reklama
Maciejka78
Fanka BB :)
aspekt
Ja tego z rozmysłem nie kupiłam. Chuda jestem, a w 15 tc lekarz nie dał rady znaleźć tętna detektorem. Jakieś 2 tyg później już czułam ruchy. Jak tak sobie to spokojnie przemyślałam, to uznałam, że mnie to będzie tylko stresowało.Dziewczyny a od którego tygodnia używałyście detektora.?
motylkowelove
Czesc dziewczyny ja tak z odskoku mam do sprzedania trochę leków jeśli potrzeba
Dokładnie to :
Testy ciążowe i owulacyjne
Clo
8 zastrzykow accofilu 30stki
Lametta
I oddam kilka zastrzykow neoparinu
Zastrzyki tylko odbiór osobisty bo zbyt gorąco na wysyłkę :/ więcej priv
Dokładnie to :
Testy ciążowe i owulacyjne
Clo
8 zastrzykow accofilu 30stki
Lametta
I oddam kilka zastrzykow neoparinu
Zastrzyki tylko odbiór osobisty bo zbyt gorąco na wysyłkę :/ więcej priv
bertha
A te bonifratrów jak się nazywają dokładnie? Jak szukać.
agatush
Moderatorka
Porzeczka ja myślę że dużo dziewczyn podczytuje... Ale nie wszystkie chcą pisać :-* ja też pamiętam jak przyszłam na forum i tetniło życiem :-)@iveo kochana wszystko będzie dobrze zobaczysz chodź rozumiem twój strach.
@marshia ja podobnie jak @Maciejka78 bardzo ci kibicuję nie możesz się poddać wierzę, że i Tobie się uda mimo tylu przeciwności losu. Sciskam Cię bardzo mocno
@matylda23 już niedługo bardzo się cieszę!!!
@nafoczka gdzieś mi umknęł twój wpis dużo zdrowia dla męża i dla Ciebie również.
@Nadja_n oby teraz się udało masz aż 3 miesiące chodź wiem ,że presja czasu robi swoje.
@magda1208 kochana kilka słów również do Ciebie po pierwsze te gulki twoje to zrosty ja miałam ich mnóstwo mój brzuch po porodzie wyglądał jak jeden wielki siniak teraz gdzieniegdzie mam jeszcze taki tyci siniaczek. Drętwienie rąk miałam od jakiegoś 4 miesiące nadgarstki tak mnie bolały ,że nie mogłam butelki odkręcić to właśnie te cieśnie nadgarstków ustąpiło może 1 miesiąc po porodzie. Po trzecie to nie przepraszaj za to , że o coś pytasz , że panikujesz, że się boisz to jest normalne ja bałam się całą ciążę a teraz też się boję myślę ,że lepiej zapytać tu nas coś doradzimy troszkę uspokoimy zawsze to lepsze niż zadręczanie się i stres. Ściskam
@Auri_a dawka heparyny 0,6 to dawka lecznicza a 0,4 terapeutyczna
@Maciejka78 trzymam kciuki za te liście malin oby poszło gładko i bezboleśnie informuj bo ja już nóżkami przebieram
ps Dziecko śpi to mam czas żeby coś napisać chciałam się odnieść jeszcze do kwestii umieralności forum poniekąd zgadzam się z @marshia ,że tak jest ja jak tu trafiłam jako "ciemna masa immunologiczna" to tak mnie dziewczyny przeszkoliły , że jak pojechałam do Malinowskiego to mąż mnie pytał skąd to wszystko wiem bo może nie rozmawiałam jak równy z równym ale też nie jak "ślepy z głuchym". Mam też trochę niedosyt , że tak mało nas tu pozostaje po urodzeniu ale z drugiej strony rozumiem , że niektore osoby chciałyby zamknąć pewien etap. Niemniej jeśli mogę to coś doradzę niezmiennie polecam prof. Malinowskiego dzięki nim nasze marzenie z mężem się spełniło czego życzę każdej z Was
Magda ja akurat jestem w opozycji co do osób nastawionych na nie do detektor i używałam i zachwalam sobie. Gdyby nie on wylądowała bym w wariatkowie. Nie powiem Ci dokładnie ale jakoś w granicach 14 tygodnia zaczęłam. Słuchałam raz dziennie. Tylko trzeba podejść do tego na spokojnie. Dla lekarzy liczą się tygodnie pełne - skończone czyli 12tydzie 3 dzień to jest dla lekarza 12 tydzień (chociaż pojawiają się wyjątki oczywiście też ) a co do trymestrow mnie lekarka mówiła że 1 trymestr jest do 14 tygodnia, drugi do 28 a trzeci no to już wiesz, do końca :-) ale też w różnych źródłach można znaleźć rózne informacje :-*Dziewczyny a od którego tygodnia używałyście detektora.?
Jak liczymy te tygodnie i trymestry.?
Cholera kłuje mnie od wczoraj w tej macicy i piecze nie wiem czy od luteiny czy jakaś infekcja. Wzięłam asmag i aspargin .
Wszystkiego Najlepszego dla waszych pociech.
magda1208
Porzeczka ja myślę że dużo dziewczyn podczytuje... Ale nie wszystkie chcą pisać :-* ja też pamiętam jak przyszłam na forum i tetniło życiem :-) Magda ja akurat jestem w opozycji co do osób nastawionych na nie do detektor i używałam i zachwalam sobie. Gdyby nie on wylądowała bym w wariatkowie. Nie powiem Ci dokładnie ale jakoś w granicach 14 tygodnia zaczęłam. Słuchałam raz dziennie. Tylko trzeba podejść do tego na spokojnie. Dla lekarzy liczą się tygodnie pełne - skończone czyli 12tydzie 3 dzień to jest dla lekarza 12 tydzień (chociaż pojawiają się wyjątki oczywiście też ) a co do trymestrow mnie lekarka mówiła że 1 trymestr jest do 14 tygodnia, drugi do 28 a trzeci no to już wiesz, do końca :-) ale też w różnych źródłach można znaleźć rózne informacje :-*
Dziękuję za odpowiedź.
reklama
Podziel się: