reklama
iveo
Fanka BB :)
@magda1208 jesli jest infekcja to lekarz u którego byłas przed chwila powinien to od razu stwierdzic
Jesli jest infekcja to tylko leki na rp moim zdaniem te bez nic nie daja
magda1208
@magda1208 jesli jest infekcja to lekarz u którego byłas przed chwila powinien to od razu stwierdzic
Miałam tylko usg przez brzuch bo czekam na wynik moczu.
iveo
@magda1208 powinna zagladnac i obejrzec wydzieline
magda1208
@magda1208 powinna zagladnac i obejrzec wydzieline
Będę u niej w poniedziałek bo musi uzupełnić kartę ciąży to zobaczy dzisiaj przyjęła mnie ponad pacjentki.
magda1208
Będę u niej w poniedziałek bo musi uzupełnić kartę ciąży to zobaczy dzisiaj przyjęła mnie ponad pacjentki.
Czy coś doraźnego mogę wziąć do poniedziałku.?
Madzia ja brałam Abiofem. To jest probiotyk na drogi rodne no ale doraźnie bo nie lek. Teraz też go mam bo mam infekcjeDziewczyny a jak w przypadku infekcji czekam na badanie moczu. Sikam żółtym moczem i mam takie upławy lekkie ciemnożółte.Odstawiłam luteine i biorę duphastone.
Co brałyście na infekcje.?
Iveo lekarz przy zwykłym badaniu gin. nie stwierdzi infekcji. Wiem bo wczoraj pytałam. Dopiero po zrobieniu posiewów.@magda1208 jesli jest infekcja to lekarz u którego byłas przed chwila powinien to od razu stwierdzic
Dziewczynki, byliście zainteresowane problemami z moim Karolem, bodajże @Porzeczka1234 Mam już opinie i diagnozę wiec jeśli kogoś to interesuje to napisze ale nie koniecznie tu żeby nie zaśmiecać generalnie potrzebna jest terapia SI, są zaburzenia czucia glebokiego, lateralizacja i nauczyciel wspomagający
iveo
@magda1208 jesli infekcja dr moczowych to zurawina np 100 %sok jesli intymnych lactovaginal
@nafoczka infekcje dr intymnych lekarz oceni po upławach
Jesli mozesz napisz na czym polega ta terapia u Karolka i o co chodzi
@nafoczka infekcje dr intymnych lekarz oceni po upławach
Jesli mozesz napisz na czym polega ta terapia u Karolka i o co chodzi
reklama
Podziel się: