reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@iveo wapno takie najprostsze. W blistrach z folii. Calcium Teva (177 mg 1 tabletka). Takie mi dała babka w aptece jak zapytałam co mogę. Encorton biorę 15 mg.
Jeszcze miakam holtera od wczoraj i w niektórych miejscach miałam elektrody - prwnie dodatkowo tej klej podraznił :(.
Byle do jutra, bo montujemy klimatyzację na chatce :). Ale dziwniejsza noc do przetrwania jeszcze :( :(

@marshia to spokojnie mozesz 2x1 wapna w ciązy mozna 500 mg na pewno
A Encorton stosowany w szpitalach w cięzkich alergiach to tym bardziej powinien przytłumic zwyklą
Chociaż u mnie się to nie sprawdzało ;)

Dziewczyny mam zapytanie odnośnie TSH
zrobiłam i wyszło mi FT4 0.90 przy normie od 0.93. Ginekolog przepisała mi eutyrox 0.25 nie wiem czy brać czy czekać do wizyty u endokrynologa.?

Ponawiam pytanie o krem na brzuszek i nogi jakiś chłodzący.?

zrobiłam i wyszło mi FT4 0.90 przy normie od 0.93. Ginekolog przepisała mi eutyrox 0.25 nie wiem czy brać czy czekać do wizyty u endokrynologa.?

Magda mi tydzień temu wyszło ft4 1,9 - norma do 1,7. Po tygodniu w innym labie wyszło 1,5 - norma do 1,5 (diagnostyka robi z podziałem na trymestry ciąży). I nie dostałam tabletek. Mam powtorzyc badanie za 10 dni. Tsh mam w dolnej granicy 0,04. I wszystko pozostaje tylko do kontroli.

A ja polecam smarowac sie kremem i olejkiem. Na noc mialam olejek, zeby ubran nie zabrudzic, rano krem. Uzywalam olejku dla ciezarnych z weledy, w Pl wiem ze mozna go dostać przez internet. I nie mialam ani jednego rozstepu, mimo dodatkowych 21kg[emoji6]

reklama
A co do kremów na brzuch - one serio działają? W sensie te na rozstępy, ciążowe itp... nie chodzi po prostu o to, żeby smarować to ciało regularnie czymkolwiek, żeby po prostu było
nawilżone i elastyczne? A mustele itp po prostu wyciahają kasę z kieszeni, bo kobiety łapią się na chwyt marketingowy?

Do góry