reklama
Zzzzzz
Fanka BB :)
@nafoczka nie mam pojecia dlaczego takie ''procedury' myślę że im sie nie chce czekać na to az sie sama oczysci macica ze wszystkiego.
Ja za pierwszym razem uparlam sie ze poronie naturalnie choc mnie mega cisneli na czyszczenie leżałam kilka dobrych dni. A moja funfela, ktora ronila w tym samym szpitalu niewiele mlodsza ciążę miala czyszczenie, dzien obserwacji i do domu.
Ja za pierwszym razem uparlam sie ze poronie naturalnie choc mnie mega cisneli na czyszczenie leżałam kilka dobrych dni. A moja funfela, ktora ronila w tym samym szpitalu niewiele mlodsza ciążę miala czyszczenie, dzien obserwacji i do domu.
bertha
ja wierze w takie "rzeczy". Moj tata kiedys korzystal i faktycznie z oczu wyczytala co mu dolega, dala ziola i bylo jakis czas lepiej, potem to olal, wiec nie wien czy caly czas tak dobrze by to na niego dzialalo.
Sama zaczelam tez korzystac z pomocy homeopaty, ogólnie jestem za naturalnymi metodami. Pamiętam wlasnie , ze ta irydolog polecala korzystanie z homeopati ;(
@bertha a skad Ty jestes ? Moze slask? Jak tak to podaj u ktorej irydolog bylas
Rodowicie to z Gliwic, ale juz od studiów mieszkam we Wrocławiu, takze tutaj byłam u dr TSEGI MAGVAN www.imc.wroc.pl
Wiecie może gdybym wtedy była świadoma tego co teraz... A to był 2010 rok i nie wiem czy wysokość ciąży ma tu znaczenie ale nie ważne. .. było to było tylko się zastanowiłam czemu zawsze była abrazja hmm..?! A potem szyjka kiepska jak gumka od kaleson
roki_1991
Wiecie co, tak się zastanawiam, to wszystko chyba zależy od organizmu.. Ja miałam niestety aż 3 zabiegi, a po ostatnim jak dostałam @ to wylądowałam na IP bo zrobiły mi się takie skrzepy a szyjka nie chciała puścić, tak trzymała mocno... Ból przy tym był niesamowity. Mam nadzieję że to chociaż dobry znak że w ciąży szyjka będzie trzymać. Nawet lekarka moja mi to wtedy powiedziała, że w razie ciąży chociaż z szyjka powinien być spokój i oby miała rację
Porzeczka1234
Dziewczyny mam do nadrobienia 74 strony może wieczorem dam radę. Jeśli chodzi o szyjkę miałam wywoływany poród 1 zabieg kolposkpoię obciece 1,5 cm szyjki i ciążę z Zosia donosiłam bez problemu bez szwu pesaru itd ale fakt Malina ciągle ja macał i trzymał ręce na pulsie!
Kochane powiedzcie jak nasze "dzieci " w brzuchach? Bo się denerwuje niewiedzą?
@marshia @iveo @magda1208 u @Destino wiem ze dobrze i wszystkie niewymienione napiszcie kilka slow do cioci Porzeczki? Jakieś nowe ciążę wierze że są i wszystkue szcześliwe!
Kochane powiedzcie jak nasze "dzieci " w brzuchach? Bo się denerwuje niewiedzą?
@marshia @iveo @magda1208 u @Destino wiem ze dobrze i wszystkie niewymienione napiszcie kilka slow do cioci Porzeczki? Jakieś nowe ciążę wierze że są i wszystkue szcześliwe!
marshia
Ciociu @Porzeczka1234 melduję, ze u nas bez zmian, tzn mam nadzieje, ze dobrze. Choć wciąż nic nie wyczuwam . Na pewno rośniemy, bo dziś na wadze już jednak 60, a nie 58,5 jak od 3 miesiący było...
Dzięki za info o szyjce. Dziś coś mnie w niej zakłuwa co jakiś czas. Od rana prwnie z 6-7 razy. Zakłuje i przestaje.
Jak urlopik???
Dzięki za info o szyjce. Dziś coś mnie w niej zakłuwa co jakiś czas. Od rana prwnie z 6-7 razy. Zakłuje i przestaje.
Jak urlopik???
Porzeczka1234
Kochana urlop super trochę krótki ale... lepszy taki niż żaden !Zosia pokochała morze jak i ja je kocham. Chorwacja super podoba mi się chodź kochałam Grecję ale teraz chyba się przezuce mimo opini że Chorwaci chamscy ja się z tym nie spotkałam ba nawet czułam się tam świetnie mili ludzie!Dobrze ,że kruszka ma się dobrze ciocia czeka na nią jak na swoją córuchnę . A waga ... mhhh bedzie szla do gory ale zobaczysz ze jak urodzisz nie to bedzie ważna będziesz szczęśliwa i nieco większą hahaCiociu @Porzeczka1234 melduję, ze u nas bez zmian, tzn mam nadzieje, ze dobrze. Choć wciąż nic nie wyczuwam . Na pewno rośniemy, bo dziś na wadze już jednak 60, a nie 58,5 jak od 3 miesiący było...
Jak urlopik???
iveo
@Porzeczka1234 u mnie wieczne zarzucanie żołądkiem i bekanie az jestem tym zmeczona. Czytałam forum od poczatku i nikt nie pisał o takich problemach żoładkowych.
Ale dzidziuś w końcu wyraźnie kopie i mam nadzieje że ma się dobrze
Wizyta u miejscowego we wt u Maliny 20go
Ale dzidziuś w końcu wyraźnie kopie i mam nadzieje że ma się dobrze
Wizyta u miejscowego we wt u Maliny 20go
reklama
Porzeczka1234
Podziel się: