reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Oczekujaca123 a jak z tym immunologiem co Ci mieli z luxmedu oddac kasiurke?
Ja po wizycie u gin i szykuje sie szew... Szyjka okej ale powiedziala ze po mojej oststniej historii lepiej zalozyc.
@Zzzzz zwroca za wizyte w Będzinie latwo nie bylo, ale jak podalam im ceny z Katowic to od razu zgodzili sie na Bedzin :) choc i tak zwracaja 125zl bo taki maja cennik...

Kiedy będziesz miala zalozony ten szew? W ktorym tyg?
Trzymam kciuki , żeby pomoglo. A jak sie czujesz?

Może w poniedziałek to bedzie poczatek 14tyg czuje sie kiepsko bo mialam nadzieje ze ta ciaza bedzie normalna a to jest kolejna zagrożona :(

Magda, przypomnij na kiedy ty masz termin? Bo mi się teraz przypomniało ze było coś takiego ze ktoś (fryzjerka?) przepowiedziała ci coś z grudniem.. i teraz to się chyba jakoś spina w całość nie? [emoji15]

Słuchajcie, byłam na fajnej konsultacji dzisiaj - irydologicznej. Czytanie zdrowia z tęczówek oczu. Babeczka powiedziała mi ze mam problem ze śledziona, mogłam ja uszkodzić jeśli kiedyś oddawałam krew - śledziona pozbawiona dużej ilości krwi doznała szoku. Wiec teraz z krwią mam problemy i to mogło spowodować niedożywienie płodu.
Widziała w oku ze mialam operacje gdzieś z lewej strony macicy (jajnik mam praktycznie usunięty), ze miałam z kolanem jakiś uraz kiedyś, ze mam problem z dolnym odcinkiem kręgosłupa (tego nie czuje), ze podrażniona mam trzustkę i co najważniejsze - mam blokadę na głównym kanale energetycznym i nad ta blokada akupunktura możemy popracowac.
Na śledzionę mam jeść tylko ciepłe posiłki, żadnych surowych warzyw, dużo czerwonych produktów - mieso czerwone, buraki, pomidory (nie surowe). Woda ciepła.
Takie nowości i ciekawostki.. jestem pod wrażeniem ile można wyczytać z oka, ze to map całego naszego ciała i doświadczeń. I co najważniejsze - ze medycyna chińska to wszystko wie i stosuje, a nasza europejska nie korzysta z takich prostych znanych od tysięcy lat metod.

@marshia on tylko po lyzeczkowaniach zaleca bo szyjka była rozwierana mechanicznie wiec Tobie by nie zalecił
@bertha ja osobiście nie wierze w takie rzeczy ale koleżanki mają dobre efekty w postaci ciąży po latach nie zachodzenia wiec musi coś w tym być

reklama
@bertha niesamowite, ze to wszystko „siedzi” w tęczówce. ŁAŁ! Sama pójdę z ciekawosci :)
@agatush @iveo dzieki za info :*
Od kilku dni staram się wyczuć małą, leżę rozluźniona, z wyprostowanymi nogami, rece na brzuchu (nisko) i niestety chyba leniuszek w środku. Piątek nie przybija, chociaż mówię: przybij pione mamie choć raz, innych znaków na razie tez nie daje.

Do góry