Hatice
Fanka BB :)
Ja jestem teraz załamana jak czytam o tym co piszecie o szczepieniach.... moje wyniki się bardzo pogorszy, cały ten test CBA itd jest dużo gorszym iż przed szczepieniami. Widziałam ze Malina się tym wynikiem zestresował.... i u mnie będzie co najmniej 13 szczepień wiec sama nie wiem co robić. Przed ostatnia ciąża znaleziono u mnie w piersi guza, moja siostra miała nowotwór i ma odjeta cześć piersi. Mnie po tych szczepieniach tak boli biust jakby w środku i boje się iść na usg bo kolejnych złych diagnoz nie zniosę. Te wszystkie wyniki ana zawsze miałam dodatnie i teraz się wkurzam aaa na siebie ze tak szybko się na szczepienia zdecydowałam ahhh załamka. Nigdy nie próbowałam ciąży na sterydzie i może powinnam była tak zrobić ale tak bałam się próbować
Mam nadzieje ze kiedyś będę się śmiać z tej mojej paniki ale póki co to straciłam kompletnie zaufanie do profesora.... pytałam się na wizycie w styczniu o skutki uboczne. Ostatnio pytałam się czemu wyniki mam gorsze.... to powiedział ze nie są gorsze tylko po tych wynikach to widać ze coś się dzieje w organizmie i tyle. Oby ten cały stres zaprocentował kiedyś czymś dobrym....
Mam nadzieje ze kiedyś będę się śmiać z tej mojej paniki ale póki co to straciłam kompletnie zaufanie do profesora.... pytałam się na wizycie w styczniu o skutki uboczne. Ostatnio pytałam się czemu wyniki mam gorsze.... to powiedział ze nie są gorsze tylko po tych wynikach to widać ze coś się dzieje w organizmie i tyle. Oby ten cały stres zaprocentował kiedyś czymś dobrym....
Ostatnia edycja: