reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Ponawiam zapytanie

Dziewczyny mam zapytanie czy na tym etapie ciąży miałyście bóle krocza kucie macicy. Mam też czasami ból jak na miesiączke chwilkę trwa i puszcza i ból brzucha poniżej pępka nie wiem czy to mała jak się wypnie aż robi mi się gorącą przez chwilkę.
Boje się aby czegoś nie przeoczyć.
Czasami mam wrażenie że mi brzusio i boczki rozerwie i pępek.[/QUOTE]

@roki_1991 bardzo się ciesze ze jest ok i ze od razu zadziałał i dał zastrzyki szybko uzupełnisz progesteron
@smerfik88 mi już w 15 tc lekarz coś o tym łożysku w 20 tc Malina potwierdził ale żeby się w ogóle nie przejmować bo jest przekonany że się podniesie

@Marthi kojarzy mi sie z accofilem identyczne dzialanie i tez przy hiv i i po chemioterapi tak mowil przybycien. aa wlasnie musze umowic sie do niego bo jeszcze jak sie czeka to bede dzwo0nic na ten monitoring. ja mam walsnie zlecony ten accofil

@magda1208 ja uważam że to jest normalne. Teraz dziecko rośnie najszybciej i z dnia na dzień potrzebuje coraz to więcej miejsca. Rozciąga się wszystko w szybkim tempie i ściskając się organy wewnętrzne - zwłaszcza pęcherz. Spróbuj się położyć. Jeżeli te bóle przechodzą to nie masz się o co martwić. Poza tym teraz już macica ma prawo ćwiczyć kurczEnie się.

@magda1208 ja uważam że to jest normalne. Teraz dziecko rośnie najszybciej i z dnia na dzień potrzebuje coraz to więcej miejsca. Rozciąga się wszystko w szybkim tempie i ściskając się organy wewnętrzne - zwłaszcza pęcherz. Spróbuj się położyć. Jeżeli te bóle przechodzą to nie masz się o co martwić. Poza tym teraz już macica ma prawo ćwiczyć kurczEnie się.

Leżę i też miewam bóle . Jutro mam wizytę mam nadzieję że wszystko będzie dobrze.

reklama
Do góry