reklama
@Nadja_n ja stosowałam polecam owulacja była szybciej bo po poronieniach miałam przesunięta na 20 dzień.
Ze szczepienia mi to nie tak ze ważne pół roku tylko w zależności od mlr jakie się miało po jak 40 to 4 miesiące jak 60 to 6.
Mogłabyś kochana powiedzieć jakie dokładnie te zioła? Po porodzie mam owu koło 20 dc i wszystko rozjechane :/
Ja też stosowałam a jak się udało to tu na forum dealowalam do @czarna_mala i @Destino mieszanka nr 3Dziewczyny,ktore stosowaly ziola ojca sroki,czy to dzialalo?
Czy to przez internet czy w zielarskim sklepie gdzie to najlepiej kupic?
Zawsze czulam owulacje,dni plodne,mialam duzo sluzu,od szczepien czyli od konca lutego,sie zmienilo nie czuje juz takiego sluzu tz duzo mniej.
Mam presje jeszcze tylko czerwiec,lipiec i sierpien potem od nowa szczepionki skoro dzialaja do pol roku.
Najgorzej do organizacyjnie do Lodzi jezdzic znowu.
magda1208
Fanka BB :)
Dziewczyny a od którego tygodnia używałyście detektora.?
Jak liczymy te tygodnie i trymestry.?
Cholera kłuje mnie od wczoraj w tej macicy i piecze nie wiem czy od luteiny czy jakaś infekcja. Wzięłam asmag i aspargin .
Wszystkiego Najlepszego dla waszych pociech.
Jak liczymy te tygodnie i trymestry.?
Cholera kłuje mnie od wczoraj w tej macicy i piecze nie wiem czy od luteiny czy jakaś infekcja. Wzięłam asmag i aspargin .
Wszystkiego Najlepszego dla waszych pociech.
@kas90 - zaczynacie starania?
No na razie nie, bo jestem po trzecim okresie i rozjechane cykle (późna i słaba owu) :/ a wiadomo ileto potrwa zanim sie unormuje. Postanowiliśmy, że zaczniemy nie wczesniej niż jak wróci do normy. A jak nie to przebadam hormony
iveo
@kas90 jesli wydłuzyly Ci sie cykle to warto tez zbadac prolaktyne. Mi te ziólka wystarczyły do przywrócenia prawidłowego cyklu.
Moze tez potrzeba trochę czasu zeby organizm wrócił do równowagi.
@magda1208 u mnie juz drugie globulki tak mi dopomogła luteina dopochwowa
magda1208
@kas90 jesli wydłuzyly Ci sie cykle to warto tez zbadac prolaktyne. Mi te ziólka wystarczyły do przywrócenia prawidłowego cyklu.
Ja już czekam do 15 i odstawiam nie mogę się doczekać.
Piecze mnie dzisiaj strasznie.
reklama
Podziel się: