roki_1991
Fanka BB :)
@smerfik88 to ja trzymam kciuki! A u ciebie który tc?
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Ale wymierzyli Ci na IP 3 wymiary? Bo moj w koncowych tygodniach nadal mial 8 cm, ale to bylo (powiedzmy) 8x1x0,5. A nie jak w apogeum 8x4x3. I tak jak pisalam, kilkanascie tygodni mialam codziennie "brudna" ciemna krew, czasem brazowe farfocle (schizowalam ze to czop), a ostatni tydzien juz takie typowe plamienie o brazowawym zabarwieniu.@roki_1991 proszę się mi nie nakręcac.... wiesz jak to z objawami jest ...raz są raz ich nie ma
Ja się cały czas stresuje bo znowu co chwilkę pojawia się jakieś brudzenie , wczoraj byłam na SORze dowiedziałam się że krwiak nie zmienił swojej wielkości, dzidzia sobie żyje, szyjka 4,5 cm ... Ale dzisiaj mam wizytę u swojej Pani doktor bo jakoś tak nie pewnie się czuje po tej wizycie na Sorze
Trzymam kciuki :*@Destino u mnie krwi nie ma tylko brudzenie. A też w jeden dzień sobie pofolgowalam i pozbieralam sobie w ogrodzie malin i zaraz na drugi dzień się to dziadostwo pojawiło .... wizyta ok .18