reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@marshia adapter dobra rzecz zwlaszcza jesli duzo przemieszczasz sie autem. Ja juz swoj wyciagnelam i do auta wlozylam. Brzuch powoli wystaje i wygodniej.
Ja kupilam be safe jest niezly. Mozesz spokojnie kupic ten bez isofix. Mi sie isofix nigdy nie przydal

Ja dużo, bardzo duzo, w spódnicach i sukienkach krótkich chodzę - czesciej niż w spodniach. Ten @Destino , który Ty masz chyba wtedy średnio wygodny by był? Oczywiście poczekam z tym jeszcze przynajmniej 2-3 tyg.... ale chodzi mi po głowie tamat.
Destino @aspekt a Wy macie detektor?

@marshia jesli krotkie spodniczki to sobie poradzi, ale lepszy do spodni. Mnie w pierwszej ciazy ratowal, bo bardzo bolal mnie brzuch i nie moglam miec pasa. Jak tylko uslyszalam serduszko i przeszlam 10tc kupilam. A jesli chodzi o detektor nie chcialam. Balam sie, ze bardziej bedzie mnie stresowalo jak nie znajde serduszka. Dostalam od Aniola i stalo sie tak jak myslalam. Raz sie skusilam nie znalazlam serduszka i usilowalam nie zejsc na zawal. Tak wiec bylam bez.

@marshia Nie mam detektora, jakoś nie mój klimat emocjonalny. Do tego w 14 tc ginekolog nie był w stanie swoim detektorem znaleźć pulsu mojego dziecka (on nie miał USG w gabinecie, każdej pacjentce akcję serca tylko tak bada, więc chyba wie, gdzie szukać, a ja dodatkowo jestem szczupła), więc tym bardziej nie miałam ochoty na taki detektor. Ok. 17 tc już czułam ruchy.

@Czajak ♥️♥️♥️♥️ Rita cudo cioci ♥️!

@marshia ja nie miałam żadnych podkładek adapterów itd a jedziłam co 3 tygodnie do Łodzi 220 km w jedną stronę i ze 4 razy 500 km do teściów! Ja polecam dedektor byłam spokojna ten co @Totois30 pisze angel sounds jest spoko cena 100 zl nowy można kupić z allegro z wyświetlaczem za 200 zł albo z olx polecam!

reklama
Ja dużo, bardzo duzo, w spódnicach i sukienkach krótkich chodzę - czesciej niż w spodniach. Ten @Destino , który Ty masz chyba wtedy średnio wygodny by był? Oczywiście poczekam z tym jeszcze przynajmniej 2-3 tyg.... ale chodzi mi po głowie tamat.
Destino @aspekt a Wy macie detektor?
Kochana ja też jeździłam Bez adaptera i też tak jak @Porzeczka1234 miałam Angel Sounds detektor.

Do góry