reklama
@Czajak CUDOWNA I FANTASTYCZNA WIADOMOŚĆ ! Cieszę się bardzo że Ci się udało ! No profesor Malinowski to ma łepek
@Porzeczka1234 Tak ja już tuż tuż w sumie bliżej niż dalej taką mam nadzieję że poród zacznie się sam 14/15 Września ale pewno będę musiała iść na cesarkę sama ... nie wiem może powalczę jakimiś metodami na próbę wywołania porodu w tych okolicach to już będzie mój 39 tc. Teraz od przyszłego tygodnia mam mieć KTG. Wczoraj byłam na wizycie i mała ma 2200 jestem mega zadowolona z wagi oby tak dalej to będzie super @smerfik88 cieszę się z Twojej udanej wizyty musiałyśmy się minąć gdzieś na korytarzu @marshia Ty masz mega giga zdjęcia dzidziusia <3 super się cieszę że wszystko ok ! Teraz testy to już formalność będzie dobrze :*
@Porzeczka1234 Tak ja już tuż tuż w sumie bliżej niż dalej taką mam nadzieję że poród zacznie się sam 14/15 Września ale pewno będę musiała iść na cesarkę sama ... nie wiem może powalczę jakimiś metodami na próbę wywołania porodu w tych okolicach to już będzie mój 39 tc. Teraz od przyszłego tygodnia mam mieć KTG. Wczoraj byłam na wizycie i mała ma 2200 jestem mega zadowolona z wagi oby tak dalej to będzie super @smerfik88 cieszę się z Twojej udanej wizyty musiałyśmy się minąć gdzieś na korytarzu @marshia Ty masz mega giga zdjęcia dzidziusia <3 super się cieszę że wszystko ok ! Teraz testy to już formalność będzie dobrze :*
Ostatnia edycja:
5,98 cm szczescia. Nosek jest, przezierność ok, 2 rączki, 2 nóżki, 2 półkóle mózgowe (zaczątki), serduszko 170, żołądek, pęcherz moczowy, kręgosłup, przepływy żylne - ok. Na usg wszystko w porządku.
Krasnal spał..... jak mi gin zaczął stukać w brzuch to się wystraszyłam, ze serduszko przestało bić. A on mówi: „spi i nie współpracuje”..... Kaszlałam i nic. Po ilus puknieciach obudził się. Czekam na oddanie krwi. Wynik pappa za tydzień. Nifty za 9 dni roboczych.
Jest 12+1, wyglada na 12+3.
Szyjka 3,16. Krwiaków nie widać.
Zobacz załącznik 888162
Marshia kochana gratulacje
Bardzo się cieszę , że się udało w końcu musiał nadejść ten piękny dzień . Życzę wam zdrówka i wytrwałości
Pozdrawiam
reklama
@smerfik88 byłam na 11:40 wyszłam coś 12:15
Podziel się: