reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Destino więc wychodzi na to że ten dziad robi z nami co chce ... jakas Masakra, no nic wierzę mocno w moja dzidzie A krwiakowi daje trochę odpoczynku i cierpliwie czekam w jaki sposób planuje się uwolnić

@roki_1991 proszę się mi nie nakręcac.... wiesz jak to z objawami jest ...raz są raz ich nie ma

Ja się cały czas stresuje bo znowu co chwilkę pojawia się jakieś brudzenie , wczoraj byłam na SORze dowiedziałam się że krwiak nie zmienił swojej wielkości, dzidzia sobie żyje, szyjka 4,5 cm ... Ale dzisiaj mam wizytę u swojej Pani doktor bo jakoś tak nie pewnie się czuje po tej wizycie na Sorze
Ale wymierzyli Ci na IP 3 wymiary? Bo moj w koncowych tygodniach nadal mial 8 cm, ale to bylo (powiedzmy) 8x1x0,5. A nie jak w apogeum 8x4x3. I tak jak pisalam, kilkanascie tygodni mialam codziennie "brudna" ciemna krew, czasem brazowe farfocle (schizowalam ze to czop), a ostatni tydzien juz takie typowe plamienie o brazowawym zabarwieniu.

@Destino u mnie krwi nie ma tylko brudzenie. A też w jeden dzień sobie pofolgowalam i pozbieralam sobie w ogrodzie malin i zaraz na drugi dzień się to dziadostwo pojawiło .... wizyta ok .18
Trzymam kciuki :*

Dziewczyny moze głupie pytanie, ale kto Wam przepisal encorton czemu go bierzecie ? Widze, ze coraz wiecej osob go bierze.

Hej dziewczyny, 34 tc neoparin 0,4 i acard 75. Przygotowując się do odstawienia acardu zrobilam badania na własną ręke:

D-dimery 1148 norma <550
Fibrynogen 669 norma 180-350
Aptt. 23 norma 26-36

Wszystko odbiega od normy. Trosze sie załamałam chodz wiem że ciążowe normy są inne. Przed ciażą byly ok.
Możecie pomóc w interpretacji???

reklama
@roki_1991 i ja gratuluję bo nie wiem czy pisałam już !

@Pilades ja bym się czepiała tego attp i fibrynogen bo faktycznie w normach to daleko. D-dimery do 2500 tyś jest ok ale nie wiem jak dwa wyniki są przekroczone a attp poniżej normy. Myślę że 0,6 heparyny by się przydało u kogo się leczysz przypomnij ? Masz w ogóle szansę na wyższa dawkę? Kiedy wizyta?

@magda1208 kochana dziękuję my dziś w nocy jedziemy do Chorwacji więc pakuje się a z dzieckiem jest tego nieco więcej i wiele różnych rzeczy dodatkowych trzeba wziąść ale chyba jakoś to ogarnełam teraz pośle męża spać Zosia padła bo i ona ze mną pakowała nie miała czasu spać i w nocy w drogę!

@Maciejka78 kochana witaj miło że wróciłaś piękna twoja kropka!

Do góry