reklama
olaa90
Fanka BB :)
@basiawol powiem tylko tyle —> masakra. W zależności od godziny monitoringu kobiety zajmują już kolejkę min. 2 h wcześniej taki monitoring to pół dnia się trzeba osiedziec... niby nie trwa długo bo ok 10 min na kobietę ale, czasem jest ich 20, czasem 30, czasem caaaaaała długa poczekalnia... a no i teraz od 17.09 do ok 8.10 (jakoś tak, 3 tyg) doktor jest na urlopie...
dżoasia
Kochana a mówili w którym dniu stymulacji masz się zgłosić na monitoring? Bo jak masz rozpisane na 7 dni to ewno jakoś wtedy? Cetrotide się teoretycznie powinno brać jak pęcholki mają o ok 12 mm, żeby zablokować niekontrolowaną przedwczesną owu, więc będziesz mieć jeszcze czas, dawka to raczej jeden zastrzyk dziennie (0,25). Dość duże dawki masz więc myślę, że będzie co zbierać To teraz niech @ przyłazi i do dzieła!Dżoasia lameta 3 dziennie przez 5 dni. Potem ovaleap 225 i mensinorm 75 mm i jeszcze cetroide 0.25. Z czego rozpisane na 7 dni leki. Potem rozpisze dalej. Bo wychodzi ze tych lekow strzykawkowych mam na 4 dni pierwszy i na 5 drugi. I jeszcze mam cetroide 0.25mg 5 opakowan tylko na razie bez dawki. Dostalam tez dalacic w masci tylko nie wiem po co.
Wspolczuje stluczki i przytulam
marzycielka81
Pierwszego dnia okresu mam dzwonic do dr i wtedy mi powie kiedy mam przyjsc. Pewnie bedzie tak jak piszesz. Mam nadzieje, ze w koncu cos u mnie zaskoczy
roki_1991
@bertha powiem tak. Ciężko mu było w ogóle zmierzyć, bo dzieciątko jest tak malutkie że uciekało spod tej głowicy przy każdym moim oddechu nawet. Powiedział że na też moment ponadt100 jest okej, więc nie planuje nad tym rozmyślać. Aptt robiłam 2tyg temu, było 29.9. Mam plan powtórzyć w poniedziałek, żeby mieć wyniki na wizytę ale dziękuję za czujność zainteresuje się tym na wizycie we wtorek
@dżoasia stłuczki się zdarzają, ważne że nic ci się przy tym nie stało.
@marzycielka81 trzymam kciuki za ciebie
@dżoasia stłuczki się zdarzają, ważne że nic ci się przy tym nie stało.
@marzycielka81 trzymam kciuki za ciebie
Zzzzzz
iveo
@roki_1991 tak jak piszesz to bardzo wczesny etap- dopiero sie serduszko pojawiło - Malina powiedział że na tym etapie w ogóle nie słucha bo własnie cięzko złapać i żeby się nie stresować ze może za mało a to dopiero się rozkręca
reklama
@roki_1991 , super ze serduszko bije i wszystko jest ok.
@Zzzzzz moze taki twój urok z tymi bólami brzucha? Ważne, ze na razie mimo tego jest wszystko ok.trzymam kciuki żeby tak było dalej.
Pytanie z innej bajki do doświadczonych już mam - jaki materac najlepiej kupić do łóżeczka? Bo jak czytam, to już nic nie wiem..
@Zzzzzz moze taki twój urok z tymi bólami brzucha? Ważne, ze na razie mimo tego jest wszystko ok.trzymam kciuki żeby tak było dalej.
Pytanie z innej bajki do doświadczonych już mam - jaki materac najlepiej kupić do łóżeczka? Bo jak czytam, to już nic nie wiem..
Podziel się: