reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
Witam witam moje kochane. Jakoś was czytam ale najczęściej zasypiam :) te "myszy" mnie wykończyly i dopiero tez swoje gardziolko ogarnęłam.
Witam nowe koleżanki, a stare psiapsioly pytam: gdzie jakieś nowe opisy na nasz polecany wątek? ??? :)

@Porzeczka1234 myślę,że nie prędzej niż lipiec/sierpień. Jakoś przestałam się spieszyć:) Mam jakąś zawiechę w tym temacie. Przełożyłam szczepienia, tylko nie ustaliłam na kiedy ;) Dziękuję,że pytasz;*
Moja mała też robi tany tany...na Dniu Dziecka w szkole :D
O nie taka znowu mała :)

U nas dobrze:) w sobote wyjezdzamy na wakacje do Szczawnicy! Pozdrawiamy
udanego wyjazdu a Asiunia jest cudowna ♡

Na razie jutro mamy w planach z Marshia obiadokolację z intralipidu u mnie na kanapie ;) a testuje jakoś w przyszłym tygodniu.

Tak, tak :) jutro intralipid party z @bertha :D.
@mała79 moje plany takie, ze działam, działam i nic z tego nie wynika na razie. 2 cykle stracone na accofilu, 1 cykl bez efektu. Teraz może jakieś fluidy przejdą na mnie z Bercioszka ;) A Ty jak tam?
A @marzycielka81 ? Co u Was?
waryjotu :D ja to tylko na % się umawiam choć na szczęście nie dożylnie :p

@magda1208 ja to w każdej ciązy najchętniej bym spala tak mnie nurzylo a w sumie wolalam nie czuć się dobrze :)

@dżoasia ja miałam podawaną w domku. Mam to szczęście,że mam koleżankę pigułę. Przychodzi na ploteczki,a przy okazji mnie podłącza;) Może masz w znajomych pielęgniarkę? Bo taka obca, co do domu przyjdzie,też się ceni...
@nafoczka nie jedz tyle zimnych lodów;)

reklama
Do góry