Ze byłby problem z przetaczaniem krwi przez szczepienia? A jaki problem dokładniej? I jak długo byłby ten problem? Przecież po porodzie zdarza się,ze trzeba krew przetoczyć ...tez nikt mi nic takiego nie mówił, a jeśli to prawda, to obowiązkowo ktoś powinien ..
reklama
olaa90
Fanka BB :)
@maa821 ja tez się kiedyś natknelam na to w internecie,gdy jeszcze rozważałam to leczenie. Dziewczyna pisała na jakimś foeum, ze coś się jej zmieniło w krwi ze musiałaby mieć specjalnie przygotowywana krew przy przetaczaniu, dodatkowo allo nigdy nie wzrosło a ona donosiła ciąże na sterydzie.
Dziewczyny mam prośbę o pomoc. Swędza mnie od paru dni wargi sromowe - nie cały czas, ale co jakiś czas, np po nocy. Czekam na wyniki biocenozy i ide w poniedziałek do lekarza. Czuje, ze to jakiś grzybek, ale jak sobie pomoc do tego poniedziałku? Stosuje lactovaginal, ale to mi nic nie daje. Macie jakies sprawdzone patenty ?
Porzeczka1234
@dżoasia ja przyznam się, że też doczytałam w necie o tym przetaczaniu krwi i pytałam Malinę o to ale on powiedział , że to nie jest prawda przeczytałam tylko jedna taka historię może u tej dziewczyny był jakiś problem immunologiczny niewykryty jakaś choroba np stwardnienie , choroba tkanki łącznej itd . I teraz czy są w necie jakieś rzetelne informacje , że faktycznie przy przetaczaniu krwi będą jakieś problemy? Nie bardzo wiem dlaczego chodź nie mówię, że nie bo aż tak wyedukowana nie jestem.
Co u Ciebie?
ps to jest jakiś forum stop szarlatan z Łodzi to o Malinie można to wyszukać w necie ale nie wiem czy dalej tam jest!
Co u Ciebie?
ps to jest jakiś forum stop szarlatan z Łodzi to o Malinie można to wyszukać w necie ale nie wiem czy dalej tam jest!
7Martynka88
Dziewczyny mam prośbę o pomoc. Swędza mnie od paru dni wargi sromowe - nie cały czas, ale co jakiś czas, np po nocy. Czekam na wyniki biocenozy i ide w poniedziałek do lekarza. Czuje, ze to jakiś grzybek, ale jak sobie pomoc do tego poniedziałku? Stosuje lactovaginal, ale to mi nic nie daje. Macie jakies sprawdzone patenty ?
Mi pomogły globulki zenella med i do podmywania Tantum rosa. Wszystko dostępne bez recepty
Mam wyniki biocenozy pochwy. Jesteście skarbnicą wiedzy, więc proszę o pomoc w interpretacji:
Leukocyty: pojedyncze (do 3 w polu widzenia), Pałeczki G (-) pojedyncze (do 10 w polu widzenia) Ziarenkowce G (+) liczne (powyżej 50 w polu widzenia) Ziarenkowce Gram (-) brak w polu widzenia Drożdżaki, strzępki grzybni: pojedyncze blastospory (do 3 w polu widzenia) Lactobacillus sp. - regulator pH (mikroflora fizjolog.) pojedyncze (do 10 w polu widzenia) GC: (-), TV (-), Stopień czystości III (wg Kasprowicza)
Widzę, że mam słabą własną, prawidłową florę bakteryjną, pojedyncze drożdżaki (czyli jakiś grzybek), ale co to są te ziarenkowce - i +? I czy taki stan pochwy zagraża dziecku? Pewnie dostanę antybiotyk. Dodam, że mocz mam prawidłowy
Leukocyty: pojedyncze (do 3 w polu widzenia), Pałeczki G (-) pojedyncze (do 10 w polu widzenia) Ziarenkowce G (+) liczne (powyżej 50 w polu widzenia) Ziarenkowce Gram (-) brak w polu widzenia Drożdżaki, strzępki grzybni: pojedyncze blastospory (do 3 w polu widzenia) Lactobacillus sp. - regulator pH (mikroflora fizjolog.) pojedyncze (do 10 w polu widzenia) GC: (-), TV (-), Stopień czystości III (wg Kasprowicza)
Widzę, że mam słabą własną, prawidłową florę bakteryjną, pojedyncze drożdżaki (czyli jakiś grzybek), ale co to są te ziarenkowce - i +? I czy taki stan pochwy zagraża dziecku? Pewnie dostanę antybiotyk. Dodam, że mocz mam prawidłowy
reklama
iveo
@maa821 pałeczki czy ziarenkowce to rodzaj bakterii -ten wynik wskazuje pewnie na infekcje bakteryjną
Ponieważ i jakieś grzyby są dr pewnie zapisze macmiror bo i na bakterie i na grzyby.
Nikt nie określił na ile taka infekcja może zaszkodzić lepiej wziąć globulki od jutra jak się da
Jest to infekcja pochwy wiec mocz moze być ok
Przy bakteryjnej mało co Ci pomoże do czasu wprowadzenia globulek- najbardziej tantum rosa
Ponieważ i jakieś grzyby są dr pewnie zapisze macmiror bo i na bakterie i na grzyby.
Nikt nie określił na ile taka infekcja może zaszkodzić lepiej wziąć globulki od jutra jak się da
Jest to infekcja pochwy wiec mocz moze być ok
Przy bakteryjnej mało co Ci pomoże do czasu wprowadzenia globulek- najbardziej tantum rosa
Podziel się: