reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny która leci teraz do Maliny?? Zapyta??
@Porzeczka1234 no jakbym nie miala corci to pewnie bym też olała to ryzyko sikiem falistym.
Tak mi sie zdaje... Ale corke mam i mam w głowie,że zbyt duże ryzyko biore na siebi w imię swoich potrzeb....grrr! A Ty o tym nie myśl. Jedynie co,to powinni o tym mówić. A decyzje i tak podejmujemy my...

Ostatnia edycja:
reklama
@marshia trivagin doustny, przemywj okolice intymne wacikiem nasaczonym w soku z zurawin i zbadaj mocz

Dziękuję. Mocz robiłam ostatnio w czwartek ogólny, bez posiewu i było wszystko super. A swędzenie jest od soboty :/. Zrobię teraz na posiew w takim razie, bo chyba z tego więcej wyjdzie?

Ale jazda z tymi szczepieniami. O M G !

@burczuś dla mnie to była ostatnia deska ratunku pewnie i tak bym się zdecydowała bo mam Zosię ale powinno się informować i tyle. Myślę że stymulacje szczepienia, accofil, sterydy to wszystko umówmy się nie jest zdrowe i wszystkie bierzemy to na klatę taka prawda!

No to dziewczyny słuchajcie.
Temat ubocznych skutków szczepień: a więc potwierdzone od immunologa: TAK,szczepienia mogą ale nie muszą powodować odrzut przeszczepu. Ponieważ każde szczepienie to autoimmunizacja. każdo-nawet te na odre,świnke itd. Przed każdą operacją należy zgłosić ,że miało się szczepienia z obcych limfocytow. Transfuzja to też może wyniknąć problem.
I co Wy na to? Bo ja wiem...że mając dziecko jeszcze raz nie zdecydowałabym sie na podejscie do szczepień.
Złość mną targa właśnie...
No to pięknie szkoda że nasz docencik nie informował nas o tym jak nam zlecał te szczepienia. tylko mówił "nie ma żadnych skutków ubocznych, po pół roku wszystko wraca do normy" ja tez nie @burczuś jestem zła, już drugi raz sie zawiodłam na docencie, normalnie jesteśmy królikami doświadczalnymi i nic nam nie mówią, szok:(:(:(

No to pięknie szkoda że nasz docencik nie informował nas o tym jak nam zlecał te szczepienia. tylko mówił "nie ma żadnych skutków ubocznych, po pół roku wszystko wraca do normy" ja tez nie @burczuś jestem zła, już drugi raz sie zawiodłam na docencie, normalnie jesteśmy królikami doświadczalnymi i nic nam nie mówią, szok:(:(:(
też to słyszałam że po pół roku wszystko wraca do poprzedniego stanu ciekawe poświęcę 1200 zl zrobię cytokiny mrl imk i sobie popatrzę co w trawie piszczy. Mnie się za bardzo nie chce w to wierzyć zobaczymy bo jakoś mi trudno zaufać Paśnikowi ale oczywiście nie odbierajcie tego dogłębnie każdy ma swojego ulubieńca

Ostatnia edycja:
Dziewczyny, przepraszam że wtrące się z innym tematem. Powiedzcie mi jak dawki clexan brałyscie w ciąży? 0.4 czy coś więcej??

Wiecie dziewczyny, nie chce nikogo bronić, ale... lekarze to też ludzie. A i medycyna do łatwych nauk nie należy. Często jest tak, że pewne rzeczy wychodzą po czasie i lekarze na początku sami nie wiedzą jakie dokładnie skutki uboczne mogą dać takie terapie, po prostu to jest wszystko nowe i nie tak szeroko stosowane jak dajmy na to szczepionki na grypę. Niestety ale każda z nas musi przemyśleć czy podejmie ryzyko zdrowotne, czy nie. Nikt nigdy nikomu nie da żadnej gwarancji jeśli chodzi o medycynę.

reklama
Do góry