reklama
czarna_mala
Fanka BB :)
Witam witam moje kochane. Jakoś was czytam ale najczęściej zasypiam te "myszy" mnie wykończyly i dopiero tez swoje gardziolko ogarnęłam.
Witam nowe koleżanki, a stare psiapsioly pytam: gdzie jakieś nowe opisy na nasz polecany wątek? ???
@magda1208 ja to w każdej ciązy najchętniej bym spala tak mnie nurzylo a w sumie wolalam nie czuć się dobrze
Witam nowe koleżanki, a stare psiapsioly pytam: gdzie jakieś nowe opisy na nasz polecany wątek? ???
O nie taka znowu mała ♡@Porzeczka1234 myślę,że nie prędzej niż lipiec/sierpień. Jakoś przestałam się spieszyć Mam jakąś zawiechę w tym temacie. Przełożyłam szczepienia, tylko nie ustaliłam na kiedy Dziękuję,że pytasz;*
Moja mała też robi tany tany...na Dniu Dziecka w szkole
udanego wyjazdu a Asiunia jest cudowna ♡U nas dobrze w sobote wyjezdzamy na wakacje do Szczawnicy! Pozdrawiamy
Na razie jutro mamy w planach z Marshia obiadokolację z intralipidu u mnie na kanapie a testuje jakoś w przyszłym tygodniu.
waryjotu ja to tylko na % się umawiam choć na szczęście nie dożylnieTak, tak jutro intralipid party z @bertha .
@mała79 moje plany takie, ze działam, działam i nic z tego nie wynika na razie. 2 cykle stracone na accofilu, 1 cykl bez efektu. Teraz może jakieś fluidy przejdą na mnie z Bercioszka A Ty jak tam?
A @marzycielka81 ? Co u Was?
@magda1208 ja to w każdej ciązy najchętniej bym spala tak mnie nurzylo a w sumie wolalam nie czuć się dobrze
czarna_mala
KlinikaCzarna a kto ci podawal intra?
dżoasia
Aha. Bo ja kombinuje zeby ominac klinike, bo sobie ponoc licza 350 za wlew, a intra przeciez kosztuje z 30zl :/Klinika
czarna_mala
No ja tyle płaciłam nie mam skąd załatwić taniej [emoji37]Aha. Bo ja kombinuje zeby ominac klinike, bo sobie ponoc licza 350 za wlew, a intra przeciez kosztuje z 30zl :/
burczuś
reklama
i zakładaj majtki :D
[USER=145421]@nafoczka nie jedz tyle zimnych lodów[/USER]
Podziel się: