reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

Dziewczyny a jak w przypadku infekcji czekam na badanie moczu. Sikam żółtym moczem i mam takie upławy lekkie ciemnożółte.Odstawiłam luteine i biorę duphastone.
Co brałyście na infekcje.?

reklama
@magda1208 jesli jest infekcja to lekarz u którego byłas przed chwila powinien to od razu stwierdzic
Jesli jest infekcja to tylko leki na rp moim zdaniem te bez nic nie daja

Dziewczyny a jak w przypadku infekcji czekam na badanie moczu. Sikam żółtym moczem i mam takie upławy lekkie ciemnożółte.Odstawiłam luteine i biorę duphastone.
Co brałyście na infekcje.?
Madzia ja brałam Abiofem. To jest probiotyk na drogi rodne no ale doraźnie bo nie lek. Teraz też go mam bo mam infekcje

@magda1208 jesli jest infekcja to lekarz u którego byłas przed chwila powinien to od razu stwierdzic
Jesli jest infekcja to tylko leki na rp moim zdaniem te bez nic nie daja
Iveo lekarz przy zwykłym badaniu gin. nie stwierdzi infekcji. Wiem bo wczoraj pytałam. Dopiero po zrobieniu posiewów.

Dziewczynki, byliście zainteresowane problemami z moim Karolem, bodajże @Porzeczka1234 Mam już opinie i diagnozę wiec jeśli kogoś to interesuje to napisze ale nie koniecznie tu żeby nie zaśmiecać :) generalnie potrzebna jest terapia SI, są zaburzenia czucia glebokiego, lateralizacja i nauczyciel wspomagający

reklama
Do góry