reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

@marshia nie martw się na zapas :) ostatnio widziałam babeczke, przysięgam!, wyglądała na dobre 50+. Mąż i mama potwierdzili, że na tyle wygląda. Babka w tym wieku, z 3 latkiem i w ciąży :D Można? Można :D W szoku byłam przeogromnym, ja nawet 30 nie mam i ani nie zaskakuje, ani nie jestem w stanie donosić, a tu proszę. A jaki zdrowy i śliczny ten trzylatek!

reklama
Dziewczyny ale ze4 mni9e gapa 7 kosztuje 400 złoty omg !!! juz sie przerazilam zaczelam liczyc co tu oczdzedzic ufffff
@roxie123 tak kochana teraz doczytalam. Gapa i tyle. Ja nie patrze juz nakoszty wygrzebie spod ziemi byle wszystko bylo ok. A ty tez u Przybycienia?????? Sory ja nie pamietam
Wygrzebierz nam bylo bardzo ciężko , ale to się patrzy wszystko albo nic . Heparyne miałam dopiero od 14tc na R jak poszlam do mojej ginki . Pieniadz rzecz nabyta pozyczy sie odda jak brakuje , te nasze cuda sa bezcenne na pewno poradzicie sobie .
Tak ja w końcu miałam dość strat i uderzyłam do niego bo wszędzie indziej też miałam daleko , a trochę "jego dzieci " na forum jest to Co mi pozostało ... i dzisiaj tylko moge powiedzieć tyle , że on nie byl dla mnie tylko lekarzem , ale taka dobra dusza jak ktos bliższy niż z rodziny , dzięki niemu przeszła mi nadmierna histeria i myślenie ze zaraz będzie do dupy , terapie szokowa mi zrobił przy okazji . Cieszył sie z nami z każdego kroku tak szczerze . Na pewno jeszcze wrócę do niego tylko żeby chłop dozyl w zdrowiu [emoji6] wiadomo każdy ma inne doświadczenia tez , nie każdy się dogadać polubi z nim , i jak sie nie da to sie nie da i tez usłyszałam od niego , że się nie da jak to nie podziała, jednak dobry lekarz i Bozia działa cuda [emoji4] masz teraz 2 speców więc jesteś obstawiona na sukces . Powiedzenia [emoji4]

@roxie123 obyy . Teraz to juz tylko bzyknac meza jak to powiedzial heheh
Mnie tez wydal sie ok dzieki tej bezposrednosci jakos nie czulam dystansu o wszystko sie pytalam .

@smerfik88 Mi zawsze pomaga modlitwa pozwala na wyciszenie. Zawsze kiedy kładę się na usg żegnam się. Pamiętam, że jak miałam usg prenatalne to zamknęłam oczy i odmawiałam modlitwę.
@marshia Nigdy nie jes zapóźno na spełnienie największego marzenia to od nas samych zależy jak do tego podejdziemy.

Ja zawsze jestem przestraszona przed każdą wizytą a czym dalej tym wcale nie jest łatwiej.

Co do dawców to nigdy niezagłębiałam się w to ale pamiętam ,że zawsze z mężem cieszyłam się, że jego krew może pomóc w spełnieniu marzenia choć nie wiem czy była kiedykolwiek wykorzystana.

@basiawol jesliJurek czepia się kirów to znaczy, ze coś rzeczywiście się tam doszukał :) a jakie Ty masz te Kiry? Bo genotyp to bx pamietam. Mi tez Sacha tłumaczył , ze Kiry maja związek z nk :) będzie dobrze. Byle by zajść,w reszcie Ci pomoże... ja teraz mam dodatkowo problem z zajściem :(
@smerfik88 kciuki za wizytę! ;*

@olaa90 tez mysle ze doszukal sie czegos i na to ten accofil . Ja jeszcze lecze te nieszczesne zatoki ale jest lepiej mam nadzieje ze juz tylko pare dni i bedzie ok. Oczywiscie same naturalne metody. no i pewnie nie bede czekac mysle o wrzesniu lub pazdzierniku zeby zaczac a kiuedy sie uda to czas pokaze nie nastawiam sie na juz powoli wszystko.Wszystko ma swoj czas i nasz @olaa90 przyjdzie :)

@basiawol ja niestety znowu tracę nadzieję i zapał. A kolejne newsy z ciążą wśród znajomych dodatkowo mnie demotywują :( no ale... głową muru nie przebije... powodzenia i buziaki :)

reklama
Czarna magia ze szczepieniami jak dla mnie. Jestescie mega dzielne kobitki!
@smerfik88 3 mam kciuki za dziś. Do tej pory podchodziłam lajtowo do prenatalnych i bardziej skupiałam sie na dokladnym usg i pamietam że byłam w szoku ze takie male dzidzi ssie rękę. Później przychodzil stres jak czekalam na wyniki.
Bedzie dobrze daj znak jak po ;)

Do góry