reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

ja mam 33 lata to nie wiem robić coś z tym czy endo pytać choć jak znam życie to zbagatelizuje?!
FT3 norma 2-4,40
FT4 0,93-1,70
TPO 7,54 norma 0-34
anty TG jeszcze nie mam wyników

reklama
Nafoczka ja niestety na hormonach tarczycowych się nie znam a w necie zaprzeczaja sami sobie. Chyba na stronie endokrynolog krakow jest dosc dobrze wszystko opisane.
Wiem ,ze o dobrego endokrynologa trudno. W Łodzi moge polecić jednego, bo wielu moim kolezankom pomógł.
Twoje wyniki wyglądają niby ok, choć to tsh trochę za wysokie.
Ja w diagnostyce juz id kilku lat robie badania i to ze mogę wszystko sprawdzić na necie jest bardzo pomocne. Poza tym mozna porownac np wyniki morfologii ;) i zobaczyć co się zmieniło of ostatniego razu ;)

Nafoczka a mój gin mówi, że w ciąży tsh ma być poniżej 2,5 :) A najlepiej 1-2, więc się mieścisz. Moje TSH robi co chce, nigdy nic nie brałam, ale waha mi się od 0,7-2,33 i każdy mówi, że jest w porządku. Myślę, że nie masz się czym martwić.

nut4nut, mimo, że nie zadawałam pytania odnośnie tarczycy, dziękuję za bardzo konkretny i rzeczowy post. sama chcę sprawdzić jak moja tarczyca zachowuje się w ciąży, więc będę miała się do czego odnieść.

Hej, ja mam hashimoto na poczatku w ciaze zaszlam z 5 na lekach pozniej spadalo, cala ciaze bylo na granicy 2,5. t3 t4 w normie. Bralam.eutytox 100. I jak lezalam w szpitalu a tam tez jest endokrynologia ginekol, kilkanascie osob sprawdzali moje wyniki a mialam wszystkie wartosci d poczatku, i stwierdzili ze ok. po rozwiazaniu tsh i reszta na tum.samym.poziomie

Gogac piekna waga ale sie ciesze ze wszystlo tak pieknie idzie juz aie bie moge doczelac fotki.

Alusia skarbie daj znac !!

reklama
Do góry