reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia prawdziwy apteczny 100 % owoców to firma Oleofarm - trzeba przechowywać w lodówce
Choć ja bym go raczej piła niż smarowała
A do przemywania Vagodsan ziola

reklama
@Destino A ten sok z żurawiny to do kupienia jest w aptece czy sklepie? Bo w sklepie to taki z cukrem. Nigdy w życiu nie kupowałam więc nie wiem :/
W wiekszych sklepach sa - albo na zdrowej zywnosci, albo na sokach. Nawet w Rossmanie bywaja. W aptekach tez. Ceny rozniaste :p Edit: Patrz na ciemne butelki szklane, tylko nie natnij sie na "syrop". Ma być napisane "sok".

A tak w ogole, nigdy nie podmywalam sie zurawina... ciekawy patent. Ja siegam po dopochwowe probiotyki i ew. gyn acti gel.

@bea25ta U nas pomalutku raz lepiej raz gorzej. Od dwóch dni gorzej się czuje mam mdłości i bóle głowy z lekkimi zawrotami oraz dreszcze. Pobolewa mnie dziwnie brzuch do tego zgaga i żołądek. Dzwoniłam do mojej ginekolog kazała zrobić próby wątrobowe i kwas żółciowy oraz morfologię.
Jutro jadę sprawdzić czy wszystko dobrze z małą. Być może do szpitala jak się pogorszy.

Co do terminu to być może, że listopad bo zalecenia mam do CC.

Widzę że dyskusja dotycząca szczepień powróciła.

@roki_1991 na poczatku ddimery i aptt nic nie pokazuje. Powinnas wziac chociaz 0,4 a o zmianie dawki potem bedziecie myslec. Tu nie ma nad cxym dumac, trzeba cie zabezpieczy bys nie musiala przezywac wiecej poronienia

Kurcze faktycznie niedobrze jak lekarz nie informuje pacjenta o skutkach ubocznych. Niestety bezpłodność immunologiczna to niezly biznes. Nie mowie o Malinie czy Pasniku a o innym u którego osobiście bylam. Mimo moich przeciwciał ANA 2 i ANA3 mega naciskał na to bym sie szczepila jak usłyszał o tym Sydor to sie zlapal za serce.
Jestesmy krolikami doswiadczalnymi mimo wszystko ciesze sie ze żyje w tych czasach, jeszcze 20 lat temu kobiety z naszymi problemami mogly tylko pomarzyć o macierzyństwie. Ryzykujemy wiele ale mamy szanse spełnic najwieksze marzenia.

@Destino świetna wiadomość :)

reklama
Do góry