Marthi
Fanka BB :)
@olaa90 - ja na ten moment też jestem na "nie" apropo szczepień, ale zdecydowałam się na Paśnika, bo z tego, co czytałam on nie tylko szczepienia poleca, tak jak Malinowski. Z tego, co się orientowałam on stosuje jeszcze immunosupresję czy te wlewy z immunoglobulin, co wydaje mi się ciut bezpieczniejsze, dlatego wybrałam właśnie jego.
Ja się nie natknęłam, ale jeśli byś znalazła - podeślij proszę
@magda1208 - Z jednej strony fajnie jest mieć detektor, a z drugiej - teraz każdy dźwięk Cię będzie niepokoił, albo jak nie daj Boże przez dłuższą chwilę nie znajdziesz serduszka to już będą nerwy... są plusy i minusy posiadania go. Niemniej - oby Ciebie uspokoił.
@Kudi81 - A jakie pytania Ty masz do doc Paśnika przygotowane? Napisz proszę, może też skorzystam i coś mi się przyda
Czy któraś z was natknęła się na artykuł, w którym była wzmianka ze konskie dawki progesteronu mogą leczniczo wpłynąć na immunologie?? Nie mogę się teraz do tego nigdzie dokopać ;/
Ja się nie natknęłam, ale jeśli byś znalazła - podeślij proszę
@magda1208 - Z jednej strony fajnie jest mieć detektor, a z drugiej - teraz każdy dźwięk Cię będzie niepokoił, albo jak nie daj Boże przez dłuższą chwilę nie znajdziesz serduszka to już będą nerwy... są plusy i minusy posiadania go. Niemniej - oby Ciebie uspokoił.
@Kudi81 - A jakie pytania Ty masz do doc Paśnika przygotowane? Napisz proszę, może też skorzystam i coś mi się przyda