reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@Nadzieja2018 jeśli masz czas na badania, i kompleksowe przebadanie również pod względem ginekologicznym, to lepiej pewnie malina...ale jeśli masz 40 lat, to nie wiem czy masz czas na dokładne analizy...na szczepienia. ja wiem,ze trochę się to gryzie,ale można zadziałać z przytupem...w krótszym czasie. To ciężko zdecydować co robić. Myślę,że skoro masz MLR 7% to Malina uznałby to,ze trzeba szczepić.nie ma innej opcji.
Co do wyników badań...czy tolerje...wg mnie nie.Ale wg dziewczyn, które do niego jeżdżą, mówią,że akceptuje...

@burczuś
Rocznikiem mam 29 lat. Ile mniej więcej kosztuje diagnostyka/leczenie u Malinowskiego? Jak czesto bedac juz w ciazy jezdzi sie do Niego?

reklama
Moja Pani doktor jest dopiero od poniedziałku w pracy, ale kazała podjechać jeszcze raz na sor i mają sprawdzić jak to dzisiaj wygląda i czy aby na pewno to nie wody ....

@maa821 im wyższy masz wskaznik APTT (oczywiscie w normie) tym lepiej. To badanie oznacza czas krzepniecia w sekundach. Jesli krew Ci krzepnie szybciej to własnie jeden ze wskazników do zmiany dawki Clexane. A Ty masz bardzo dobry
Trzeba kontrolowac ddimery ale takie sa jeszce ok
@Nadzieja2018 gdybyś poszła do Maliny to musiałabyś się szczepić limfocytami. Gdybym miała 29 lat to bym tam nie szła. Dziewczynom z takim MLR udają się ciąże na sterydzie.
Prof uznaje badania stałe niezmienne typu mutacje, kariotypy - inne raczej nie
Koszt badań na 1 wizycie 4-6 tys, razem z leczeniem i prowadzeniem ciąży 20-25 tys
Plusem jest że co by o nim nie napisać narzekających że u niego straciło ciążę wielu nie ma
Ja jednak na Twoim miejscu jeszcze bym tam nie szła
@burczuś a ja myślę odwrotnie - 40tka to czas żeby tam iść kompleksowo się zdiagnozować przeleczyc i działać bo nie ma czasu na inne próby
@smerfik88 trzymam kciuki że to jednak te naczynka z upału

@iveo, dzięki za odpowiedz.
A z ciekawości - badania u maliny 4-6tys a leczenie i prowadzenie 20-25tys?! To ile szczepienia u niego kosztują, ze aż takie koszta się robią? Czy jeszcze poza szczepieniami coś taka wysoka kwotę powoduje?
@smerfik88, odezwij się koniecznie co ci na sorze powiedzieli. Jestem pewna, ze wszystko będzie ok

@smerfik88 Powodzenia.
Mnie ta pogoda wykończy popadało więc lżejsze powietrze ale jest mi tak słabo do tego nudności i ból głowy. Ciśnienie 98/64.

Co polecacie na zgagę.?

Ostatnia edycja:
@iveo, dzięki za odpowiedz.
A z ciekawości - badania u maliny 4-6tys a leczenie i prowadzenie 20-25tys?! To ile szczepienia u niego kosztują, ze aż takie koszta się robią? Czy jeszcze poza szczepieniami coś taka wysoka kwotę powoduje?
@smerfik88, odezwij się koniecznie co ci na sorze powiedzieli. Jestem pewna, ze wszystko będzie ok
To nie tak,że te szczepienia tyle kosztują. Tylko po serii szczepień Malina zleca serię badań kontrolnych. I tak cena się nakręca.
@iveo no a ja uważam odwrotnie ;) 29latka ma czas by leczyć się u Maliny nawet rok...dwa. Taka 40cha to raczej ma mooocne ciśnienie na czas...którego u Maliny nie ma:) Ale to moje subiektywne zdanie :)

reklama
Dziewczyny jest tak krwiak 4 cm przy ujściu szyjki macicy , daleko od dzidzi, Babelek ma 69 mm , serduszko 165 uderzeń na minutę A ja mam leżeć odpoczywać i starać się nic nie robić .... będzie dobrze prawda? Musi być ... sprawdził wody i się nie Sącza

Do góry