@marshia nie martw się na zapas ostatnio widziałam babeczke, przysięgam!, wyglądała na dobre 50+. Mąż i mama potwierdzili, że na tyle wygląda. Babka w tym wieku, z 3 latkiem i w ciąży Można? Można W szoku byłam przeogromnym, ja nawet 30 nie mam i ani nie zaskakuje, ani nie jestem w stanie donosić, a tu proszę. A jaki zdrowy i śliczny ten trzylatek!
reklama
roxie123
Fanka BB :)
Wygrzebierz nam bylo bardzo ciężko , ale to się patrzy wszystko albo nic . Heparyne miałam dopiero od 14tc na R jak poszlam do mojej ginki . Pieniadz rzecz nabyta pozyczy sie odda jak brakuje , te nasze cuda sa bezcenne na pewno poradzicie sobie .Dziewczyny ale ze4 mni9e gapa 7 kosztuje 400 złoty omg !!! juz sie przerazilam zaczelam liczyc co tu oczdzedzic ufffff
@roxie123 tak kochana teraz doczytalam. Gapa i tyle. Ja nie patrze juz nakoszty wygrzebie spod ziemi byle wszystko bylo ok. A ty tez u Przybycienia?????? Sory ja nie pamietam
Tak ja w końcu miałam dość strat i uderzyłam do niego bo wszędzie indziej też miałam daleko , a trochę "jego dzieci " na forum jest to Co mi pozostało ... i dzisiaj tylko moge powiedzieć tyle , że on nie byl dla mnie tylko lekarzem , ale taka dobra dusza jak ktos bliższy niż z rodziny , dzięki niemu przeszła mi nadmierna histeria i myślenie ze zaraz będzie do dupy , terapie szokowa mi zrobił przy okazji . Cieszył sie z nami z każdego kroku tak szczerze . Na pewno jeszcze wrócę do niego tylko żeby chłop dozyl w zdrowiu [emoji6] wiadomo każdy ma inne doświadczenia tez , nie każdy się dogadać polubi z nim , i jak sie nie da to sie nie da i tez usłyszałam od niego , że się nie da jak to nie podziała, jednak dobry lekarz i Bozia działa cuda [emoji4] masz teraz 2 speców więc jesteś obstawiona na sukces . Powiedzenia [emoji4]
magda1208
@smerfik88 Mi zawsze pomaga modlitwa pozwala na wyciszenie. Zawsze kiedy kładę się na usg żegnam się. Pamiętam, że jak miałam usg prenatalne to zamknęłam oczy i odmawiałam modlitwę.
@marshia Nigdy nie jes zapóźno na spełnienie największego marzenia to od nas samych zależy jak do tego podejdziemy.
Ja zawsze jestem przestraszona przed każdą wizytą a czym dalej tym wcale nie jest łatwiej.
Co do dawców to nigdy niezagłębiałam się w to ale pamiętam ,że zawsze z mężem cieszyłam się, że jego krew może pomóc w spełnieniu marzenia choć nie wiem czy była kiedykolwiek wykorzystana.
@marshia Nigdy nie jes zapóźno na spełnienie największego marzenia to od nas samych zależy jak do tego podejdziemy.
Ja zawsze jestem przestraszona przed każdą wizytą a czym dalej tym wcale nie jest łatwiej.
Co do dawców to nigdy niezagłębiałam się w to ale pamiętam ,że zawsze z mężem cieszyłam się, że jego krew może pomóc w spełnieniu marzenia choć nie wiem czy była kiedykolwiek wykorzystana.
olaa90
@basiawol jesliJurek czepia się kirów to znaczy, ze coś rzeczywiście się tam doszukał a jakie Ty masz te Kiry? Bo genotyp to bx pamietam. Mi tez Sacha tłumaczył , ze Kiry maja związek z nk będzie dobrze. Byle by zajść,w reszcie Ci pomoże... ja teraz mam dodatkowo problem z zajściem
@smerfik88 kciuki za wizytę! ;*
@smerfik88 kciuki za wizytę! ;*
basiawol
@olaa90 tez mysle ze doszukal sie czegos i na to ten accofil . Ja jeszcze lecze te nieszczesne zatoki ale jest lepiej mam nadzieje ze juz tylko pare dni i bedzie ok. Oczywiscie same naturalne metody. no i pewnie nie bede czekac mysle o wrzesniu lub pazdzierniku zeby zaczac a kiuedy sie uda to czas pokaze nie nastawiam sie na juz powoli wszystko.Wszystko ma swoj czas i nasz @olaa90 przyjdzie
marshia
@smerfik88 kciuki, kciuki, kciuki
reklama
Zzzzzz
Czarna magia ze szczepieniami jak dla mnie. Jestescie mega dzielne kobitki!
@smerfik88 3 mam kciuki za dziś. Do tej pory podchodziłam lajtowo do prenatalnych i bardziej skupiałam sie na dokladnym usg i pamietam że byłam w szoku ze takie male dzidzi ssie rękę. Później przychodzil stres jak czekalam na wyniki.
Bedzie dobrze daj znak jak po
@smerfik88 3 mam kciuki za dziś. Do tej pory podchodziłam lajtowo do prenatalnych i bardziej skupiałam sie na dokladnym usg i pamietam że byłam w szoku ze takie male dzidzi ssie rękę. Później przychodzil stres jak czekalam na wyniki.
Bedzie dobrze daj znak jak po
Podziel się: