reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia prawdziwy apteczny 100 % owoców to firma Oleofarm - trzeba przechowywać w lodówce
Choć ja bym go raczej piła niż smarowała
A do przemywania Vagodsan ziola

reklama
@Destino A ten sok z żurawiny to do kupienia jest w aptece czy sklepie? Bo w sklepie to taki z cukrem. Nigdy w życiu nie kupowałam więc nie wiem :/
W wiekszych sklepach sa - albo na zdrowej zywnosci, albo na sokach. Nawet w Rossmanie bywaja. W aptekach tez. Ceny rozniaste :p Edit: Patrz na ciemne butelki szklane, tylko nie natnij sie na "syrop". Ma być napisane "sok".

A tak w ogole, nigdy nie podmywalam sie zurawina... ciekawy patent. Ja siegam po dopochwowe probiotyki i ew. gyn acti gel.

@bea25ta U nas pomalutku raz lepiej raz gorzej. Od dwóch dni gorzej się czuje mam mdłości i bóle głowy z lekkimi zawrotami oraz dreszcze. Pobolewa mnie dziwnie brzuch do tego zgaga i żołądek. Dzwoniłam do mojej ginekolog kazała zrobić próby wątrobowe i kwas żółciowy oraz morfologię.
Jutro jadę sprawdzić czy wszystko dobrze z małą. Być może do szpitala jak się pogorszy.

Co do terminu to być może, że listopad bo zalecenia mam do CC.

Widzę że dyskusja dotycząca szczepień powróciła.

@roki_1991 na poczatku ddimery i aptt nic nie pokazuje. Powinnas wziac chociaz 0,4 a o zmianie dawki potem bedziecie myslec. Tu nie ma nad cxym dumac, trzeba cie zabezpieczy bys nie musiala przezywac wiecej poronienia

Kurcze faktycznie niedobrze jak lekarz nie informuje pacjenta o skutkach ubocznych. Niestety bezpłodność immunologiczna to niezly biznes. Nie mowie o Malinie czy Pasniku a o innym u którego osobiście bylam. Mimo moich przeciwciał ANA 2 i ANA3 mega naciskał na to bym sie szczepila jak usłyszał o tym Sydor to sie zlapal za serce.
Jestesmy krolikami doswiadczalnymi mimo wszystko ciesze sie ze żyje w tych czasach, jeszcze 20 lat temu kobiety z naszymi problemami mogly tylko pomarzyć o macierzyństwie. Ryzykujemy wiele ale mamy szanse spełnic najwieksze marzenia.

@Destino świetna wiadomość :)

reklama
Do góry