraz mam chwile. Dostalam pelno lekow o pochodzimy do in vitro. Takze czekam na okres i bedziemy probowac. Ogolnie to dziwna ta klinika. Bo w novum i medart mowili o ktorej mam robic zastrzyki a tu tylko dawki. Cykl mam stymulowany wiec calkiem inaczej niz w novum.