@mala79 - ja nieustannie tez trzymam kciuki za Ciebie! Walczymy razem, dalej, wspólnie! [emoji8]
@iveo - mysle, ze nie jest az tak zle jak piszesz... Nikt chyba Cię tu nie pomija[emoji6] To, ze inne dziewczyny maja własne zdanie na temat badan czy lekarzy, to ich sprawa, kazdy ma prawo wyboru[emoji6] Wazne, ze Ty jestes tam gdzie jestes i tylko to dla Ciebie powinno sie teraz liczyc. [emoji8] i sie nie denerwuj bo maluch bedzie kopał [emoji51][emoji3]
@marzycielka81 - ja bym z AMH poczekała do nowego cyklu... ja robiłam w Certusie na Dąbrowskiego, chyba 104 zł płaciłam. Ale ponoc warto to zbadać tam gdzie jest od razu Lab na miejscu. Moze na Polnej badają?
@Lewan - tak, to zazdrość. Ale... jestem tylko człowiekiem a „nic co ludzkie nie jest mi obce”
@Beciiia-87 a ta torbiel sama nie ewakuuje sie? Moze spróbować z Dupkiem? Farmakologicznie?
@olaa90 - Ty moja „gówniaro" [emoji12] Idziemy dalej do przodu! Twoja beta musi widocznie poczekac na moja, bysmy razem mogły isc przez te kolejne 8 miesięcy [emoji7][emoji6] Wybacz za to określenie, to żartobliwie jak cos [emoji28]
@nafoczka - a Ty panna nieustannie mnie myslisz z nasza kochana MARSHIA [emoji28]
@Zzzzzz takie historie budują
zdrowka dla M. Oby nic sie złego nie dzialo[emoji8]
Dziewczyny
Nie wiem czy to znacie ale podsyłam link do kalkulatora Clexane
Link do: Heparyny.pl