reklama
@magda1208 nie wiem jakie masz te kłócia,ale ja w pierwszej ciąży mialam takie ze co jakis czas czulam jakby na dole w macicy ktos wbijal mi igle,pamietam jak dzis,poszlam do gin a on przepisal mi klote zastrzyki na podtrzymanie ciąży,ale bylo to prawie 20 lat temu,pewni technika sie zmieniła. Ja radzilabym udac sie do ginekologa,lepiej dmuchac na zimne!
Maciejka78
Fanka BB :)
@bertha ja to bylam w aptece przy szpitalu bonifratow i mieszanke mialam recznie przygotowana w aptece na podstawie recepty, ktora wystawia lekarz u bonifratow (wizyta byla bezplatna). Jesli u Ciebie sa bonifraci to polecam bo zaplacilam tylko za ziola a mieszanka dopasowana do potrzeb po wywiadzie i obejrzeniu wynikow. Podobno dostalam jakis grubszy kaliberA te bonifratrów jak się nazywają dokładnie? Jak szukać.
@magda1208 mnie Madziu pożyczył ginekolog,bo mowilam mu że chcialabym kupic lub pożyczyć,i powiem Ci nie wyobrazalnie m pomógł,gdyby nie on wywiezli by mnie do psychiatryka,zwłaszcza rano sprawdzalam tetno,bo wtedy dziecko spało sobie w najlepsze,a ja nie ze strachu.
Maciejka78
Fanka BB :)
@Marthi ja wierze w Twoje baby wrecz jestem przekonana, ze zostaniesz Mama a taka tesciowa to skarb. Bedzie dobrze co ja mowie jest juz dobrze masz dwie rece dwie nogi sile i kochajacych ludzi wokol siebie!!! Walka trwa Kochana moja trwala 5 lat.
@magda1208 ja nie mialam detektora. Kluc tez nie wiec nie pomoge. Ale a propo fraxi jedna rzecz wstrzykuj bardzo powoli to powinno pomoc. Ja siniakow praktycznie nie mam. Zrosty niestety czasami sie pojawia. Tylko na udach zrezygnowalam tam zawsze mialam siniaki i gule. Trzymaj sie Misiu napisz smska do gina jak dziewczyny radza. A detektor moze na olx poszukaj gdzie kolo Ciebie.
@magda1208 ja nie mialam detektora. Kluc tez nie wiec nie pomoge. Ale a propo fraxi jedna rzecz wstrzykuj bardzo powoli to powinno pomoc. Ja siniakow praktycznie nie mam. Zrosty niestety czasami sie pojawia. Tylko na udach zrezygnowalam tam zawsze mialam siniaki i gule. Trzymaj sie Misiu napisz smska do gina jak dziewczyny radza. A detektor moze na olx poszukaj gdzie kolo Ciebie.
@kas90 twoje cialo potrzebuje czasu na regeneracje po ciazy i po karmieniu. Mysle, ze hormony sie jeszcze nie wyrownaly. Jak masz czas to poczekaj jeszcze. W tym czasie podreperuj zapasy, bo dziecko czerpie z zapasow ciala, a nie z bierzacej dostawy. Mi pomaga medycyna chinska. Karmienie troche mnie wyniszczylo. Akupunktura i ziola postawily na nogi i to dosc szybko. Nawet spokojnie karmie juz, choc okres wrocil. Tez chcemy sie jeszcze raz zaczarowac ciaza, tylko cialo potrzebuje chwili. Nie bede sie spieszyc by ograniczyc mozliwosc kolejnej straty
reklama
Podziel się: