@Porzeczka1234 - Porzeczuś, dziękuję, że pytasz. Do doc Paśnika jadę jutro
Muszę dzisiaj wszystko spisać i się przygotować.
Czuję się raz lepiej, raz gorzej (psychicznie). Fizycznie ok, umówiłam się na usg kontrolne na poniedziałek. Już nie krwawię od paru dni, a co lepsza - czuję, że zbliża się chyba kolejna owu.
A jak tam u Was? :*
@anna_kat - taak, heparyna ma może z 1,5-2 cm
@kas90 - Asieńka już duża dziewczynka już! <3 słodziak! Bawcie się dobrze na urlopie
@olaa90 - Olka, ja robiąc beta hcg 2-gi raz, badałam od razy THS i FT4 bo u mnie niestety steryd miesza i podnosi TSH:/ I niestety - 2 dni brania sterydu i miałam już TSH 1,91 :/
Wcześniej po 5 dniach brania 7,5mg miałam 3,22 jak zwiększyłam Letrox z dawki 75mg do 112mg to zaczął spadać i miał właśnie w okolicy 1,9. U mnie niestety steryd podnosi TSH chociaż lekarze twierdzą, że to się rzadko zdarza a na wzrost TSH ma też niby beta hcg, w co również nieco wierzę.
U innych zaś steryd obniża TSH więc to bardzo indywidualnie. Ja patrząc na swoje doświadczenia badam często tsh i ft4 oraz wit. D.
@bertha &
@marshia - bawcie się pięknie dziewuchy! <3
@mała79 - kciuki zaciśnięte <3 walczymy razem! choć ja jeszcze nie w tym cyklu... muszę wiedzieć co Paśnik powie i co wyjdzie z badań...