reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@bertha jesteś bardzo silną kobietą. Może faktycznie cos blokuje? Moze warto to zbadać?
@marshia dobrze że wszystko ok :) masz jakieś objawy czy dalej cisza?
@Czajak gratuluję ogromnie :) ja też się boję i doskonale Cie rozumiem.

U mnie prenatalne dopiero 29.08 mam nadzieje ze nie zejde do tej pory na zawal. Moje nastroje to sinusoida szkoda ze nie ma domowego usg. U lekarza bylam na usg 2 tyg temu bylo ok ALE to az 2 tyg temu. Kolejna w pon. Nie mam objawow poza tym ze przytylam bo nie cwicze bo jem sporo. W 14 tc jak wszystko bedzie dobrze mam zamiar wrocic do aktywności.
Kiedy ten czas zacznie plynac szybciej?

reklama
@bertha jesteś bardzo silną kobietą. Może faktycznie cos blokuje? Moze warto to zbadać?
@marshia dobrze że wszystko ok :) masz jakieś objawy czy dalej cisza?
@Czajak gratuluję ogromnie :) ja też się boję i doskonale Cie rozumiem.

U mnie prenatalne dopiero 29.08 mam nadzieje ze nie zejde do tej pory na zawal. Moje nastroje to sinusoida szkoda ze nie ma domowego usg. U lekarza bylam na usg 2 tyg temu bylo ok ALE to az 2 tyg temu. Kolejna w pon. Nie mam objawow poza tym ze przytylam bo nie cwicze bo jem sporo. W 14 tc jak wszystko bedzie dobrze mam zamiar wrocic do aktywności.
Kiedy ten czas zacznie plynac szybciej?
Trzymam kciuki, zeby wszystko bylo ok. :*

@Zzzzzz objawow brak (chyba, żeby uznać zaparcia za objaw.....). Waga wciąż 1,5 na minusie od pierwszego ważenia i stoi w miejscu. Chociaż jem duuuzo więcej.
Czasem boję się, że się obudzę z tego snu, bo tylko na usg i potem na tych zdjęciach widzę, że to prawda.

@marshia @Zzzzzz faktycznie jak zaczyna sie czuc regularnie ruchy jesl lepiej i leci szybciej ale kazdy tak roznie odczuwa, zalezy gdzie lozysko jest umiejscowione , na polowkowych ja dostalam info na tej calej karteczce a wy wiecie? mojego bąbla na szczęście czuje chyba przy kazdej jego aktywnosci, nie mowiac jak pare razy dziennie naprawde szaleje i brzuch juz caly chodzi:) no ale u mnie bez detektora by sie nie obylo, zaopatrujecie sie? Ja w ogole musze słuchać czy nie zwalnia a gin obejrzal sprzet i mowi ze super detektor i tetno porownywalne do z jego maszyny i moge sama sluchac. @smerfik88 gratki wizyty: )

Ja wczoraj mialam ostatnie badanie serduszka babelka:) skonczony 24 tc i ponoc juz nie ma ryzyka:) dr mowi ze tak jest z jej doświadczenia . dostalam piekne zdjecie siurasa i malo wyrazne ale jest jak ssie malenstwo kciuk.
Poowodzenia wszystkim :*

Załączniki

• 20180814_141110-1.jpg
    20180814_141110-1.jpg
    405 KB · Wyświetleń: 80
  • 20180814_141115.jpg
    20180814_141115.jpg
    673,8 KB · Wyświetleń: 78
Ostatnia edycja:
@Zzzzzz dziekuje:* ja sluchalam juz w 12 tc i naprawde jak przegladalam allegro to teraz wiem ze kazdy bedzie dobry byle mial certyfikaty a kazdy ma. Ja mam malo popularny firmy sunray Link do: Sunray Medical Apparatus Co., Ltd - SRF 618E - Detektory tętna płodu - Medipment.pl akurat taki udalo mi sie dorwac na aukcji za 100 zl! Zalezalo mi na takim z wyswietlaczem, musze wiedziec jak szybko dokladnie bije serduszko ale te angel sounds bez wyswietlacza maja apke do telefonu ze tez sie wyswietli wiec naprawde kazdy bedzie dobry:) polecam olx , szczególnie w Twoim mieście to nie placisz za wysylke i licytacje chociaz licytacje dluzej sie czeka ja akurat mialam szczescie bo znalazlam aukcje jak sie konczyla a tak to wiadomo 7 dni np sie czeka...a z imieniem jest ciezko... Ale mamy jeszcze czas i wciaz myslimy:)

reklama
Do góry