reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poronienia nawykowe - leczenie immunologiczne

reklama
@magda1208 nie wiem jakie masz te kłócia,ale ja w pierwszej ciąży mialam takie ze co jakis czas czulam jakby na dole w macicy ktos wbijal mi igle,pamietam jak dzis,poszlam do gin a on przepisal mi klote zastrzyki na podtrzymanie ciąży,ale bylo to prawie 20 lat temu,pewni technika sie zmieniła. Ja radzilabym udac sie do ginekologa,lepiej dmuchac na zimne!

A te bonifratrów jak się nazywają dokładnie? Jak szukać.
@bertha ja to bylam w aptece przy szpitalu bonifratow i mieszanke mialam recznie przygotowana w aptece na podstawie recepty, ktora wystawia lekarz u bonifratow (wizyta byla bezplatna). Jesli u Ciebie sa bonifraci to polecam bo zaplacilam tylko za ziola a mieszanka dopasowana do potrzeb po wywiadzie i obejrzeniu wynikow. Podobno dostalam jakis grubszy kaliber :D

@magda1208 mnie Madziu pożyczył ginekolog,bo mowilam mu że chcialabym kupic lub pożyczyć,i powiem Ci nie wyobrazalnie m pomógł,gdyby nie on wywiezli by mnie do psychiatryka,zwłaszcza rano sprawdzalam tetno,bo wtedy dziecko spało sobie w najlepsze,a ja nie ze strachu.

@Marthi ja wierze w Twoje baby wrecz jestem przekonana, ze zostaniesz Mama :) a taka tesciowa to skarb. Bedzie dobrze co ja mowie jest juz dobrze masz dwie rece dwie nogi sile i kochajacych ludzi wokol siebie!!! Walka trwa Kochana moja trwala 5 lat.
@magda1208 ja nie mialam detektora. Kluc tez nie wiec nie pomoge. Ale a propo fraxi jedna rzecz wstrzykuj bardzo powoli to powinno pomoc. Ja siniakow praktycznie nie mam. Zrosty niestety czasami sie pojawia. Tylko na udach zrezygnowalam tam zawsze mialam siniaki i gule. Trzymaj sie Misiu napisz smska do gina jak dziewczyny radza. A detektor moze na olx poszukaj gdzie kolo Ciebie.

@kas90 twoje cialo potrzebuje czasu na regeneracje po ciazy i po karmieniu. Mysle, ze hormony sie jeszcze nie wyrownaly. Jak masz czas to poczekaj jeszcze. W tym czasie podreperuj zapasy, bo dziecko czerpie z zapasow ciala, a nie z bierzacej dostawy. Mi pomaga medycyna chinska. Karmienie troche mnie wyniszczylo. Akupunktura i ziola postawily na nogi i to dosc szybko. Nawet spokojnie karmie juz, choc okres wrocil. Tez chcemy sie jeszcze raz zaczarowac ciaza, tylko cialo potrzebuje chwili. Nie bede sie spieszyc by ograniczyc mozliwosc kolejnej straty

Dziewczyny mam pytanie odnośnie clexane czy jak wkluwam w ta cała linie pod pepkiem tak nisko to ok? Bo gdzie się indziej nie wkluje to siniaki

Rozmawiałam z gin. powiedziała ,że to nic niepokojącego nie mam jechać na IP.
Powtórzyć badanie moczu i tyle.
Przyjść do niej na wizytę.

reklama
@Destino tylko wiesz jak jest z tą regeneracją przy maluchu haha :D

Najgorsze że nie mogę odrobić kg, bo wiesz jak z gotowaniem w ciagu dnia. Najpierw robie malej a dla mnie juz malo czasu zostaje. Jeszcze teraz zaczela sie wspinac na meble i ząbkuje :D

Do góry