reklama
aspekt
Fanka BB :)
W wiekszych sklepach sa - albo na zdrowej zywnosci, albo na sokach. Nawet w Rossmanie bywaja. W aptekach tez. Ceny rozniaste Edit: Patrz na ciemne butelki szklane, tylko nie natnij sie na "syrop". Ma być napisane "sok".@Destino A ten sok z żurawiny to do kupienia jest w aptece czy sklepie? Bo w sklepie to taki z cukrem. Nigdy w życiu nie kupowałam więc nie wiem :/
A tak w ogole, nigdy nie podmywalam sie zurawina... ciekawy patent. Ja siegam po dopochwowe probiotyki i ew. gyn acti gel.
magda1208
@bea25ta U nas pomalutku raz lepiej raz gorzej. Od dwóch dni gorzej się czuje mam mdłości i bóle głowy z lekkimi zawrotami oraz dreszcze. Pobolewa mnie dziwnie brzuch do tego zgaga i żołądek. Dzwoniłam do mojej ginekolog kazała zrobić próby wątrobowe i kwas żółciowy oraz morfologię.
Jutro jadę sprawdzić czy wszystko dobrze z małą. Być może do szpitala jak się pogorszy.
Co do terminu to być może, że listopad bo zalecenia mam do CC.
Widzę że dyskusja dotycząca szczepień powróciła.
Jutro jadę sprawdzić czy wszystko dobrze z małą. Być może do szpitala jak się pogorszy.
Co do terminu to być może, że listopad bo zalecenia mam do CC.
Widzę że dyskusja dotycząca szczepień powróciła.
burczuś
@magda1208 dyskutować zawsze warto mamy różne poglądy...ale spokojnie. Jak widzisz dogadujemy siè a Ty odpoczywaj ile wlezie... bo kiedy jeśli nie teraz
@roki_1991 na poczatku ddimery i aptt nic nie pokazuje. Powinnas wziac chociaz 0,4 a o zmianie dawki potem bedziecie myslec. Tu nie ma nad cxym dumac, trzeba cie zabezpieczy bys nie musiala przezywac wiecej poronienia
Zzzzzz
Kurcze faktycznie niedobrze jak lekarz nie informuje pacjenta o skutkach ubocznych. Niestety bezpłodność immunologiczna to niezly biznes. Nie mowie o Malinie czy Pasniku a o innym u którego osobiście bylam. Mimo moich przeciwciał ANA 2 i ANA3 mega naciskał na to bym sie szczepila jak usłyszał o tym Sydor to sie zlapal za serce.
Jestesmy krolikami doswiadczalnymi mimo wszystko ciesze sie ze żyje w tych czasach, jeszcze 20 lat temu kobiety z naszymi problemami mogly tylko pomarzyć o macierzyństwie. Ryzykujemy wiele ale mamy szanse spełnic najwieksze marzenia.
@Destino świetna wiadomość
Jestesmy krolikami doswiadczalnymi mimo wszystko ciesze sie ze żyje w tych czasach, jeszcze 20 lat temu kobiety z naszymi problemami mogly tylko pomarzyć o macierzyństwie. Ryzykujemy wiele ale mamy szanse spełnic najwieksze marzenia.
@Destino świetna wiadomość
reklama
Podziel się: