reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Detektory tetna tez sa na Aliexpresie. Nie wiem jak przy obecnym kursie $ ale jeszcze na wiosne przebitka cenowa byla niezla.

reklama
Ja na razie jezdze bez adapterow..pas mam tak bardzo nisko ten dolny ale od września moge wiecej jezdzic wiec sie zastanowie @Porzeczka1234 a mialas normalnie pas czy jakos cos z nim wywijalas:)?

A co do detektorow, naogladalam sie filmikow na youtubie jak wczesnie sluchac serduszka i naprawde nie bylo ze znalezieniem najmniejszego problemu, tzn za pierwszym i drugim razem szukalam z minutke ale jak znalazlam to potem zawsze w tym miejscu pikalo:)

Co do adapterow mysle ze zalezy jaki pas jest w aucie i jaki brzuszek. Ja brzuch mialam nisko i pas akurat uciskal mi brzuszek, szczegolnie DO 3 trymestru. Wiec szybko kupilam

5D412C56-7904-4909-8302-1B900565583E.jpeg

Pozdro ze wsi :)

Załączniki

• 5D412C56-7904-4909-8302-1B900565583E.jpeg
    5D412C56-7904-4909-8302-1B900565583E.jpeg
    602,4 KB · Wyświetleń: 516
@ovli22 co u was slychac. Jak psiaczek? ,Rozgosciliscie sie juz w kraju?

@Destino pieSek ma się dobrze ! Ba nawet bardzo dobrze ;)

W Pl niby jest Ok ale czegoś brakuje ! Może dlatego ze mieliśmy trudny początek od ludzi którym ufaliśmy ;( blleee .
Wróciliśmy dużo zobaczyliśmy, przejrzeliśmy na oczy i teraz jest troszkę przykro No ale idziemy dalej !
Jak byśmy byli nadal w uk to byśmy byli zaślepieni ich urokiem ha ha ;) i fałszem
.
Przymierzamy się do kupna działki i budowy domku ! Myślimy czy lepiej budować czy kupić gotowca .

@Marsha u mnie ch...nia z grzybnią i pokemony !!

Nic się nie dzieje ale jak czytam takie cuda to jeszcE jakaś nadzieja jest ;)

@ovli22 piesek super [emoji179] a co do ludzi to niestety taka weryfikacja sie dzieje co jakis czas. Szkoda, ze ostatnio ludzie przynosza tyle rozczarowan. Jesli chodzi o dom to polecam gotowca, ewentualnie stan dewrloperski zamkniety. Siora sie buduje i widze ile ich to kosztuje nerwow, zdrowia i takich tam... finansow tez.

@ovli22 piesek super [emoji179] a co do ludzi to niestety taka weryfikacja sie dzieje co jakis czas. Szkoda, ze ostatnio ludzie przynosza tyle rozczarowan. Jesli chodzi o dom to polecam gotowca, ewentualnie stan dewrloperski zamkniety. Siora sie buduje i widze ile ich to kosztuje nerwow, zdrowia i takich tam... finansow tez.

Zgadzam się budowa i urządzanie masakra.

reklama
Do góry