reklama
Iris34
Fanka BB :)
Nafoczka ja niestety na hormonach tarczycowych się nie znam a w necie zaprzeczaja sami sobie. Chyba na stronie endokrynolog krakow jest dosc dobrze wszystko opisane.
Wiem ,ze o dobrego endokrynologa trudno. W Łodzi moge polecić jednego, bo wielu moim kolezankom pomógł.
Twoje wyniki wyglądają niby ok, choć to tsh trochę za wysokie.
Ja w diagnostyce juz id kilku lat robie badania i to ze mogę wszystko sprawdzić na necie jest bardzo pomocne. Poza tym mozna porownac np wyniki morfologii i zobaczyć co się zmieniło of ostatniego razu
Wiem ,ze o dobrego endokrynologa trudno. W Łodzi moge polecić jednego, bo wielu moim kolezankom pomógł.
Twoje wyniki wyglądają niby ok, choć to tsh trochę za wysokie.
Ja w diagnostyce juz id kilku lat robie badania i to ze mogę wszystko sprawdzić na necie jest bardzo pomocne. Poza tym mozna porownac np wyniki morfologii i zobaczyć co się zmieniło of ostatniego razu
Nafoczka a mój gin mówi, że w ciąży tsh ma być poniżej 2,5 A najlepiej 1-2, więc się mieścisz. Moje TSH robi co chce, nigdy nic nie brałam, ale waha mi się od 0,7-2,33 i każdy mówi, że jest w porządku. Myślę, że nie masz się czym martwić.
enya81
Fanka BB :)
Gogac to prawdziwy gigant!!! Super
Ciekawe co u Alusi, nie odzywa się jak tam po badaniach....
Ciekawe co u Alusi, nie odzywa się jak tam po badaniach....
K
kaira24
Gość
Hej, ja mam hashimoto na poczatku w ciaze zaszlam z 5 na lekach pozniej spadalo, cala ciaze bylo na granicy 2,5. t3 t4 w normie. Bralam.eutytox 100. I jak lezalam w szpitalu a tam tez jest endokrynologia ginekol, kilkanascie osob sprawdzali moje wyniki a mialam wszystkie wartosci d poczatku, i stwierdzili ze ok. po rozwiazaniu tsh i reszta na tum.samym.poziomie
Gogac piekna waga ale sie ciesze ze wszystlo tak pieknie idzie juz aie bie moge doczelac fotki.
Alusia skarbie daj znac !!
Gogac piekna waga ale sie ciesze ze wszystlo tak pieknie idzie juz aie bie moge doczelac fotki.
Alusia skarbie daj znac !!
reklama
Podziel się: