reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Tylko wykonalam aptt przed heparyna i mam w normie i po heparynie i wyszło mi powyzej normyn nie wiem ktory wynik jest wiarygodny. Google nic na ten temat nie mowi.

U mnie hemoglobina powyżej 13 zawsze, wiec z tym nie problem... gorzej z tymi zaparciami :/. Wczoraj błonnik nie zadziałał, ciekawe czy dziś zadziała. Do tego codziennie maślanka, 2 jabłka, 2 l wody i nic z tego... wiec prenatal duo mnie jeszcze bardziej w tej sytuacji zapcha, a codziennie nie mogę pic lactulosum :(.
A ile do femibionu dołożyłyscie dha i jakiej firmy?
Marshia, sróbuj na wieczór zalać kilka (5-6) śliwek suszonych i wypić rano na czczo. Przegryź ze 2-3 kiwi i jeszcze popij szklanicą letniej przegotowanej wody ;)

Marshia, sróbuj na wieczór zalać kilka (5-6) śliwek suszonych i wypić rano na czczo. Przegryź ze 2-3 kiwi i jeszcze popij szklanicą letniej przegotowanej wody ;)

Takie śliwki próbowałam. Zero odpowiedzi...... kiwi nie lubię i nie sprzyja IO, wiec nie jem. Z wodą przegotowaną spróbuje jutro, bonrano zawsze zwykłą, przefiltrowaną z cytryną piję.
@Zzzzzz ja aptt i wszelkie inne badania robię po zastrzyku, bo zastrzyk robię po prostu rano. Tylko anty xa ma znaczenie czasowe.

@Zzzzzz ja tez tak miewalam, ale zalepialam zawsze plastrem, czasem mimo to, jak u lekarza zdejmowalam plaster to po usg mialam mocno umaziany brzuch we krwi, czasem nawet wieczorem jeszcze leciala mi krew ale plaster zawsze ja tamuje. Mialam wtedy mase siniakow mysle ze cos mialam pecha w zastrzykach, ale od 2 mcy robie zastrzyk pod katem 45 stopni i mam bielutki brzuch i krew juz nie leci:)

Ostatnia edycja:
reklama
Do góry