reklama
olaa90
Fanka BB :)
@basiawol u nas bez zmian.
@7Martynka88 widze,ze do szczepień się nie kwalifikujesz przez wzgląd na ana dodatnie? Jaka formę leczenia masz ustalona? U kogo się leczysz ?
@7Martynka88 widze,ze do szczepień się nie kwalifikujesz przez wzgląd na ana dodatnie? Jaka formę leczenia masz ustalona? U kogo się leczysz ?
Oczekujaca123
Link do: Kluszczyk - Kontakt chyba to ?Dziewczynki kiedyś wrzucałyście linka do jakiejś kliniki gdzie na śląsku można zrobić allo mlry itp
@bertha chyba ty? dasz jakiś namiar? oni mieli chyba 3 placówki w PL i jakąś w Czechach?
dżoasia
Dokładnie! Dziękuję
dżoasia
Burczusiu ja tylko dla dziewczyny z "mojego" wątku pytałam@dżoasia ja tam jadę na konsultacje 03.09.
Dobrych wieści na wizycie!
W sumie to ciekawi mnie jedna rzecz jeszcze odnośnie szczepień - czy Wam Paśnik coś mówił o wpływie szczepień na jakość naszych komórek jajowych?
dżoasia
Bo ostatnio @edloteh o tym pisala na drugim watku i ja oczywiscie wystawilam oczy, bo mi tez nic o tym nie wspominal. Jedyny minus to wg niego byl koszt, ktory przy kosztach ivf wydaje sie byc smieszny, a teraz wychodza jakies rozne rzeczy o ktorych moim zdaniem powinien obowiazkowo informowac. Np o tym, ze w razie czego przez jakis czas (nie wiem jaki) - bylby duzy problem gdyby trzeba bylo przetaczac krew. Nikt tego nie wypatruje ale mimo to troche sie wkurzylam, ze tego nikt nie mowi.@dżoasia nie,Paśnik nigdy nie wspominał o jakości jajeczek po szczepieniach. A czemu pytasz?
reklama
Podziel się: