@marshia na poczatku dzieci sa dzikie w brzuchu i trzeba tak ulozyc reke, zeby lezala od wzdorka lonowego w strone pepka, ale nie uciskac wogole nawet na milimetr ciala. Wtedy mozna szybciej poczuc. A i robisz to na lezaco z ugietymi mogami. Ja tak wyczuwam teraz ruchy od 13tc, a u Natusia czulam od 16 tc. Tylko teraz jeszcze male dziecko to dlugo trzeba czekac, by sie ujawnilo
reklama
marshia
Fanka BB :)
@marshia na poczatku dzieci sa dzikie w brzuchu i trzeba tak ulozyc reke, zeby lezala od wzdorka lonowego w strone pepka, ale nie uciskac wogole nawet na milimetr ciala. Wtedy mozna szybciej poczuc. A i robisz to na lezaco z ugietymi mogami. Ja tak wyczuwam teraz ruchy od 13tc, a u Natusia czulam od 16 tc. Tylko teraz jeszcze male dziecko to dlugo trzeba czekac, by sie ujawnilo
O widzisz! A ja z wyprostowanymi i naciskam na brzuch. Ok próbujemy dziś innej wersji
Oczekujaca123
ja wierze w takie "rzeczy". Moj tata kiedys korzystal i faktycznie z oczu wyczytala co mu dolega, dala ziola i bylo jakis czas lepiej, potem to olal, wiec nie wien czy caly czas tak dobrze by to na niego dzialalo.Magda, przypomnij na kiedy ty masz termin? Bo mi się teraz przypomniało ze było coś takiego ze ktoś (fryzjerka?) przepowiedziała ci coś z grudniem.. i teraz to się chyba jakoś spina w całość nie? [emoji15]
Słuchajcie, byłam na fajnej konsultacji dzisiaj - irydologicznej. Czytanie zdrowia z tęczówek oczu. Babeczka powiedziała mi ze mam problem ze śledziona, mogłam ja uszkodzić jeśli kiedyś oddawałam krew - śledziona pozbawiona dużej ilości krwi doznała szoku. Wiec teraz z krwią mam problemy i to mogło spowodować niedożywienie płodu.
Widziała w oku ze mialam operacje gdzieś z lewej strony macicy (jajnik mam praktycznie usunięty), ze miałam z kolanem jakiś uraz kiedyś, ze mam problem z dolnym odcinkiem kręgosłupa (tego nie czuje), ze podrażniona mam trzustkę i co najważniejsze - mam blokadę na głównym kanale energetycznym i nad ta blokada akupunktura możemy popracowac.
Na śledzionę mam jeść tylko ciepłe posiłki, żadnych surowych warzyw, dużo czerwonych produktów - mieso czerwone, buraki, pomidory (nie surowe). Woda ciepła.
Takie nowości i ciekawostki.. jestem pod wrażeniem ile można wyczytać z oka, ze to map całego naszego ciała i doświadczeń. I co najważniejsze - ze medycyna chińska to wszystko wie i stosuje, a nasza europejska nie korzysta z takich prostych znanych od tysięcy lat metod.
Sama zaczelam tez korzystac z pomocy homeopaty, ogólnie jestem za naturalnymi metodami. Pamiętam wlasnie , ze ta irydolog polecala korzystanie z homeopati ;(
@bertha a skad Ty jestes ? Moze slask? Jak tak to podaj u ktorej irydolog bylas
iveo
@marshia próbować można ale nie nakręcaj się bardzo. Ja nie kupowałam detektora bo myślałam a zaraz poczuje ruchy to po co. Kupiłam w 20 tc a ruchy czuje od 24 tc i dalej słabo co i nieregularnie. A na usg normalnie się rusza i wszystko. Czuje się trochę jak kosmita ale to nie znaczy ze coś jest źle dlatego tak wolę opisać swoją historię [emoji6]
magda1208
@smerfik88 Czuję się raz lepiej raz gorzej oby do przodu.
@bertha Ciekawa sprawa aż trudno uwierzyć.
Termin na grudzień ale przy CC może listopad.
Mąż mi dzisiaj dał zastrzyk z boku brzuszka mała tak zaczęła fikać aż się wystraszyłam, że może igła gdzieś doszła.
@bertha Ciekawa sprawa aż trudno uwierzyć.
Termin na grudzień ale przy CC może listopad.
Mąż mi dzisiaj dał zastrzyk z boku brzuszka mała tak zaczęła fikać aż się wystraszyłam, że może igła gdzieś doszła.
marshia
@magda1208 te igły są tak krótkie, ze ledwo przez cześć powłoki brzusznej przechodzą Musiałaby być pewnie z 8-10 razy dłuższa żeby dojść do środka.
marshia
reklama
Nie bój się szwu. Dla mnie gorsze były odczucia zakładania i noszenia pessara. Będzie dobrze. Musisz tylko dbać o to żeby infekcji nie było@Oczekujaca123 a jak z tym immunologiem co Ci mieli z luxmedu oddac kasiurke?
Ja po wizycie u gin i szykuje sie szew... Szyjka okej ale powiedziala ze po mojej oststniej historii lepiej zalozyc.
@marshia ja z dupka schodziłam ok 12tc a lutki 14tc ale wrocilam do niej od 20tc ze względu na szyjkę.
Dziewcztny ale jak to jest ze ja 1 poronienie mialam samoistne- nic nie bylo na USG, do kolejnych 3 miałam tabletki bi nic się nie działo choc przy czwartym wiem ze musieli otwierać bo juz się zakażenie wkradalo (to ok rozumiem).ale czemu przy tym pierwszym samoistntm musieli mnie jeszcze czyścić i przy pozostałych dwóch po tabletkach tez ? I to było w 3 różnych szpitalach?
Podziel się: