reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@Lewan jedyne co rozumiem z Twojego wyniku to podwyższony poziom komórek NK. Jest to jakieś wskazanie do szczepień ale nasi lekarze nie podejmują decyzji o szczepieniach na podstawie tego 1 wyniku.
Szczepimy się głównie z powodu niskiego allo mlr , niska interleukina 10 co odpowiada za ochronę zarodka, wysoka aktywność nk (ty masz tylko poziom nie aktywność ) wysoki czynnik TNF.

@mala79 - ja nieustannie tez trzymam kciuki za Ciebie! Walczymy razem, dalej, wspólnie! [emoji8]

@iveo - mysle, ze nie jest az tak zle jak piszesz... Nikt chyba Cię tu nie pomija[emoji6] To, ze inne dziewczyny maja własne zdanie na temat badan czy lekarzy, to ich sprawa, kazdy ma prawo wyboru[emoji6] Wazne, ze Ty jestes tam gdzie jestes i tylko to dla Ciebie powinno sie teraz liczyc. [emoji8] i sie nie denerwuj bo maluch bedzie kopał [emoji51][emoji3]

@marzycielka81 - ja bym z AMH poczekała do nowego cyklu... ja robiłam w Certusie na Dąbrowskiego, chyba 104 zł płaciłam. Ale ponoc warto to zbadać tam gdzie jest od razu Lab na miejscu. Moze na Polnej badają?

@Lewan - tak, to zazdrość. Ale... jestem tylko człowiekiem a „nic co ludzkie nie jest mi obce”

@Beciiia-87 a ta torbiel sama nie ewakuuje sie? Moze spróbować z Dupkiem? Farmakologicznie?

@olaa90 - Ty moja „gówniaro" [emoji12] Idziemy dalej do przodu! Twoja beta musi widocznie poczekac na moja, bysmy razem mogły isc przez te kolejne 8 miesięcy [emoji7][emoji6] Wybacz za to określenie, to żartobliwie jak cos [emoji28]

@nafoczka - a Ty panna nieustannie mnie myslisz z nasza kochana MARSHIA [emoji28]

@Zzzzzz takie historie budują :) zdrowka dla M. Oby nic sie złego nie dzialo[emoji8]

Dziewczyny
Nie wiem czy to znacie ale podsyłam link do kalkulatora Clexane :)

Link do: Heparyny.pl
no popatrz, bo foczusia jest tylko jedna :D dobrze, ze chociaz zacytowałam poprawnie ale to pewnie po tych porzeczkowych nalewkach, choc moze nie, bo by wychodziło na to, że one sa ciągle :D obiecuje poprawe ;)

@matylda23 wspieramy :*

reklama
Do góry