@iveo - udało mi się wczoraj, na szczęście, skonsultować z dr. Paśnikiem, który potwierdził mi, że najważniejsze badanie pod kątem konkretnych dni cyklu to test IMK. Że LCT I CBA można zrobić w obojętnie jaki dzień.
W każdym razie, rano właśnie zbadałam IMK i LCT, a 6.08. idę na badanie Cytokin czyli CBA z nadzieją, że wyniki będą przed 24.08. do odbioru
(jakimś cudem). No chyba, że postanowimy jechać do Łodzi po to badanie to wtedy może 2.08 ta Łódź wjedzie...
@iveo - Ja wcześmniej miałam clexane 0,4 a teraz jak wyszło Pai-1 to gin od razu też był za 0,6. Sprawdziłam wg wagi w tym kalkulatorze, co ostatnio Wam podsyłałam i mimo moich 47 kg, kalkulator też wskazał 0,6 więc będę się go trzymać jeśli dojdzie do starań.
Szkoda tylko, ze tak cholernie ciężko jest zdobyć ten lek ;/ Jaką Ty masz teraz dawkę przy jakiej wadze?
@Destino - dziekuję za dobre słowo. Mam nadzieję, że jednak wszystko ogarnę w tym miesiącu przed sierpniową wizytą
@nafoczka - dzięki Kochana, ale już wstałam na nogi i działam
;*
@Zzzzzz - czasowo kiepsko, dlatego też poczekam u mnie do tego 6 sieprnia, albo 2 i pojadę do Łodzi, zobaczę...
dzisiaj zrobiłam IMK i LCT
@burczuś - jak traska? :* Kojrzystajcie z urlopu i cieszcie się sobą!
)))
@smerfik88 - współczuję stresu z zastrzykami
sama ich nie lubię
@Hatice - popieram, ja też słyszałam, że Anty XA trzeba badać 4h po podaniu heparyny, dlatego w ostatniej ciąży podawałam ją sobie rano, a nie wieczorem jak większość dziewczyn! Accard też brałam wieczorem. Niby większość lekarzy na to nie zwraca uwagi, ale to ponoć ważna jest ta kolejność, bo heparyna i acard działa inaczej.
@matulkaa - dawno Cię nie było
Co u Ciebie?!